4Łapki Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Majkowska napisał(a): nie spisał sie na wystawie to juz mu nigdy nie zrobię żadnego zdjęcia :D:D Protestuję! :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1496724_755870427770682_1909132783_n.jpg a kim jest ta kobitka?? Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='magdabroy']https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1496724_755870427770682_1909132783_n.jpg a kim jest ta kobitka?? To jest Ola ;) Ma setery irlandzkie :> Quote
Majkowska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 [quote name='qmu']hahahah chciala bym zobaczyc jak biegasz po ringu podciagajac gacie na dupie musialo to wygladac przekozacko :evil_lol:, ale mimo opadu gaci i tak gratki dla was :) Hehehe, podbiegłam do sędziny a ona mnie wysyła dalej , na to ja "moment" popodciągałam gacie i pobiegłam :evil_lol: Ukradłam foto z wystawy , póki co jedno ale jest ;) Warchlacz after show Jesteśmy już w domu. Bobas padł. Pies padł. My padamy :D Wartki chyba zmęczony miał 2 dni takie intensywne. Dziś tez od samego rana nie odpoczywał tylko od razu o 7 poszedł z moim tatą na spacer. Byłam zaskoczona bo sam go sobie wziął i chętnie z nim poszedł. A Wald wie do kogo lecieć, bo zawsze z dziadkiem na wsi spacerkują z rana więc jęczy mu nad głową o chińskich godzinach ( w domu gdybyśmy go o tej porze próbowali zwlec z legowiska to by się za nic w świecie nie dał). Mój tata bardzo Waldka tłumaczy że się biedakowi chce że może coś siadło na żołądku, ale ja wiem swoje - jemu się chce łazić :D Dziś chyba narzekac nie może, bo obleźliśmy gdzie się dało - byliśmy na osiedlu, byliśmy u hodowczyni , na spacerze z bratem Ajzonem, potem na działce... A jeszcze wieczorem nam się kroi chyba spacer z Jagą:loveu: Mam trochę fotek, ale muszę zgrać... Dokładnie 821 ;) Ale większość to Kinia. Reszta koty. Waldka jest najmniej... nie spisał sie na wystawie to juz mu nigdy nie zrobię żadnego zdjęcia :D:D Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='Majkowska']Hehehe, podbiegłam do sędziny a ona mnie wysyła dalej , na to ja "moment" popodciągałam gacie i pobiegłam :evil_lol: Ukradłam foto z wystawy , póki co jedno ale jest ;) Warchlacz after show Jesteśmy już w domu. Bobas padł. Pies padł. My padamy :D Wartki chyba zmęczony miał 2 dni takie intensywne. Dziś tez od samego rana nie odpoczywał tylko od razu o 7 poszedł z moim tatą na spacer. Byłam zaskoczona bo sam go sobie wziął i chętnie z nim poszedł. A Wald wie do kogo lecieć, bo zawsze z dziadkiem na wsi spacerkują z rana więc jęczy mu nad głową o chińskich godzinach ( w domu gdybyśmy go o tej porze próbowali zwlec z legowiska to by się za nic w świecie nie dał). Mój tata bardzo Waldka tłumaczy że się biedakowi chce że może coś siadło na żołądku, ale ja wiem swoje - jemu się chce łazić :D Dziś chyba narzekac nie może, bo obleźliśmy gdzie się dało - byliśmy na osiedlu, byliśmy u hodowczyni , na spacerze z bratem Ajzonem, potem na działce... A jeszcze wieczorem nam się kroi chyba spacer z Jagą:loveu: Mam trochę fotek, ale muszę zgrać... Dokładnie 821 ;) Ale większość to Kinia. Reszta koty. Waldka jest najmniej... nie spisał sie na wystawie to juz mu nigdy nie zrobię żadnego zdjęcia :D:D czemu się powtarzasz? ahahaha Quote
*Magda* Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Angi napisał(a):czemu się powtarzasz? ahahaha Może coś piła :diabloti: Quote
4Łapki Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Zdjęcie ładne, to musiała przekleić :evil_lol: Quote
gops Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Waldemar wygląda cudownie w tej pozie ! A jak poważnie :) Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 widzę je 3 raz :evil_lol: 2razy tu i raz n fb :D Quote
Majkowska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Zdublowało... nie wiem czemu. Jak już wspominałam nieraz - pada mi komputer... Właśnie usiłuję zgrać resztę fot i coś słabo mi to idzie... Ta dziewczyna to nasza znajoma , która od czasu do czasu Waldka wystawia. Waldek nawet i w takiej ładnej pozie wygląda wg mnie kiepsko - strasznie chudy. Zresztą to mu sędzina też wpisała w uzasadnieniu że wygrał tamten a nie on : że suczy, drobny... Dopisała nam jeszcze coś o słabo wypracowanym tyle, ale za nic nie wiem o co chodzi. Fakt, Wald biega jak pijana żaba w porywach radości ale żeby w tylnych nózkach był słaby to nie zauważyłam...:D Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 fakt, on w porównaniu z tamtym psem jest drobniutki :D Quote
Majkowska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 białoczarnym czy białorudym?? Białoczarny był śmiesznie tęgi, za to rudy jest wysoki, ale efektowny, więc podejrzewałam że wygra z nami. Ale i tak jestem najbardziej zadowolona z suki, bo po ciuchutku jej kibicowałam ;) Dawaj foty ;)Wiem że masz, bo rozpoznałam po fb Twoją twarz i uświadomiłam sobie że skakałaś koło nas bez przerwy z aparatem, a ja na Ciebie nie zwracałam uwagi, a na straganach chyba minęłyśmy się z 200razy... Choć na początku chyba coś zagadałam , bo stwierdziłam ze napewno jesteś z kimś z seterami - a ja tak mam że jak ktoś stoi koło nas to jest nasz :D Nie wiem czemu nie podeszłaś :( Pogadałybyśmy sobie na żywo, pogłaskałabyś Wartkunię... Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 rudy, ten z Waldowej klasy :> A skakałam, bo fociłam trochę Walda i setrki :loveu: nie zagadałaś, albo ja nie usłyszałam :D Quote
Majkowska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Wald w otwartej miał czarnego tego tęgiego 8 letniego. Chyba że mówisz o porównaniu gdzie tamten wysoki wygrał z Waldkiem - to był Cocos. Bo ten jeszcze jeden co był na samym początku i z którym łaziliśmy to był nasz znajomy i też wysoki ale raczej chudzinka taka jak Wald. To trzeba było się do mnie odezwać:mad: Skąd miałam wiedzieć że Ty to Ty... Jakieś " o jesssssu ale pani ma cudnego pieska !!!" :loveu: i już byśmy były przyjaciółmi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 dobra, nie wiem w końcu jaki to był pies :evil_lol: ale na drugi raz będziesz wiedzieć, ze ja to ja :evil_lol: :P chyba, że załatwisz mi seterka. wtedy wpadnę ci nawet na chatę :lol: Quote
Baski_Kropka Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 A mi w końcu wystawa przeszła koło nosa... :( Piątek pracowałam w czoraj było tak pięknie ze nawet nie myślałam zeby jechać do spodka... Dzisiaj za to zamiast oglądać owczary i szukać fajnego hodowcy czarnuchów siedzę na uczelni... :( Ale złapałam się na tym, że zaglądam do waszej galerii żeby sobie humor poprawić. Tak fajnie piszesz o Waldim i waszych przygodach, że nawet najgorszy Wasz koszmarek obracał się w moje łzy śmiechu :P Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='Angi']dobra, nie wiem w końcu jaki to był pies :evil_lol: ale na drugi raz będziesz wiedzieć, ze ja to ja :evil_lol: :P chyba, że załatwisz mi seterka. wtedy wpadnę ci nawet na chatę :lol: Poważnie myślisz o seterku?? Trzeba było brać jednego z tych maleńtasów co trzymałam, nikt by nie zauważył że jeden znikł :D Jako że obiecałam foty to dodaję. Najpierw będą koty : Inuśka ogólnie cały czas siedzi w swoich kryjówkach i mało kiedy wychodzi, ale czasem uraczyła mnie swoją obecnością. Za to Sralnik zawsze i wszędzie w centrum Jest nieco ciekawszym modelem bo się porusza. U Inki niestety wszystkie foty wyglądają tak : Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Indu :) i Sralnik Sralnik pozostawia dużo do życzenia. Pozatym że cuchnie okrutnie to jest sakramencko gruba i ma sierść w paskudnym stanie. Mój tata niestety nie jest przekonany do dbania o nią, bo twierdzi że czesanie to jej męczenie. Fakt faktem ona tego nie lubi i trochę protestuje ale wolę ją trochę potłamsić niż patrzeć na jej zadredzone dupsko. Wczoraj ostro poszły w ruch grzebienie, szczotki, nożyczki i trymer... Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 W przerwie na reklamę - Warchlicze :) "zbieramy się w pole, prawda???" na wystawę/?? Nie, to ja nie jadę ... Trochę rozrywki przed wystawą Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Chiński pies na parówki :D Parówki niestety pod wplywem słońca zaczęły się rozpadać I dzień drugi , czyli koty po raz kolejny :D nie wiem czy widać jakąś wielką różnicę miedzy zdjęciami :D Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Nie skomentuję... Stwierdziłam że przy Sralniku podniesienie Inki to jakby podnieść woreczek foliowy... Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 i przystępujemy do prac groomerskich... Przed : w trakcie i po lekkim strzyżeniu, trymowaniu i wyczesaniu Wita się z Warchlaczkiem :loveu: Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 mam was w nosie... Muszę odpocząć, bo jestem zmęczona i głodna... kulusia :D Nie mogę na nią patrzeć jak sie rozlewa po kanapach,dobrze że choć zostały jej te piękne miodowe oczy - to w nich się zakochałam, cała reszta mi się nie podobała Quote
Majkowska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Kinka pomaga dziadkowi przy pracy na komputerze :D A potem poszła do babci,ale zwiała jej z pokoju i przyszła do pieska :D (google, znów poprawiło...) i kot, bo dawno go nie było mam jeszcze zdjęcia Wartkuni ,ale dodam później, póki co wystarczy ;) Quote
*Magda* Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Sralniczek, naprawdę wielka :D A Angi niech się zdecyduje w końcu co chce :eviltong: Quote
Recommended Posts