Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ile zwierzaków jest teraz na tymczasie u Misiek? Quote
missieek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 psy: filip dakota fanta kora laguna lusita luana bairra savana havana* koty: gandalf misio samuel ralfi fifek jasper bilbo tito denis figa carmen cameron wendy sally safira dosia julia michel matylda amber melisa pysia edi milady* gacek* sindi* megi* cleo* kiara* 3 kociaki jeszcze bez imion *sa to zwierzaki bedace u nas za dlugo, bardzo z nami zzyte i przywiazane do nas, do oddania tylko i wylacznie do opiekunow u ktorych beda mialy lepiej niz u nas Quote
Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aż tyle?! A kto finansuje ich utrzymanie? Sama to robisz z własnych pieniędzy? Przeciez to fortuna! A ile sprzątania. :-o Quote
missieek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Gosiapk napisał(a):Aż tyle?! A kto finansuje ich utrzymanie? Sama to robisz z własnych pieniędzy? Przeciez to fortuna! A ile sprzątania. :-o tymczasowiczow az tyle... a mamy jeszcze wlasne :) psy: amazis ariel - pies tylko moj buba - pies tylko mamy koty: moli spake zozol blacky milka majki - kot tylko mamy wiki - kotka tylko siostry sara - kotka tylko siostry opieka mama, siostra Aga i ja Quote
Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie, no jesteś niesamowita! Tyle pracy! Ile trzeba się nagotować, nawyprowadzać, nagłaskać! Jak dajesz radę ze wszystkim? Quote
missieek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie, no jesteś niesamowita! Tyle pracy! Ile trzeba się nagotować, nawyprowadzać, nagłaskać! Jak dajesz radę ze wszystkim? tak jak napisalam towarzystwem zajmuja sie 3 osoby najwiecej mama bo jest najczesciej w domu ja w tygodniu jestem poza domem od rana do wieczora - pracuje na utrzymanie towarzystwa :) koty mieszkaja tylko w domu poza kilkoma wyjatkami ktore mieszkaja takze w domu ale moga wychodzic na spacery a psy maja do dyspozycji ogrod spacerujemy w weekend ale tez nie da rady zabrac wszystkich na glaskanie wszystkich niestety czasami juz brakuje czasu :-( Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Gosia, a moze pomozesz oglaszac zwierzaki bedace na tymczasie u Missieek? Ja przed chwilka wystawilam aukcje kotom http://allegro.pl/show_item.php?item=197373332 Quote
angie123 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kora i reszta tymczasowiczów do góry W najbliższym czasie postaram się do Was zajrzeć z czymś na bazarek dla Kory i reszty stada. Jesteście naprawdę niesamowite :loveu: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ulka18 napisał(a):Gosia, a moze pomozesz oglaszac zwierzaki bedace na tymczasie u Missieek? Ja przed chwilka wystawilam aukcje kotom http://allegro.pl/show_item.php?item=197373332 Przyznam, że nie bardzo wiem jak to się robi. Mogę robić za to ogłoszenia w Ofercie (drukowane w gazecie z ogłoszeniami). Ale gdzie znaleść mogę więcej informacji o pieskach, rozmiar, wiek itp. No i namiary na Missieek (telefon) i w okolicach jakiego większego miasta psiaki i kociaki się znajduja? Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Namiary na Missieek sa na pierwszej stronie kazdego watku. Podaje maila : missieek@interia.pl, tel. +504 58 88 74 Bukowno jest kolo Olkusza. Tam sa wszystkie Missieekowe zwierzaki. Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Przeczytałam ogłoszenia na Allegro i zrobię podobne choć będą musiały być krótsze w Ofercie warszawskiej. Chciałabym kupić specjalną karmę dla Dakoty (dla nerkowców? wątrobowców?), którą można rozmaczać w wodzie i taką papkę Dakota będzie mogła zjeść. Czy mogę prosić na PM adres do Missieek, aby ją przesłać? Quote
missieek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Gosiapk napisał(a):Przeczytałam ogłoszenia na Allegro i zrobię podobne choć będą musiały być krótsze w Ofercie warszawskiej. Chciałabym kupić specjalną karmę dla Dakoty (dla nerkowców? wątrobowców?), którą można rozmaczać w wodzie i taką papkę Dakota będzie mogła zjeść. Czy mogę prosić na PM adres do Missieek, aby ją przesłać? Gosia z decyzja jaka karme najlepiej jej zaserwowac poczekajmy do powtornych badan postaramy sie wykonac je w nadchodzacym tygodniu jesli starczy czasu radzi sobie z suchymi chrupkami nie trzeba zmiekczac :lol: a czy Oferta wychodzi tylko w Wawie nie wiem czy jest sens, to strasznie daleko moze lepiej oglaszac psiaki z tamtych okolic Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Oferta jest tez na Śląsku, więc zrobię ogłoszenia w Śląskim wydaniu ok? Daj mi proszę znać, gdy będzie wiadomo jakie są wyniki badań DAkoty ok? Ja szczególnie zwracam uwagę na te sarsze, przez nikogo niechciane piesulki. Niestety mam 7 swoich piesków i już nie mogę żadnego więcej przyjąc. Quote
missieek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Gosiapk napisał(a):Oferta jest tez na Śląsku, więc zrobię ogłoszenia w Śląskim wydaniu ok? Daj mi proszę znać, gdy będzie wiadomo jakie są wyniki badań DAkoty ok? Ja szczególnie zwracam uwagę na te sarsze, przez nikogo niechciane piesulki. Niestety mam 7 swoich piesków i już nie mogę żadnego więcej przyjąc. ok super DZIEKI Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kora bardzo potrzebuje domku, gdzie odzyska wiarę w ludzi. Quote
Recommended Posts