malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Korunia jest cudowną nieśmiałą suczką - jest prześliczna, ale przez to co zrobił jej "człowiek" boi się ludzi, ale widać, że chce - próbuje nawiązać kontakt, podchodzi, ale coś każe jej sie cofnąć.. ona potrzebuje pana tylko dla siebie, żeby mogła całkowicie oddać swoje kochane serduszko! Quote
desdemona Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nie ma sie czemu dziwic. nie wiadomo, jak byla traktowana przed tym bestialskim przyywiazaniem do drzewa. napewno nie najlepiej az sie jej w koncu pozbyto, jak smiecia. Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 malawaszka napisał(a):Korunia jest cudowną nieśmiałą suczką - jest prześliczna, ale przez to co zrobił jej "człowiek" boi się ludzi, ale widać, że chce - próbuje nawiązać kontakt, podchodzi, ale coś każe jej sie cofnąć.. ona potrzebuje pana tylko dla siebie, żeby mogła całkowicie oddać swoje kochane serduszko! Tak bardzo przypomina zachowaniem Mopcie.. Caly czas tu zagladam, ale nie mam dla niej domku na razie... Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 i moja/niemoja Pepa się podobnie zachowuje - polubiła tylko mnie a do innych podchodzi z rezerwą, ale u niej nie ma takiej wielkiej traumy jak u Mopci i Korusi więc dużo szybciej można zdobyć jej zaufanie Quote
desdemona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 wiadomo, ze potrzeba czasu by na nowo mogla zaufac czlowiekowi. Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=254353320 Korunia dostała od HebaNovej allegro bo zostało jej miejsce po Kajusi :multi: Quote
desdemona Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czemu niktt nie zauwazal tej pieknej suczki??? Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nieśmiała i delikatna dziewczynka chce na swoją własną kanapę!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Koruniu kiedy znajdzie się ktoś dla ciebie???!!! Quote
agabudyn Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dlaczego nikt nie chce takiej ślicznotki:mad: Quote
Recommended Posts