sleepingbyday Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 :-) dzięki. mamy chyba wszystko pod kontrolą. Quote
Nitro Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 tak pozostała kasa poszła na Negrę - Kunddelos napisał na stronie wydarzenia Liski [h=5]Dzięki Waszej pomocy na konto Liski wpłynęło 720 zł, bardzo bardzo dziękujemy :))) Leczenie Liski wyniosło w sumie 450 zł (335 + 115 zł za ostatnią wizytę). Zostało 270 zł, które przekażemy na inną naszą podopieczną - Negrę, sunia pod naszą opieką jest od około miesiąca i niestety jej konto świeci pustkami :(( Dotychczasowe leczenie Negry wyniosło 288zł (130, 47 i 111zł). Dzięki bonusowi na koncie Liski uregulujemy większość długu Negry :)) Zapraszamy do wydarzenia Negry: https://www.facebook.com/events/141301302723807 Udostępniajcie i zaproście koniecznie znajomych :))[/h] Quote
Nitro Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Najświeższe wieści- Liska wychodzi z zapalenia skóry, waży już 14 kilo, uszy podniosły się na dobre i jest wesołym szczeniorem ;) Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 weź jakąs fotkę załątw. aha - bluzkę różową ze śladem po pazurze dałam koleżance z pracy, w myśl idei, ze chcesz się jej pozbyć ;-) Quote
Nitro Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 bardzo słusznie :) jak tylko pojawią się fotki wkleję:) Quote
Nitro Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie ma dobrych wieści (Jeke to Lisia): "(...) nie jest dobrze...Tydzień temu jak byłam na szczepieniu z Jake wet powiedział, że mała ma powiększony węzeł pod kolanem, ale żeby się nie przejmować. Na wszelki wypadek rozdzielił szczepienia p/ko chorobom zakaźnym i wściekliznę. Dziś byłam na kontroli węzła i okazało się że drugi też jest już powiększony. Badanie krwi jest kiepskie, duża anemia, poprzednio - czyli jak Pani robiła, było 5.3 erytrocyty teraz 4,5, hematokryt 30 i do tego nieprawidłowy rozkład krwinek białych. Czekam na wynik rozmazu i ewentualnie będziemy robić biopsję węzłów. Jestem załamana. Niby Jake czuje się dobrze, biega szczeka, poluje na gołębie, bawi się z psami ale strasznie się martwię. Trzymajcie kciuki za Jake, bardzo tego potrzebujemy." Ona już tyle przeszła jestem zła :( Quote
sleepingbyday Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 kciuki trzeba trzymac, bo faktycznie nieciekawie - oby rozeszło sie po kościach! Quote
Nitro Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 jak widzę takie foty to aż mi się mordka cieszy ^_^ Quote
Nitro Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 acha, że niby z owczarkiem belgijskim zmiksowana ;) Ja wam mówię, że tam jakiś zając miał swój udział :cool3: Quote
sleepingbyday Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 o matko, fotka boska. a uszy - najdłuższe na świecie ;-) a co ze zdrowiem, co z tym węzłem chłonnym? Quote
Nitro Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 wyleczone, na szczęście to było coś co pojawia się u szczeniaków czy coś i skóra tez już lepiej. Quote
sleepingbyday Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 świetnie. stres był, ale na szczęście na nim się skończyło. Quote
Nitro Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 A tak króliko-pies wygląda około rok później nie mam niestety wyraźniejszego zdjęcia na razie, ale widzać mimo wszystko jak dziewczyna "zmężniała" :loveu: Quote
Recommended Posts