lourdnes Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Niestety pogoda była do .... i padało. Na niektórych fotkach są widoczne kropki i plamki i czasem brak ostrości bo aparatos świrował na deszczyk :roll: Wyników na razie nie podam bo nie znam ( za wyjątkiem Dexa) ale będzie trochę fotek Panią sędziną u nas była Katarzyna Boryczko Junior Class - Barbaresco vel Dexter Ballada o Wędrowaniu Quote
lourdnes Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Teraz księżniczki :) Kl.Baby - Furaha Nyota Ypsylon Najmłodsza kruszynka :loveu: Ktoś chciał mi uciec z kadru :evil_lol: Quote
lourdnes Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Kl. pośrednia - Ashti Princess of Burudika Quote
lourdnes Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Kl. otwarta - Ego Made in Music Loango I finito :) Quote
zielona Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 BARBARESCO Ballada o Wędrowaniu zdobył Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszy Junior Quote
zielona Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 PSY Młodzież BARBARESCO Ballada o Wędrowaniu Zw.Mł.Naj.Junior Pośrednia AHTI PRINCE OF BURUDIKA CWC Res. CACIB Klasa Otwarta EGO MADE IN HEAVEN LOANGO CWC, CACIB, BOB [nowy Champion Polski] SUKI Baby FURAHA NYOTA YPSYLON Najlepsze Baby [w.o.] Pośrednia ASHTI PRINCESS OF BURUDIKA CWC, CACIB Najlepsza Suka w Rasie Otwarta EGO MADE IN MUSIC LOANGO- CWC,Res. CACIB [nowy Champion Polski] Para hodowlana\;ASHTI PRINCESS OF Burudika & AHTI PRINCE OF Burudika- BIS PAR 4 miejsce :) Młody Prezenter - Grupa Młodsza Julia Foksińka i SKY- EGO MADE IN HEAVEN LOANGO 2 miejsce :) Trochę spóźnione ale nie byłam zorientowana i nie chciałam się pomylić Quote
Recommended Posts