Laetitia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) [FONT=book antiqua]ZEN[/FONT] [FONT=book antiqua]Data urodzenia: 24.02.2013 r. Ze mną od 30.04.2013 r. Mały, włochaty gryzoń. Wymarzony, najukochańszy :) W domu mówimy na niego: Zen, Zenek, Zenon, Kiwi[/FONT] Edited August 9, 2013 by Laetitia Quote
masdamerka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Dybry :hand: Więcej zdjęć poproszę, bo Solo jest przecudny :loveu: Quote
Dioranne Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 My także się witamy. :) Chwal się Panem, a w szczególności - jego stylem spania! :D Quote
Laetitia Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Dzisiaj szkodnik został wyprany po raz pierwszy. Dopiero teraz widać jaki on jest malutki :D Quote
vege* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Laetitia napisał(a):Dzisiaj szkodnik został wyprany po raz pierwszy. Dopiero teraz widać jaki on jest malutki :D Faktycznie jest maleńki :) jest chyba wielkości głowy mojej suni :lol: Quote
Laetitia Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 vege* napisał(a):Faktycznie jest maleńki :) jest chyba wielkości głowy mojej suni :lol: Dlatego cieszę się, że większość psów na osiedlu to yorki i shih tzu. Przynajmniej nikt młodego nie zeżre :D Quote
Skibka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Cześć:D Czytam regularnie wątek o czekaniu na szczeniaka dlatego tu trafiłam Mały jest nie możliwie kochany, będziecie się wystawiać? Gratuluję malucha i po cichu zadroszczę, będziemy wpadać regularnie:diabloti: Quote
Laetitia Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 C&B ja też czekam na spacerek. Ale jak na razie mój mały się do tego nie nadaje. Podczas każdego spaceru piszczy i co chwilę siada na chodniku, tym samym wyrażając swój sprzeciw przeciwko takiemu traktowaniu :roll: Skibka raczej nie zamierzam go wystawiać. Wszystkie rzeczy związane z wystawami, a w szczególności przygotowania do nich, przerażają mnie :D Mały na zdjęciach wychodzi tak słodko i uroczo, a w rzeczywistości jest strasznym rozrabiaką i szkodnikiem. Ale dla mnie i tak jest najcudowniejszy i najukochańszy :loveu: Quote
Alise Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 O, super, że założyłaś galerię :) Solo jest boski :loveu: Faktycznie jest malutki, ile waży? Quote
vege* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Alise napisał(a):O, super, że założyłaś galerię :) Solo jest boski :loveu: Faktycznie jest malutki, ile waży? strzelam, że jakieś 0.5 kg :) Quote
Laetitia Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Ostatnio ważyłam go u weterynarza 1,5 tygodnia temu i ważył 1 kg. Jest tak lekki, że mogę go nosić na jednej ręce:lol: Alise załóż galerię swojej białej puchatej kulki! Quote
C&B Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Laetitia']C&B ja też czekam na spacerek. Ale jak na razie mój mały się do tego nie nadaje. Podczas każdego spaceru piszczy i co chwilę siada na chodniku, tym samym wyrażając swój sprzeciw przeciwko takiemu traktowaniu :roll: Bubie po paru dniach takie zachowanie przeszło :evil_lol: mam nadzieję, że i u was szybko minie ;) Quote
Laetitia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 C&B ja też mam taką nadzieję. Z dnia na dzień jest coraz lepiej:lol: Quote
Cytrynaaaaa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ale on fajny jest, taka kuleczka puchata. :razz: Quote
Dioranne Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Wiesz co psa w Fairy kąpać, nie ładnie! :evil_lol: Jakby go tak opitolić, lekko zmienić kształt główki - pinczer normalnie. No, może trochę za mały, ale pomijając to... :lol: Quote
Laetitia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Dioranne napisał(a):Wiesz co psa w Fairy kąpać, nie ładnie! :evil_lol: Jakby go tak opitolić, lekko zmienić kształt główki - pinczer normalnie. No, może trochę za mały, ale pomijając to... :lol: Fairy najlepsze na wszystko:diabloti: Stworzę nową rasę- miniaturkę pinczera miniaturowego. Będę bogata:evil_lol: Quote
Alise Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Laetitia']Ostatnio ważyłam go u weterynarza 1,5 tygodnia temu i ważył 1 kg. Jest tak lekki, że mogę go nosić na jednej ręce:lol: Alise załóż galerię swojej białej puchatej kulki! To waży tyle co moja kruszyna, też 1kg (w wieku 10 tyg). Założymy galerię, jak się trochę zdjęć nazbiera :) i wymyślimy imię.. Quote
jmcp94 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Dobry wieczór :D Jakie cudeńko malutkie, toć takie puchate, takie słodkie ! :loveu: Quote
Skibka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Hejo! Co tutaj tak cicho?? Mały nie rozrabia ?:lol: Quote
Laetitia Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Rozrabia i to bardzo. Codziennie przez jego zęby wyrzucam jakąś parę skarpet :mad: Oczywiście w każdą kałużę musi wleźć i się z niej napić. Jak dobrze, że już wszystkie wyschły:lol: Wie co dobre Krecik:evil_lol: Quote
Recommended Posts