Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie ktoś zaprosił przepraszam ? :D
Wchodzą mi nogi do tyłka, wyszłam o 14, wróciłam przed chwilą. Resztę popisze PP, bo ja dziś nie miałam na spacerze psa więc nie mam o czym pisać ;)
ale mam fotkę, mogę dodać ;)
i pytanie - czy już mam odstępy w pisaniu ? :D

Posted

Pani Profesor napisał(a):
nope, żadnych odstępów, dalej ciurkiem :)
Nie żaaaartuj.... A ja się w htmlu targam żeby posta napisać z jakąś gracją.....

Ej, naprawdę - nie wierzę!?

Posted

teraz masz odstępy, w tym poście ostatnim, pogrzeb sobie w ustawieniach forum, bo masz coś nie tak, nawet ilość stron w wątku u Ciebie się nie zgadza, u mnie masz 244 i pamiętam, że większość pisała raczej wersję zgodną z moją, więc może coś tam Ci się pochrzaniło w ustawieniach wyświetlania, czy cuś...

Posted

PP, ale musisz mnie poratować i dodać, ja mogę do tego walnąć relację, choć do tu pisać :
najpierw puściliśmy psy coby każdy zajął się sobą, więc Pat jak opętany gonił za piłką a Wald wleciał w krzaki skąd rozległ się (jak to ujęła PP) odłos piekieł - tu sądzę że to mógł być Wald który spotkał kogoś [menela] leżącego w lasku, kochającą się parę, lub samego diabła :D , wrócił zaraz cały radosny, niepokrwawiony więc skoro przetrwał starcie przygasiłam nieco plan ucieczki jaki uknuła PP i stałyśmy sobie dalej bawiąc się z psami (przywiązanymi do drzewa, dodam :P) , aż nie przyszła ONka.
Z racji wzrastającej pewności że małe szare zje onkę przejęłam Pata wyrzucając moje dzieci - tj, Kinkę oddałam PP, a Waldek gdzieś tam w pieron poszedł do cienia gubiąc przy kopaniu kagan.
Pat nie zjadł onki i uważam że to tylko i wyłącznie moja zasługa, żadne tam charaktery ( a onka jak na swój wiek bardzo ułożona i stabilna) , żadne psie relacje, ot poprostu, magia cioteczki :P
Wald pokazał się nam w zasadzie raz , przyszedł z błotnym ryjem, podskoczył dwa razy sugerując koleżance "ej, my się znamy!" a następnie przeszedł do gwałtu jako że zapamiętał że ta koleżanka miała kiedyś cieczkę (i w jego mniemaniu ma już do końca życia), ale jak mi zaczął obnażać się z fujarą to pogoniłam farfocla, na co on całkiem się ucieszył, bo szkoda by było jakby nie wykopał tych korzonków z lasku co to sobie już napoczął wykopywać.
(aaaa, dodam że z onką jak się między blokami na naszym osiedlu puszczą tak zabawa jest na całego, natomiast na skałkach Wald merdnie do niej ogonkiem i wystarczy, bo co to za przyjaciółka co jej gwałcić w terenie nie można...bezsens :D )
Potem przyszła 8-9mczna samojedka, też nasza znajoma, na co znów ciociamilanmajkowska zrobiła zapoznanie. Pat dwa razy niepewnie kąsnął, bardziej powiedziałabym szczypnął powietrze przed jej pyskiem, uznałam to za niefart warunków , bo doszła do stada, podeszła niepewnie, tak się dziwnie tam wytworzyło itd itd , przetworzyłam sekwencję magiczną i za podejściem trzecim już było ok, Pat wyniuchał laskom tyłeczki i mimo protestu puściłam go.
Patrzyłam aż miło, bo gdy moje małe białe kopało 2metrowy dół ( to pułapka na dzika jest, mówię wam!) to Pat tak się wkręcił w zabawę że klęłam że apataru nie miałam. Kurcze, jak fajnie, suki go pędziły, onka go podpasała, samojedka podganiała i czekała żeby go podpędzić od drugiej strony, a on uciekał ile wlezie.
W bardzo miłej atmosferze się rozeszliśmy , tymbardziej się uśmiałam z Kinki , która się dosłownie przykleiła do faceta od onki - najpierw chciała mu odebrać butlę z wodą dla pieska, potem usiłowała ją odkręcić, a na koniec chwyciła się mu za e-papierosa i kombinowała jak mu odpiąc szaszetkę z bioder. Nie mówiąc już że kwiczała na widok piesków i widziałam że trochę by je przytrymowała,nie zdając sobie sprawy że to nie nasz piesek i one sobie nie pozwolą na wszystko.
Spacer był przemiły, pełen luzu i fajnej atmosfery :):)
jutro jak się uda to też poleziemy, tylko drugi raz nie popełnię tego samego błędu i już wezmę aparacik ;)

Posted

Pytanie na dzieńdobry : czy widać fotkę ? ;)
Nasze pożegnanie z kagańcem ;)

Wald chciał się z nim pożegnać już trwale i zgubił go w krzakach (zakopał!) ale odnalazłam bo jeszcze na zaś się przyda. Teraz tak sentymentalnie patrzę na niego i stwierdzam że może nie był taki zły...?

A fota nr2 - nie kopałem w ziemi mamusiu !

Posted

Yuki_ napisał(a):
No sorry, ale ja wiem tylko jak masz na imię i to wszystko. Nazwiska nie znam. :diabloti:

Nie wiesz :diabloti:

a fotki makabra, waldusina morda w błocie to coś,co każdy przynajmniej raz w życiu powinien zobaczyć :D :D

Posted

to nie było pytanie :evil_lol:
Majkowska, a o której Ciebie interesuje spacer jakby co?

Jak to? Przecież wszyscy na Dogo wiedzą, że Majkowska ma na imię Majka:evil_lol::evil_lol:...

Posted

Czekunia napisał(a):
Jak to? Przecież wszyscy na Dogo wiedzą, że Majkowska ma na imię Majka:evil_lol::evil_lol:...

yyyy a co ma wspólnego tu imię? Mówimy o nazwisku....

Posted

Yuki_ napisał(a):
yyyy a co ma wspólnego tu imię? Mówimy o nazwisku....

Yyy... A czy ja mówię do ciebie?
Zacytowałam PP, więc to chyba do Niej:roll:?
Widać nie zrozumiałaś aluzji, bo PP zasugerowała ci, że NIE WIESZ jak Majkowska ma na imię...

Posted

ojezu, no to w telegraficznym skrócie:

1. Majkowska nie ma na imię Majka
2. Majkowska nie ma nazwiska Majkowska

dziękuję, pozdrawiam :D

Wszystko popsułaś:evil_lol:

Posted

to nie było pytanie :evil_lol:Majkowska, a o której Ciebie interesuje spacer jakby co?
Może mnie interesować o porze dowolnej po godzinie hmmmm.... 14.30?
i jak zwykle idę z pełnym arsenałem tj Wald+Kinka...

Widzę że dogomania skupia się na mnie :D dobrze , i tak ma być :P :evil_lol: ( jeśli mi emotka htmlowana nie wyszła to sory, dopiero się uczę ;))