Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleśmy go wyjęły siłą coby się prezentował pięknie :D

Jak widać prezentował się - szczególnie ze szramą na faflu po zębach bullki której podczas zabawy wsadził nos pod ogon...

Posted

[quote name='agutka']Majka ty Walda nie wystawiasz na ringu tylko zawsze ta kobieta?
Wystawiam też,ale teraz stwierdziłam że wolę jak przebiegnie się z nim ona, bo pokaże go lepiej i może coś mimo jego tragicznej formy zdziałają , no i ja teraz jestem też mniej pokazowa ;) :D
W Katowicach wystawiałam go ja ;) Teraz ona, choć nasza konkurencja nie dojechała, mogłam w sumie pro forma się sama z nim przebiec.

[quote name='wilczy zew']Gratulacje,
Skąd macie taki śpiworek?
Z Eukanuby.
Kiedyś za punkty można było odbierać różne rzeczy, więc hodowczyni brała różne rzeczy,Amor dostawał karmy, no i te materacyki, mam ze 3 chyba, ten akurat cośmy mieli na wystawie był Nunusi ale że był jedyny czysty to mi tata przywiózł .
Teraz już ich chyba nie ma, a ja zaczęłam też już kolekcjonować karty ocen żeby nasze osiągnięcia "wymienić" na punkty.
Kiedyś nawet były kennelki i też miałam dostać, ale chyba hodowczyni o mnie zapomiała :(

Smyczkę pokażę , choć nie wygląda jakoś szałowo zzewnątrz, zwykła czarna (była fioletowa też ale wzięłam bardziej uzytkową), póki co testuję i jakoś szalu nie robi, pierwszy zarzut jaki mam to jest cholernie długa (jakieś 3 metry) i tego nie ogarniam.Amortyzuje za to fajnie.

Póki co pokazać mogę resztę fot :

Miałam zrobić obszerną relację z gr 7, a tu PP pociągnęła mnie na zewnątrz na ttb...

Posted

[quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-bnobFko024M/U5ydHKfGipI/AAAAAAAAZhM/VuxeLDDEBkg/s640/krk 239.jpg oooo Makot'a z Cresilem z dogo załapała się na fotkę :)

https://lh6.googleusercontent.com/-4N7Lr4yTDnk/U5yc_3MyxhI/AAAAAAAAZg0/YNGk0Z6o-lM/s640/krk 233.jpg umaszczenie rewelka :loveu: :loveu:

kuźwa, mówiłam, że to Makota! :eviltong:

tak coś czułam, ale przeca nie wejdę pomiędzy i nie spytam "ej, który z tych psów to Cresil?" :D :D