Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak pozostała kasa poszła na Negrę - Kunddelos napisał na stronie wydarzenia Liski
[h=5]Dzięki Waszej pomocy na konto Liski wpłynęło 720 zł, bardzo bardzo dziękujemy :))) Leczenie Liski wyniosło w sumie 450 zł (335 + 115 zł za ostatnią wizytę). Zostało 270 zł, które przekażemy na inną naszą podopieczną - Negrę, sunia pod naszą opieką jest od około miesiąca i niestety jej konto świeci pustkami :(( Dotychczasowe leczenie Negry wyniosło 288zł (130, 47 i 111zł). Dzięki bonusowi na koncie Liski uregulujemy większość długu Negry :))
Zapraszamy do wydarzenia Negry: https://www.facebook.com/events/141301302723807
Udostępniajcie i zaproście koniecznie znajomych :))[/h]

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie ma dobrych wieści (Jeke to Lisia):
"(...) nie jest dobrze...Tydzień temu jak byłam na szczepieniu z Jake wet powiedział, że mała ma powiększony węzeł pod kolanem, ale żeby się nie przejmować. Na wszelki wypadek rozdzielił szczepienia p/ko chorobom zakaźnym i wściekliznę. Dziś byłam na kontroli węzła i okazało się że drugi też jest już powiększony. Badanie krwi jest kiepskie, duża anemia, poprzednio - czyli jak Pani robiła, było 5.3 erytrocyty teraz 4,5, hematokryt 30 i do tego nieprawidłowy rozkład krwinek białych. Czekam na wynik rozmazu i ewentualnie będziemy robić biopsję węzłów.
Jestem załamana. Niby Jake czuje się dobrze, biega szczeka, poluje na gołębie, bawi się z psami ale strasznie się martwię.
Trzymajcie kciuki za Jake, bardzo tego potrzebujemy."

Ona już tyle przeszła jestem zła :(

• 4 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

A tak króliko-pies wygląda około rok później nie mam niestety wyraźniejszego zdjęcia na razie, ale widzać mimo wszystko jak dziewczyna "zmężniała" :loveu: