Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie w tym problem że z herbatach kupowałam już xset razy...I to nie tylko herbaty, ale też kawy, puszki, filiżanki, te kwiaty co się otwierają po zaparzeniu itd.
PP z jakiej okazji kupujesz ojcu tż??

Dziewczyny, ogłaszam że mam trochę weny, mogę strzelić komuś jakiś bannerek, jacyś chętni??
Szybko, bo mi przejdzie :P

Posted

[quote name='Majkowska']

Dziewczyny, ogłaszam że mam trochę weny, mogę strzelić komuś jakiś bannerek, jacyś chętni??
Szybko, bo mi przejdzie :P[/QUOTE]
Ja ,Ja bardzo, ja. Mnie wybierz, tu jestem :D !

Posted

[quote name='Majkowska']Właśnie w tym problem że z herbatach kupowałam już xset razy...I to nie tylko herbaty, ale też kawy, puszki, filiżanki, te kwiaty co się otwierają po zaparzeniu itd.
PP z jakiej okazji kupujesz ojcu tż??

Szybko, bo mi przejdzie :P

na jakieś święta, imieniny czy inne cholery, gdzie wypada z czymś wjechać, a ja nigdy nie wiem cóż tu kupić, żeby nie była to flacha (pretensjonalne) ani nic 'przydatnego' i takie fancy-czekoladki są w sam raz.

a bannerek może mi, nowy! :D
z napisem PatBull :loveu: i jakimś ładniejszym zdjęciuszkiem, niż to twarzowe co mam:eviltong:

Posted

Wiem że były jakieś zamówienia wcześniej, ale za cholerę nie mogę tego odnaleźć:oops:

Dobra, biorę się dla ewaal, a potem pomyślę nad Patonowym.
Jakieś życzenia macie?? Tradycyjnie - duży, mały, kolorystyka, zdjęcie itd?

Posted

To ja sie znowu o banerek przypomnę, a co :lol:

oo prezent, uwielbiam moim rodzicom kupować prezenty, mamuśka zawsze zadowolona, ale ojciec musi swoje pokazać...
Mamie kupuję torebki, portfele, ciuchy, ale to wiem jaki ma styl itp. Za to dobrym pomysłem może być koc, poszewki, jakiś robot do kuchni czy coś.
Ja ostatnio dojrzałam jakich ojciec używa kosmetyków i mu przez neta zamawiam :evil_lol:

Na uprzedzenia psa do ludzi, znam pewien sposób, zwłaszcza dla ONków :evil_lol:

Posted

Ja też się upominać o banerek :)

BUhaha... prezenty. Mam z mamuśka inny gust, więc u mnie pozostaje tylko czkeolada z orzechami, którą uwielbia. W kosmetyki zawsze złe trafię. Z kolei u Taty mogę trochę poszaleć, nieraz go obdarzę scyzorykiem i takimi bajerami. Najlepiej i tak mi się kupuje dla przyjaciół i dla leśnych stworów: cieszą się jak nie wiem co z siekierek, saperek, noży, zabawnych koszulek itepe :lol:

Posted

Kalyna zdradź mi? Bo mój nie jest uprzedzony bez powodu... nie miał sielanki w schronisku zanim Viva je przejęła... :)
Ja sobie banerek sama muszę zrobić.. grafike studuje a mam tak maksymalnie beznadziejny... :/ Ale nie mam czasu no.. i skleciłam w paincie xD buahahaha

Posted

Tyśka, na kompie znalazłam takie coś , nie wiemm skąd jak i po co, ale to mam więc wklejam :

Oczywiście zrobię inny, bo pewnie ten jest niebardzo :P

Za o dla Kosmity mi wyszedł faktycznie kosmiczny :placz:

Posted

Ej, fajny, taki słodki :loveu:

Kocham Cię. I skąd wiedziałam, że będzie różowy? Taaak, bo to mój "ukochany" kolor, ale jako tło na moje ZOO pasuje :loveu:

Posted

Maaaajkooooowskaaaaa! Masz jeszcze wene? masz masz masz? Miej! My mamy taki brzydki napisik :( Niestety już w ciąży nie jestem i można mi odmówić, ale uwierz mi- mam mega maślane oczy w tym momencie :D

Posted

[quote name='Pani Profesor']dla mnie jakiś ładny, byle bez różu i fioletu :diabloti:
i żeby był napis PatBull, a reszta wg. inwencji cioci :loveu:

Dobra, co una na to :
??

Ewentualnie jest jeszcze wersja różowo-fioletowa :diabloti:

Posted

Wykorzystałam do tego prawdziwego pitbulla ;) Ino tego śpiewającego ;)

A tu dla Rico, ale bez zachwytu...

Niestety nawala mi komp okrutnie, ciągle zrywa połączenie...
Pewnie przez pogodę.
No i dzidziuś mi coś ustawił i mam literki na 2 mm ...:roll:

Posted

[quote name='Pani Profesor']nienormalna jesteś z tym wstawianiem psich łbów w ludzkie korpusy, już drugi raz :grin:

ale oczywiście, że biorę, mega jest :D tylko przypomnę sobie, jak to podlinkować...

dziękujemy :loveu:
Nie drugi... któryś z kolei , mam w prywatnej kolekcji tego więcej - hitem jest moja matka grabiąca siano z głową mojej welonki , może mam coś nie tak ze sobą :evil_lol:

Teraz jak spotkasz yoreczkę z pointerem na smyczy to będziesz wiedziała kto to :diabloti:

Podlinkowany

aha, a komp mi się naprawił, dzięki:loveu:

Posted

ja już sobie podlinkowałam :cool3: dzięki, kosmiczny jest ten bannerek :D

a odnośnie mamy z głową welonki.. no cóż :grin::grin:
to jest tak 'moje' poczucie humoru, że nawet sobie nie wyobrażasz, jak bardzo mnie bawi :grin:

Posted

[quote name='Majkowska']A któreś inne chciałaś? Jak tak to pokaż to coś spróbuję z niego zrobić ;)
Z nim problem bo on czorny ;)[/QUOTE]

Biore ten i nie chce innego, nie zwykłam gardzić :D Jest świetny zresztą więc nie mam powodów do gardzenia :loveu: