Franca81 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (:Buńka:) napisał(a):A ja bym zapytała co z Majeczką? Czyżby mała Majkunia pchała się już na ten świat?:cool3: ostatni raz odezwała się na wątku 07.07. oj chyba faktycznie akcja się dzieje na porodówce. :loveu: Trzymam kciuki!!!!!! :Rose::sweetCyb::laugh2_2::Cool!: Quote
asiak_kasia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Franca81 napisał(a):ostatni raz odezwała się na wątku 07.07. oj chyba faktycznie akcja się dzieje na porodówce. :loveu: Trzymam kciuki!!!!!! :Rose::sweetCyb::laugh2_2::Cool!: o kurczaki, to tez trzymamy kciukasy:kciuki:. Co by się Waldemarkowi rodzinka powiekszyła bez wiekszych problemów ;) Quote
Buńka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To ja teraz czekam na zdjęcia nie Waldka ale małej Majkuni :loveu: A teraz taniec hula ze szczęścia:D :cunao::ylsuper::Cool!::bigcool::cunao: Quote
Leokadia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 A się napalacie, a może to tylko zmyłka:evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 nie wytrymałaby bez dogo tyle dni tylko dla zmyłki. :cool3: Quote
Buńka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ha ha ha ale będzie miała nadrabiania:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Witamy!!!!! :loveu::loveu: Bardzo serdecznie dzięki za trzymane kciuki. Przydały się, bośmy faktycznie powiększyli nasze szanowne grono. I dobrze mi policzyłyście dni nieobecności - 8.07 malutka postanowiła postawić wszystko na głowie i zamiast na umowionej wizycie u weta z Inką wylądowałam na porodówce. Obowiązki wezwały :) Od 16.45 już była z nami i wynagradzała sobą wszystko co działo się wcześniej ( a było cięzko, nie powiem). Jest cudowną małą istotką, w dodatku niesamowicie grzeczną. Wujek Waldek zaakceptował małą bez problemów. Ufff...a tyle było paniki. Z początku trząsł portkami strasznie i nie wiedział jak się do całej sytuacji ustosunkować. Nawet ja byłam dla niego zjawiskiem niesamowitym, jakaś taka inna, dziwnie pachnąca, zaszyta z czymś w pokoju... Pierwsza noc była tragiczna, bo jak mała tylko pisnęła to zaczynał wyć... Dalej już nie było tak źle. Powoli się uspokajał, najpierw dostał do powąchania pieluszkę, potem zrobiliśmy próbę z ubrankiem (zwinęłam je tak żeby wyglądało jak dziecko i sprawdziłam czy przypadkiem nie skoczy mi do rąk i nie zaatakuje), a potem wyszłam do niego z małą, długo go głaskałam, siedziałam z nim na fotelu, powąchał ją. Teraz już spokojnie się zachowuje, choć ciągnie go okropnie żeby ją polizać, ale co za dużo to niezdrowo. Szczególnie że na polu też ma zapędy lizawkowe. No chyba żeby mu pychol jakąś wódką przepłukać coby trochę to odkazić :evil_lol: W każdym razie, jest dobrze, nawet lepiej niż myślałam. Waldzior jest mądrym i odpowiedzialnym wujkiem, wszystko powinno iść już w dobrym kierunku. Zdjęć narazie nie będzie, bo aparat tradycyjnie zastrajkował w najważniejszym momencie :placz:I to chyba na dobre, prawdopodobnie spadł komuś i amen. Będziemy zaglądać co jakiś czas i zdawać relacje, choć chyba tłumaczyć nie muszę, że trochę mniej często jak poprzednio. Wszystkim śledzącym nas życzymy udanego wieczoru Majkowska, Tomaszek, Kingusia i Waldemar :loveu::loveu: Quote
Sonka95 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Super , że już jeteście :loveu: Gratulacje dla rodziców :loveu: a Walduś teraz wam będzie pomagał :cool3: Quote
Leokadia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Mała już z Wami i Waldzior zachował się wzorowo, jak na dżentelmena przystało:loveu: Wielkie, wielkie gratulacje:multi: Edited July 13, 2013 by leónowa Quote
asiak_kasia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Gratulujemy powiekszenia stadka :loveu: Teraz bedzie fajnie poczytac o tym jak się układają relację Waldkowo-maluszkowe ;) Quote
Buńka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Gratuluje Majeczko:loveu::multi::loveu: Przekazuję buziaczka dla dziecinki i głaski dla wujaszka Wealdemara:loveu: Dobrze że już jesteś i że wszystko w porządku:) Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Bardzo się cieszymy, a Waldi, w nowej, bardzo nowej sytuacji, zachował się po psiemu - czyli fantastycznie. Pozwólcie mu zakochać się w Maleńkiej :) Quote
Paulina_mickey Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Gratulujemy!! Zdrówka dla wszystkich! :loveu: Quote
Majkowska Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Dziękujemy :) Dziadek naprawił trochę aparat i się udało choć kilka fot strzelić - oto i nasza piękniacha majkowska :) Quote
Majkowska Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 mam nadzieję że foty nie są zbyt wielkie... Quote
Sonka95 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Jaka fajniutka jest :) Teraz będziemy patrzeć jak rośnie :) Quote
Buńka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Maleństwo:loveu::loveu::loveu: Majeczka pomyśl nad zmianą tytułu tego wątku bo my cie tu będziemy gnębić o foteczki dzidziusia często;) To już nie będzie tylko galeria wujcia Waldemara:) PS: Maleńka jest naprawdę cudowna a uroda pewnie po mamie:cool3: Quote
Recommended Posts