masienka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a kto bedzie podnosil missiekowe zwierzaki jak Ty pojdziesz? ;) Quote
Gosiapk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 masienka napisał(a):a kto bedzie podnosil missiekowe zwierzaki jak Ty pojdziesz? ;) No dobra wróciłam ;) Quote
masienka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dooobra... to tez pomoge bo jeszcze sie zniechecisz ;) Quote
Gosiapk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 masienka napisał(a):dooobra... to tez pomoge bo jeszcze sie zniechecisz ;) :evil_lol: razem raźniej :) Quote
masienka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no to hooop! poczytajcie o energicznej Fancie! Moze ktos szuka takiej rozrywkowej panienki? Quote
Lemoniada Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Gosiapk napisał(a):Fanta bez bombelków Za to z ogromnym, gorącym serduszkiem i buzującą energią:cool3: Quote
Gosiapk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Lemoniada napisał(a):Za to z ogromnym, gorącym serduszkiem i buzującą energią:cool3: tak i miejscem w serduszku dla 'swojego ludzia' Quote
Lemoniada Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 O przepraszam! Ja tu byłam tylko cicho siedziałam:) Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Lemoniada, bo jak Cie wycisnę :mad: Proszę więcej cicho nie siedzieć, tylko krzyczeć o Fantuni! Quote
Lemoniada Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Gosiapk']Lemoniada, bo jak Cie wycisnę :mad: Proszę więcej cicho nie siedzieć, tylko krzyczeć o Fantuni! Oj, bo jak korkiem strzelę...:evil_lol: HAAALOOOO!!! LUUUUUDZIEEEEEEE!!! FANTA CHCE DO DOMUUUU!!!:Help_2: Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Lemoniada']Oj, bo jak korkiem strzelę...:evil_lol: HAAALOOOO!!! LUUUUUDZIEEEEEEE!!! FANTA CHCE DO DOMUUUU!!!:Help_2: Proszę mnie tu korkiem nie straszyć... :diabloti: No, i tak trzymać podniesiony głos o Fantuni :cool1: :eviltong: Quote
Lemoniada Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Gosiapk']Proszę mnie tu korkiem nie straszyć... :diabloti: No, i tak trzymać podniesiony głos o Fantuni :cool1: :eviltong: Ja nie straszę, ja próbuję Ci unaocznić czym grozi wyciskanie mnie:p Fantusia woła o pomoc! Nie bądźmy obojętni!! Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Gosiapk']Pięknie krzyczysz Lemoniado. :loveu: Ha! Jak spiewaczka operowa albo i piękniej:loveu: POZNAJ JAK SMAKUJE CUDOWNA SŁODKA CYTRUSOWA FANTUSIA!!! Własnie sobie uświadomiłam, że ja i Fanta to jakby jedna rodzina:crazyeye: Quote
Gosiapk Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Lemoniada']Ha! Jak spiewaczka operowa albo i piękniej:loveu: POZNAJ JAK SMAKUJE CUDOWNA SŁODKA CYTRUSOWA FANTUSIA!!! Własnie sobie uświadomiłam, że ja i Fanta to jakby jedna rodzina:crazyeye: Rodzina? :crazyeye: Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Gosiapk napisał(a):Rodzina? :crazyeye: Ja Lemoniada, ona Fanta - nie widzisz podobieństwa rodzinnego?:roll: :p Quote
Gosiapk Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Lemoniada napisał(a):Ja Lemoniada, ona Fanta - nie widzisz podobieństwa rodzinnego?:roll: :p No tak:cool1: O tej porze już mi głowa nie działa za dobrze:eviltong: Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Fanta szuka domku a Lemoniada w tym jej pomaga ;) Quote
Lemoniada Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gosiapk napisał(a):Fanta szuka domku a Lemoniada w tym jej pomaga ;) No to ba:p A mogę pomóc inaczej niż krzykiem i hopaniem? Quote
Recommended Posts