Lili8522 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Majkowska napisał(a):Wald nie jest taki wcale delikat właśnie.:) Jak to nie jest!? Rino go w doopke uszczypał i spanikował na całej lini hi hi :evil_lol: (pamiętam jak dziś :diabloti:) Quote
Majkowska Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Lili8522 napisał(a):Jak to nie jest!? Rino go w doopke uszczypał i spanikował na całej lini hi hi :evil_lol:(pamiętam jak dziś :diabloti:)Bo to był brutalny atak - dwa wielkie psy sie na niego rzuciły , nie mógł uciec, nie mógł się obronić, biedny mały piesek :D Quote
Lili8522 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Majkowska napisał(a):Bo to był brutalny atak - dwa wielkie psy sie na niego rzuciły , nie mógł uciec, nie mógł się obronić, biedny mały piesek :D Wielkie psy, rządne krwi! :evil_lol::diabloti::loveu: Quote
Małgonia Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Majka, jesteście zadowolone z córą z nosidełka womar? Bo się powoli przymierzam, szukam, ale nie mam aż 400zł na Tule czy coś, jeszcze chrzciny nas czekają :shake::oops: A te womara mają dużo pozytywnych opinii a cena ok... Quote
Majkowska Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Byłyśmy zadowolone , Kinka już wyrosła, będziemy kupować nowe. Quote
Pani Profesor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 no to fociaszki wstawiam ja, bo ciotka ma jakiś error komputerowy: poważna mina, a z tyłu czai się kret z morderczymi zamiarami :evil_lol: szukamy chyba tego samego :D "patrzcie w obiektyw"! - OK... :loveu: Quote
Małgonia Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Bo wpadło mi w oko rainbow ale naczytałam się o tym ergo, że na żabke, a tam az tak na żabke nie ma jak w Tula czu chuście. Z drugiej strony jak mała tam będzie noszona to jakoś 3-4razy w tyg po 1h, wiec nie chce wydawac tu majątku jakbym uzywała całkiem zamiast wózka. Chodzi mi tylko o spacer pt " wylanie psa bo TŻ w pracy na 12h" Quote
Pani Profesor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 i moje ulubione - efekt wysiłków, skupiania piesków i machania smaczkami/kończynami - Waldek porażony piorunem, Pat zainteresowany dupskiem: o tak patrzę w oczy! masełko topione :loveu: ..na reszcie jest głównie Pat, więc zapraszam do mnie ;) Quote
agutka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 jaka nuuuuda, robimy coś czy spadamy na chatę? ;) https://lh6.googleusercontent.com/-A3OwYYC3m3w/U6cmpO_m_PI/AAAAAAAAZ2w/X5-K9Bc9Rqk/s640/wwwss%20056.jpg Quote
Majkowska Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='Pani Profesor']n"patrzcie w obiektyw"! - OK...i wtedy ciocia dla zainteresowania piesków rzuca w twarz patyk jakiemuś przyczajonemu za moimi plecami rowerzyście :D Quote
Majkowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Panna Cotta napisał(a):Bo wpadło mi w oko rainbow ale naczytałam się o tym ergo, że na żabke, a tam az tak na żabke nie ma jak w Tula czu chuście. Z drugiej strony jak mała tam będzie noszona to jakoś 3-4razy w tyg po 1h, wiec nie chce wydawac tu majątku jakbym uzywała całkiem zamiast wózka. Chodzi mi tylko o spacer pt " wylanie psa bo TŻ w pracy na 12h"My na szczęscie już bliżej jak dalej chodzenia, więc (nawet śmiałyśmy się ostatnio z tego z PP że będzie można wtedy targać dziecko za psem po krzakach) już niedługo młodą będę mogła transportować sprawniej, wejśc z nią wszędzie itd. A poruszając inny wątek - łapię stresa przeprowadzkowego. To już niedługo, nie spakowałam nic, nie da się przy młodej bo ona wszystko rozwala, a mając jeden pokój do dyspozycji nie poszaleję... W dodatku zaczeła mi sie w nocy śnić...teściowa. Chyba będę tęsknić ;( Quote
4Łapki Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Tęsknić za teściową? Daj spokój. To raczej była przestroga, że to jeszcze nie koniec :diabloti: Sennik wyraźnie mówi, że jeśli ją widziałaś - będzie kłótnia, jeśli rozmawiałaś z nią - może się pogodzicie. Sennik to wyrocznia :diabloti: To pocieszyłam... Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='4Łapki']Tęsknić za teściową? Daj spokój. To raczej była przestroga, że to jeszcze nie koniec :diabloti: Sennik wyraźnie mówi, że jeśli ją widziałaś - będzie kłótnia, jeśli rozmawiałaś z nią - może się pogodzicie. Sennik to wyrocznia :diabloti: To pocieszyłam... sennik to efekt horoskopowy aka twierdzenie Forera :eviltong: Quote
Majkowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Nie chcę analizować mojego wczorajszego i dzisiejszego snu bo mogłoby wyjść coś nie tak :PTak btw - czy wy też widzicie moje posty sklejone w jedną całość, czy moze są odstępy? Bo zauważyłam przy cytowani że ja sklejam cytat komuś kto napisał rozdzielnie, ale ktoś jak cytuje mnie to z odstępami. Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 te dłuższe u mnie masz sklejone w całość ;) Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 a i masz zasraną skrzynkę, więc tu piszę - mogę iść na spacerek, ale tak o 13:30 :) Quote
Majkowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Cholera mnie bierze o te posty, bez sensu jak się tak skleja, ale z tym już chyba nie mam wyjścia, musze poczekać jak się przeprowadzimy i dostanę nowy komp, bo tu nie ogarniam naprzemiennie laptopa i tego grata. Wgrałam foty i nagle buch brak jakiejś pamięci wirtualnej i tych innych hec i wycięło mi pół funkcji... Quote
Majkowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Pani Profesor napisał(a):a i masz zasraną skrzynkę, więc tu piszę - mogę iść na spacerek, ale tak o 13:30 :)napisze ci esa, bo wołałabym może później. No i bym poszła na błonia, tylko jedna sprawa - jestem solo w zestawie dzidziuś+pies.Namawiam jeszcze Justynę na spacer, ale nie wiem czy się do niej dobiję. Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Błonia ekstra, tylko daaaleeeekoooo :placz: nie wiem czy czasowo ogarnę, bo chyba jadę z tż-tem w siną dal po południu, dla mnie dzisiaj optymalne byłyby skałki tak do 15:30 max, więc koło 14 możemy iść w ostateczności ;) chyba że wolisz później,no to do 16 naciągnę, ale na Błonia to za mało. Quote
Majkowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Yuki_ napisał(a):a i masz zasraną skrzynkę,odetkanaYuki_ napisał(a):Masz fb? ;)Mam. Quote
maxishine. Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Majkowska napisał(a):Mam. Podasz na Pw dane, to ci wyślę zaproszenie? Quote
Recommended Posts