Pani Profesor Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Niufciak']https://lh6.googleusercontent.com/-KUv0FDnhij0/UpZMfw2oFxI/AAAAAAAARBM/1B4JzBvClps/s576/DSC06903.JPG Waldek leży na 1000 % ;) ja też tak obstawiam. pieskowi po prawej inaczej wisi morda, niż Waldkowi :D z resztą to widać na pierwszy rzut oka! a teraz Majkowska powie, że to wcale nie Waldek:D Quote
KT Arts Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Pani Profesor']ja też tak obstawiam. pieskowi po prawej inaczej wisi morda, niż Waldkowi :D z resztą to widać na pierwszy rzut oka! a teraz Majkowska powie, że to wcale nie Waldek:D i ten siedzący pies nie ma białego na uchu, a Waldek ma :D Quote
Majkowska Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 no dobra, przypadkiem zgadłyśćie :D Zasypałam fotkami, ale jeszcze coś dodam , też telefonowe : mała pańcia ze swoim pieskiem jedzie do babci Samolocikowanie z tatusiem - ona to uwielbia, jeszcze nie słyszałam żeby dziecko tak kwiczało radośnie :D a tu znalazłam ją jeszcze w szpitalu jak się urodziła :loveu: Quote
Pani Profesor Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 jaka ślicznota uśmiechnięta z tatą :loveu: czemu Ty masz wszystko takie słodkie! :D Quote
*Magda* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Widzę, że Kinia od małego długowłosa :D Quote
agutka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 kurczę, jak na niemowlaka piękne dziecko ;) mój to spuchnięty był strasznie a twoja to fason trzyma od pierwszego dnia ;) Quote
*Magda* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='agutka']kurczę, jak na niemowlaka piękne dziecko ;) mój to spuchnięty był strasznie a twoja to fason trzyma od pierwszego dnia ;)[/QUOTE] Kinia (chyba) tak jak mój Theodor po cesarce, więc wtedy dziecko jest "ładniejsze" ;) Quote
qmu Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 ale sweeetaśna :) poczekaj aż podrośnie będziesz tęskniła za tym uroczym berbeciem :) Quote
AMIGA Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Wpadlam akurat na ucztę fotograficzną. Ale napasłam oczy :-) Quote
Majkowska Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='magdabroy']Widzę, że Kinia od małego długowłosa :D[/QUOTE] Teraz akurat wyłysiała, bo aktywnie ściera włoski na kręceniu główką. Wygląda jakby miała zaraz wstać- ostatnio tak intensywnie trenuje że już dźwiga tyłeczek i umie odepchnąć się nogą i przekręcić na bok. Dziś w nocy chyba nawet przewalila się na brzuszek, bo coś mi w pamięci świta że tż wstał ją ratować :D A niestety przewalania się z brzuszka jeszcze nie opanowała i za kazdym razem jak się przewali to trzeba ją ratować :loveu: Tak ogólnie to dzieńdobry :) Quote
nichya&nazir Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Majkowska']Nikt o nas nie pyta? nikt za nami nie tęskni? Pierwsza fota z dziś, uważam że jest megakochana :loveu: " a mnie też zabierzesz, prawda?" oooo jejciuuuu.. Tyle tu nowych fotek, ale ta.. aniołeczek! Kinia też ślicznotka:D Taki masz świetny team:lol: Quote
Majkowska Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Jak to ktoś kiedyś powiedział "pointer składa się głównie z nosa" :lol: Kurcze rzecz mi się dziwna przytrafiła bo aparat miałam i nie mam... I co gorsza nie wiem gdzie jest. Mam nadzieję że choć na terenie mojego mieszkania, bo jakbym tak go w polu zostawiła... Aaaaa to bym miała nowy :D Poprosiłabym tż, on by mi napewno kupił pod choinkę :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 jakby to tak działało, to ja bym już zgubiła laptopa i psa :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Drodzy Dogomaniacy! Prowadzenie Waldemara jesienną porą to najlepszy sposób na rozgrzanie się. pozdrawiam, Pani Profesor :evilgrin: Quote
Majkowska Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='magdabroy']A co tu tak mało nagadane??[/QUOTE] bośmy byli na spacerku ;) [quote name='Pani Profesor']Drodzy Dogomaniacy! Prowadzenie Waldemara jesienną porą to najlepszy sposób na rozgrzanie się. [/QUOTE] polecam :D I można się poczuć superbohaterem - PP dziś fruwała niczym batman a gdy biegła to pędziła jak turbodymoman :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 uznałam, że będzie fajnie, jak przyspieszę i lekko potruchtam z Waldkiem, coby się chłopina nie męczył powolnym łażeniem, tylko Waldek wziął to całkiem serio i wyleciał z takiej petardy, że... ...że nieważne :diabloti: wrzucę zaraz zdjęcia, dziadowskie jak cholera są... Quote
Majkowska Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 ja też mam kilka jakości niefantastycznej to jest akurat śłiczne :loveu: coś było w krzakach, i nie tylko Waldemar mi zaznaczał tego obecność, ale ja to słyszałam... Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 wyglądam tutaj przy psach jak 13-letnia dziewczynka :diabloti: a portrecik śliczny, kradnę sobie do galerii :loveu: Quote
Majkowska Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 faktycznie, strasznie Ci dziecinna buzia wyszła :evil_lol: Kradnij, ale chce cos wzaamian ;) Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 buzi na szczęście nie widać :cool3: bo by adminki mnie wywaliły z forum ze względu na wiek :diabloti: jak gdzieś idę z TŻ-tem i kupujemy np. alkohol w sklepie to specjalnie mnie wysyła do kupna, żeby się pośmiać jak mi każą dać dowód :diabloti: już wrzucam foty, ale nie ma nic ciekawego Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 takie piękne portreciki robię :roll: tutaj Patryk się szykuje na ekhym, czyn lubieżny :diabloti: wględem Waldka, coś się dziś romantycznie poczuł piesek... śliczna główka :loveu: tutaj musiałam trochę skusić Warchla :D i jedyne niby-portretowe na którym Wald zechciał spojrzeć prosto: Quote
agutka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ach jakie udko ma Waldek :cool3: patrzac na Pata i Walda stwierdzam ze duet idealny :loveu: Quote
Pani Profesor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 noooo, udko to on ma, ja się nie mogę namacać zawsze :loveu:super atletyczna psia budowa, nie widziałam nigdy podobnie zbudowanego psa na żywo - ekstra jest. a duet wspaniały, jeden nienormalny jęczy na smyczy, drugi go gwałci, jeden popyli w krzaki na sto kilometrów i co prawda wróci, ale kolegi już ze sobą nie przyprowadzi :cool3: duet marzenie - Patryk drze ryja na psy, a Waldek lubi oszczekać sobie przechodzącego pana :loveu: (Majkowska już z daleka mówiła, że jest jakiś niehalo) Quote
Recommended Posts