Majkowska Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Jest cudownie. 5.30 pobudka żeby szybko sprawnie wykąpać psa, wychodzę do pokoju a tam ...teściowa. Nie poszła do pracy. Cudownie, cudownie jest zostawić sobie wszystko na ostatnią chwilę żeby się okazało że ona jednak jest i będzie tak samo niezadowolona z kąpania psa dziś jak i wczoraj (dla odmiany dodam jednak że nie zdążyłam umyć po jego kąpieli wanny bo ledwie wyszłam do małej to ona już wskoczyła do łazienki:diabloti:). Stan obecny : pies wykąpany, leży przy otwartym oknie (teściowa sobie w kuchni pali papierochy, bo co ją wnusia obchodzi że zaraz wchodzi i to wdycha:roll:), Kinka się miota, łazienka zajęta, nic nie gotowe. Zaraz przyjeżdzają po mnie rodzice, jestem nieumyta i niespakowana. Kocham wystawy :loveu: [quote name='Pani Profesor'][B] patrz, żeby Ci tym razem spodnie nie spadły :diabloti: Nie spadną, te które naszykowałam sobie na wystawę gdzieś mi przepadły :loveu: Nie mam co na d... włożyć obecnie ;) Quote
Pani Profesor Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 cicho, jak już ja się zwlokłam bladym świtem, to musi być ważne wydarzenie... :cool3: Quote
Talia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Majkowska napisał(a): Nie spadną, te które naszykowałam sobie na wystawę gdzieś mi przepadły :loveu: Nie mam co na d... włożyć obecnie ;) To może być na korzyść psa :evil_lol: Zależy kto sędziuje :lol: Quote
Talia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Już wróciliście? Ja szukam na forach, ale seterkowo tylko stawkę podaje, na fejsie nie ma wyników. Czekam niecieprliwie, tym bardziej ze wy grupa 7. Quote
Pani Profesor Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Waldek wygrał PUCHAR :diabloti: więcej NIC nie zdradzę, poczekacie sobie na Majkowską, dodam, że spędziłyśmy tam cały dzień :cool3: u mnie kawałeczki relacji z mojej strony, ale nic konkretnego, ciocia Majkowska sprzeda wyniki! :D Quote
Talia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Pani Profesor napisał(a):Waldek wygrał PUCHAR :diabloti: więcej NIC nie zdradzę, poczekacie sobie na Majkowską, dodam, że spędziłyśmy tam cały dzień :cool3: u mnie kawałeczki relacji z mojej strony, ale nic konkretnego, ciocia Majkowska sprzeda wyniki! :D Podkręciłaś atmosferę :eviltong: Quote
Pani Profesor Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 dodam jeszcze, że prócz pucharu Waldek wygrał balon :diabloti: Quote
Talia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Majkowska napisał(a):To i ja się melduję :cool3: Jakie melduje?! Proszę o szybką relacje! Łącznie z BOG. Quote
Majkowska Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 A może być BIS ?? :evil_lol: Bogów (ani bisów tymbardziej) żadnych nie mamy, ale zaraz będziemy mieli foteczki, o ile się okazą jakieś przyzwoite :):) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Pani Profesor napisał(a):dodam jeszcze, że prócz pucharu Waldek wygrał balon :diabloti: Fotki, fotki, szczególnie Waldka z balonem :grins: a może w balonie? :hmmmm: Quote
4Łapki Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Co to za opierdzielanie się z fotkami? :angryy: :razz: Quote
Majkowska Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='Ania!']Fotki, fotki, szczególnie Waldka z balonem :grins: a może w balonie? :hmmmm: 200 sztuk jakieś jest ;) Ale Waldka z balonikiem nie ma - miałam go taszczyć do domu ale przeszedł mu entuzjazm. On chciał go rozpęknąć własnie że na hali, bo tam wszyscy kumple by słyszeli, jak już wyniosłyśmy na zewnątrz to przestał być atrakcyjny :lol: Za to przytaszczyłam z wystawy mnóstwo innych rzeczy, prócz oleju z łososia,gryzaków, suszonych kawałków kurczaka i kości kupiłam sobie jeszcze smyczkę, za całe 150zł czego przeżyć nie mogę... Mam nadzieję ze mi zrekompensuje wydatek, bo to Ruffwear smycz z amortyzatorem i zaczepką w pasie. Jak znalazł na dogtrekkingi ,joggingowania i rower. A co do naszych osiągnęć, touwaga, chwalę się : - oc dosk, lok I, CWC, CACIB, i Zw. Rasy ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='Majkowska'] A co do naszych osiągnęć, touwaga, chwalę się : - oc dosk, lok I, CWC, CACIB, i Zw. Rasy ;) No, no, no :siara: A Ty nam chciałaś wmówić, że Wald niewystawową formę ma :eviltong: Gratulacje :) Quote
Talia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Majkowska napisał(a): A co do naszych osiągnęć, touwaga, chwalę się : - oc dosk, lok I, CWC, CACIB, i Zw. Rasy ;) Wiedziałam :loveu: A ze smyczą poszalałaś! :lol: Quote
ewaal1982 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Waldek Gratuluje!!! Majka opłaciło się kąpać go bladym świtem i przeżyć szalony poranek :D Quote
Pani Profesor Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 a kto takie ładne zdjęcie zrobił? :siara: Quote
agutka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Jakoś mnie nie dziwi tyle tytułów ;) Przecież Wald w swojej rasie jest najwspanialszy ;) ale i tak gratulacje dla was ;) Quote
Majkowska Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='magdabroy'] A Ty nam chciałaś wmówić, że Wald niewystawową formę ma :eviltong: Oj ma, ma. Równie dobrze mogłam go wystawić w dalmatyńczykach. Katastrofa co mu się po kąpieli porobiło na sierśći, nagle się ujawniło 2 miliony cętek... :roll: Albo w...dogach :evil_lol: Majka opłaciło się kąpać go bladym świtem i przeżyć szalony poranek OOOOO poranek mnie wyprowadził z równowagi. Dobrze że jakoś potem się poukładało... mamo, musimy tam iść?? Quote
agutka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 o i profesorkę widzę ;) Ledzia też cała w cętkach... to chyba przychodzi z wiekiem:diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='Majkowska'] Ale Waldka z balonikiem nie ma - miałam go taszczyć do domu ale przeszedł mu entuzjazm. On chciał go rozpęknąć własnie że na hali, bo tam wszyscy kumple by słyszeli, jak już wyniosłyśmy na zewnątrz to przestał być atrakcyjny :lol: Typowy facet :evil_lol: A co do naszych osiągnęć, touwaga, chwalę się : - oc dosk, lok I, CWC, CACIB, i Zw. Rasy ;) Gratulacje :multi: Quote
Recommended Posts