Monika i Max :) Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Nie mogłam znaleźć takiego tematu więc go zakładam . Mój pies Max w niedziele ma 3 urodziny co myślicie o tym żeby zaprosić znajomych z psami ? jak to zorganizować ? :cool3:Robicie swoim psom urodziny ?:razz: Quote
stepelkaa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 myślę, że to zależy czy psy się dogadują i na czyim to będzie terenie ( chyba, że neutralnym) urodzin nie robię, no może oprócz uścisków wycałowań i urodzinowej kości :) Quote
WiedźmOla Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Jak masz chętnych człowieków z psami do spędzenia w ten sposób czasu to dlaczego nie? :) Jak masz teren, gdzie psiury mogą się wyszaleć, wybiegać, możesz wcześniej pochować jakieś smaczki, żeby sobie poszukały (chyba że się będą o nie żarły to nie, hehe). Aport, kto pierwszy ten lepszy i tak dalej... Fajna sprawa :) Ja swojemu psiurowi planuję zrobić jakiegoś mega smakołyka na "przygarnięciny" na jesień. ;) Może jakiś mix z mięcha. Na bank założę mu obciachową urodzinową czapeczkę i zrobię zdjęcie! :evil_lol: Quote
wilde22 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 mój ma urodziny już w czwartek :) Nie zapraszam nikogo ale zawsze prezencik mu kupuję :D Quote
Recommended Posts