Majkowska Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 heheh naprawdę jestem aż taką osobistością godną poznania?? :D :D Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Majkowska']heheh naprawdę jestem aż taką osobistością godną poznania?? :D :D[/QUOTE] Nie :diabloti: Quote
agutka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Magda ty to jesteś :diabloti: Majka jesteś wporzo a takie osoby warto poznawać ;) Quote
Pani Profesor Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Majkowska']heheh naprawdę jestem aż taką osobistością godną poznania?? :D :D[/QUOTE] nie :diabloti::diabloti: [quote name='magdabroy']Jestem szczera :evil_lol:[/QUOTE] ja też :diabloti: ...żartuję :loveu: Majeczka jest wspaniałą, ciepłą osobą, nie używającą wulgaryzmów ostoją cierpliwości :loveu: :diabloti: (i ma fajny aparat :evil_lol:) Quote
Majkowska Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Nie no spoko, nie to nie:roll: Zawsze są szanse że może znajdę sobie jakichś przyjaciół... Tylko jak nie spoza dogo to skąd... [quote name='Pani Profesor'] ...żartuję :loveu: Majeczka jest wspaniałą, ciepłą osobą, nie używającą wulgaryzmów ostoją cierpliwości :loveu: :diabloti: (i ma fajny aparat :evil_lol:)[/QUOTE] Cisniesz we mnie gorzką ironią. Zapomniałaś jeszcze do listy że mam cudnego i mądrego sportowego pieska, którego wyszkoliłam wzorowo. Quote
Pani Profesor Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 żartuję, durna babo - przecież nie poświęcałabym się na łażenie z Tobą przez 121958343252 godzin po skałach dla samego faktu aparatu :diabloti: mniejszy wysiłek przekonać fotografa, żeby pochodził ze mną na spacery :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Majkowska'] Zapomniałaś jeszcze do listy że mam cudnego i mądrego sportowego pieska, którego wyszkoliłam wzorowo.[/QUOTE] którego nie karmisz! widziałam na własne oczy :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 wracaj do grodu, zanim Patryk zarośnie :cool3: Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Taki zaszczyt poznania Majkowskiej mnie ominął ;( Może jeszcze kiedyś taka okazja się powtorzy... przydąło by mi się towazystwo kogoś cierpliwego i nie klnącego haha :P O dobrym aparacie nie wspomnę :D Quote
Majkowska Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='Pani Profesor']żartuję, durna babo - przecież nie poświęcałabym się na łażenie z Tobą przez 121958343252 godzin po skałach dla samego faktu aparatu :diabloti: mniejszy wysiłek przekonać fotografa, żeby pochodził ze mną na spacery :diabloti: No nie wiem,za fotografa który by za Toba łaził z psem musiałabyś słono zapłacić, a mnie masz za darmo ;) (no prawie...:diabloti:) którego nie karmisz! widziałam na własne oczy :evil_lol: Jak nie karmię? Karmię ino un żryć nie chce. Dzisiaj kupiliśmy mu nowy worek karmy, bo do torebki którą przywiozlam tata wsypał ...obsikany żwirek. Gdyby nie to miałby jeszcze karmę, ale tak przy okazji mamy nowy worek- ciekawe na ile nam starczy,jakoś ostatnio zdaje mi się że karma bardziej schodzi. Na zachęte też dostał HD płatki - zeżarł aż miło. Pan w Nakarm Pupila trzymał paczkę HD Race specjalnie dla mnie (jakby mi się zachciało napisać maila i zamówić paczkę na już)żeby mieć od razu do wysyłki następnego dnia. Kurcze, wkońcu znalazłam sklep idealny.:loveu: Dobrego aparatu nie mam właśnie.Coś mi się zepsuło i robi jakby zaparowane foty. Przy czym czyściłam wszystko kilkakrotnie, nie wiem co jest grane... Dzisiejsze moje leśne wypociny : Chyba nikomu juz tłumaczyć nie muszę że coś było w powietrzu - przed nami szły sarny,więc cała współpraca i pozowanie zeszły na drugi plan... Pointer i ośmiornica Quote
Majkowska Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Jak mam przejść?? jestem tylko biednym małym pieskiem...:D i na koniec znalezisko Warchlaczka... Quote
Pani Profesor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 robaki fuj, ale to: https://lh5.googleusercontent.com/-c1WsZYfRglI/U0_S1E1NWyI/AAAAAAAAXkQ/uL523KLOxks/s512/17%20096.jpg hahahaha! :D :D Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Warchlak jest prześmieszny :P Taką ma kanciatą łeb :P <3 Quote
Majkowska Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 W tych robakach się Wald tarza właśnie. Stwierdziłam że może to jakieś pluskwowate i wydzielają zapach i to go kusi do tarzania. Choć pluskwy omija szerokim łukiem :D heheh sama się uśmiałam robiąc te zdjęcia, bo stał na pniaku i w pewnym momencie głowa oddzieliła się od reszty ciała - tył stał grzecznie i pozował a głowa płynęła za zapachem aż zawisł w śmiesznej pozie, ale równowagi nie stracił. Fakt,on jest absolutnie prześmieszny, tu niby dumny, fajnie zbudowany sportowy pies,a jak idzie to nogi mu sie zaplatają a uszy wpadają do oczu :D Quote
*Magda* Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Te robaki, to cmentarniki :eviltong: Może Wald czuj od nich jakieś zwłoki :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='magdabroy']Te robaki, to cmentarniki :eviltong: Może Wald czuj od nich jakieś zwłoki :diabloti:[/QUOTE] te robaki są obleśne :diabloti: Quote
Majkowska Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 cmentarniki to jakaś potoczna nazwa chyba, ja je znam jako kowalik dwupalmek. Ale fakt, że coś z cmentarzem mają... Pamiętam że gdy byłam dzieckiem to były moją główną atrakcją podczas odwiedzin na grobach :D Idę spać więc mówię dobranoc. Oby mi dzidziuś znowu nie dał czadu w nocy tak jak dzisiaj... Quote
kalyna Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-c1WsZYfRglI/U0_S1E1NWyI/AAAAAAAAXkQ/uL523KLOxks/s512/17%20096.jpg mądry wyraz twarzy, pfu pyska :lol: i jakie ładne macie szeleczki :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-8-5ozqJ6uZc/U0luLipBjjI/AAAAAAAAXgA/jbFEOWz-jdA/w687-h515-no/waldddd.jpg ale kilimatyczne i piękne zdjęcie :loveu: nic tylko wydrukować i w ramkę ;) Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Jaka sesja leśna :D Podobają mi się szele Wladusia :) Quote
agutka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 och prawie "masełko" :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-c1WsZYfRglI/U0_S1E1NWyI/AAAAAAAAXkQ/uL523KLOxks/s512/17%20096.jpg te robale kojarzą mi się z maskami afrykańskimi ;) Quote
Kaaasia Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Chciała bym aby moje chłopaki tak pozowały. Waldek profesjonalny model :loveu: Quote
Recommended Posts