desdemona Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Szkoda Tylko, Ze Tak Dlugo Musi Na Niego Czekac:( Quote
missieek Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 zaswiecilo malutkie swiatelko czy zaplonie? a moze zgasnie? dowiemy sie po nastepnym weekendzie... Quote
missieek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 no i mam dla Was wiesci :) Kora dzis zamieszkala w krakowie na os. kazimierzowskim nowi Panstwo bardzo sympatyczni cieplo wspominaja poprzednia suczke i juz rozpieszczaja kore :) oby szybko sie u nich zaaklimatyzowala podobno juz wpakowala sie do lozka glaskow napewno jej nie zabraknie :multi: domek to zasluga masienki ktora wrzucila ja na alegratke podzialalo ogloszenie wrzucone tam w listopadzie nowa Pancie wzruszyla jej historia dzieki! dzieki wielkie takze innym oglaszajacym :) Quote
desdemona Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nareszcie Kora doczekala sie prawdziwego domu! brawo:) Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 o wowww jak wspaniale :laola: i nic mi nie mówiłaś jak się widziałyśmy :mad::eviltong: Quote
M&M Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 missieek napisał(a):no i mam dla Was wiesci :) Kora dzis zamieszkala w krakowie na os. kazimierzowskim nowi Panstwo bardzo sympatyczni cieplo wspominaja poprzednia suczke i juz rozpieszczaja kore :) oby szybko sie u nich zaaklimatyzowala podobno juz wpakowala sie do lozka glaskow napewno jej nie zabraknie :multi: domek to zasluga masienki ktora wrzucila ja na alegratke podzialalo ogloszenie wrzucone tam w listopadzie nowa Pancie wzruszyla jej historia dzieki! dzieki wielkie takze innym oglaszajacym :) !!!!!!! bardzo sie ciesze.!!!!! Quote
Ulka18 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jak ja moglam nie zauwazyc tej wiadomosci od Missieek :eek: Bardzo sie ciesze, ze Korunia ma dobry dom :klacz: Badz szczesliwa Koruniu w nowym domu :kciuki: :laola: Quote
missieek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 masienka prosze sciagnij jej ogloszenie z alegratki bo nowa wlascicielka sie dopytuje dlaczego jeszcze kora ma ogloszenie przeciez ona jest taka kochana ze jej nie odda :) Quote
moana Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='missieek']masienka prosze sciagnij jej ogloszenie z alegratki bo nowa wlascicielka sie dopytuje dlaczego jeszcze kora ma ogloszenie przeciez ona jest taka kochana ze jej nie odda :) :grins::klacz::klacz::klacz: Quote
Recommended Posts