Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pani Profesor']ja też tak obstawiam. pieskowi po prawej inaczej wisi morda, niż Waldkowi :D z resztą to widać na pierwszy rzut oka!

a teraz Majkowska powie, że to wcale nie Waldek:D
i ten siedzący pies nie ma białego na uchu, a Waldek ma :D

Posted

no dobra, przypadkiem zgadłyśćie :D

Zasypałam fotkami, ale jeszcze coś dodam , też telefonowe :

mała pańcia ze swoim pieskiem jedzie do babci

Samolocikowanie z tatusiem - ona to uwielbia, jeszcze nie słyszałam żeby dziecko tak kwiczało radośnie :D

a tu znalazłam ją jeszcze w szpitalu jak się urodziła :loveu:

Posted

[quote name='agutka']kurczę, jak na niemowlaka piękne dziecko ;)
mój to spuchnięty był strasznie a twoja to fason trzyma od pierwszego dnia ;)[/QUOTE]

Kinia (chyba) tak jak mój Theodor po cesarce, więc wtedy dziecko jest "ładniejsze" ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Widzę, że Kinia od małego długowłosa :D[/QUOTE]
Teraz akurat wyłysiała, bo aktywnie ściera włoski na kręceniu główką.
Wygląda jakby miała zaraz wstać- ostatnio tak intensywnie trenuje że już dźwiga tyłeczek i umie odepchnąć się nogą i przekręcić na bok. Dziś w nocy chyba nawet przewalila się na brzuszek, bo coś mi w pamięci świta że tż wstał ją ratować :D A niestety przewalania się z brzuszka jeszcze nie opanowała i za kazdym razem jak się przewali to trzeba ją ratować :loveu:

Tak ogólnie to dzieńdobry :)

Posted

[quote name='Majkowska']Nikt o nas nie pyta? nikt za nami nie tęskni?

Pierwsza fota z dziś, uważam że jest megakochana :loveu:
" a mnie też zabierzesz, prawda?"

oooo jejciuuuu..
Tyle tu nowych fotek, ale ta.. aniołeczek!

Kinia też ślicznotka:D
Taki masz świetny team:lol:

Posted

Jak to ktoś kiedyś powiedział "pointer składa się głównie z nosa" :lol:

Kurcze rzecz mi się dziwna przytrafiła bo aparat miałam i nie mam...
I co gorsza nie wiem gdzie jest. Mam nadzieję że choć na terenie mojego mieszkania, bo jakbym tak go w polu zostawiła...
Aaaaa to bym miała nowy :D
Poprosiłabym tż, on by mi napewno kupił pod choinkę :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A co tu tak mało nagadane??[/QUOTE]
bośmy byli na spacerku ;)
[quote name='Pani Profesor']Drodzy Dogomaniacy!

Prowadzenie Waldemara jesienną porą to najlepszy sposób na rozgrzanie się.
[/QUOTE]

polecam :D
I można się poczuć superbohaterem - PP dziś fruwała niczym batman a gdy biegła to pędziła jak turbodymoman :diabloti:

Posted

uznałam, że będzie fajnie, jak przyspieszę i lekko potruchtam z Waldkiem, coby się chłopina nie męczył powolnym łażeniem, tylko Waldek wziął to całkiem serio i wyleciał z takiej petardy, że...

...że nieważne :diabloti:

wrzucę zaraz zdjęcia, dziadowskie jak cholera są...

Posted

buzi na szczęście nie widać :cool3: bo by adminki mnie wywaliły z forum ze względu na wiek :diabloti:
jak gdzieś idę z TŻ-tem i kupujemy np. alkohol w sklepie to specjalnie mnie wysyła do kupna, żeby się pośmiać jak mi każą dać dowód :diabloti:

już wrzucam foty, ale nie ma nic ciekawego

Posted

takie piękne portreciki robię :roll:

tutaj Patryk się szykuje na ekhym, czyn lubieżny :diabloti: wględem Waldka, coś się dziś romantycznie poczuł piesek...

śliczna główka :loveu:

tutaj musiałam trochę skusić Warchla :D

i jedyne niby-portretowe na którym Wald zechciał spojrzeć prosto:

Posted

noooo, udko to on ma, ja się nie mogę namacać zawsze :loveu:super atletyczna psia budowa, nie widziałam nigdy podobnie zbudowanego psa na żywo - ekstra jest.

a duet wspaniały, jeden nienormalny jęczy na smyczy, drugi go gwałci, jeden popyli w krzaki na sto kilometrów i co prawda wróci, ale kolegi już ze sobą nie przyprowadzi :cool3:
duet marzenie - Patryk drze ryja na psy, a Waldek lubi oszczekać sobie przechodzącego pana :loveu: (Majkowska już z daleka mówiła, że jest jakiś niehalo)