Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas na kalynę :

Ten drugi mi się podoba, mimo że od początku przymierzałam się do kliknięcia "usuń".

Ktoś coś jeszcze??
Przyjmuję reklamacje i powtórki ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Zrobię mamie bannerek i założę konto na dogomani :diabloti:[/QUOTE]

Super :D Na pewno ją miło przyjmiemy :D

Ja już prawie miałabym z głowy WSZYSTKIE urodziny mamy...rodząc Hankę w jej urodziny:) Taki prezent juz do konca zycia by miała, ale niestety Hance sie przybyło dwa dni później :P

Posted

[quote name='Panna Cotta']Super :D Na pewno ją miło przyjmiemy :D
Tylko moja mama nie ma psa , więc i nad tym bym musiała pomyśleć ;)

[quote name='4Łapki']A ja mogę prosić? Do nowego blogaska będzie jak znalazł :oops:

Zdjątka podeślę jeśli wyrazisz zgodę ;-)

wyrażam zgodę :D
Plus jeśli masz jakieś preferencje to napisz.

A tu karnie i grzecznie robię poprawkę dla ewaal, choć nie prosiła to dodaję, bo czuję że w tym pierwszym coś gdzieś niedopieściłam ;)

Posted

:multi: Zdjęcie poszło. Przeglądałam foldery, zdjęć tysiącpińcset, a jak trzeba wybrać, to tylko jedno mi się podoba :) Ale ja stawiam na minimalizm, więc do blogaska pasować będzie :)

Posted

[quote name='Majkowska']Czas na kalynę :

Ten drugi mi się podoba, mimo że od początku przymierzałam się do kliknięcia "usuń".

Ktoś coś jeszcze??
Przyjmuję reklamacje i powtórki ;)
dziękuję, dziękuję, dziękuję :loveu:
Jezzzzzu jakie piękne :loveu: :loveu:
ahh oba mi się meeeeega podobają :loveu:

tylko jedna malutka prośba, czy psiaki mogłyby być inaczej popodpisywane? tzn. inna kolejność :diabloti:

Posted

kalyna było na początku mówić, bo ja z racji że mam mało miejsca na dysku nie zapisuję każdej wersji tylko zostawiam ostateczną. "kobietę" puściłam przodem jakoś tak odruchowo...
No ale spróbujemy - jak chcesz?

Posted

[quote name='Majkowska']kalyna było na początku mówić, bo ja z racji że mam mało miejsca na dysku nie zapisuję każdej wersji tylko zostawiam ostateczną. "kobietę" puściłam przodem jakoś tak odruchowo...
No ale spróbujemy - jak chcesz?[/QUOTE]

no bardziej myślałam, ze w kolejności jak sa na zdjęciach...
Pierwszy: Gandi, Sonia, Ciapek

drugi: Gandi, Ciapek, Sonia

Ale jak nie da rady to nie ma problemu ;)

Posted

[quote name='kalyna']no bardziej myślałam, ze w kolejności jak sa na zdjęciach...
Pierwszy: Gandi, Sonia, Ciapek

drugi: Gandi, Ciapek, Sonia

Ale jak nie da rady to nie ma problemu ;)

Może i da radę ;)

Usatysfakcjonowałam? :D

Drugiego nie przerobiłam ,więc jeszcze mi możesz powiedzieć czy na nim napisać Gandi czy Ghandi ;)

[quote name='ewaal1982']Majkowska ja jeszcze raz zapytam, Ty zawodowo się zajmujesz, czy to hobby ?:-D
Amatorszczyzna ;)
Po prostu coś tam potrafię zrobić prostego o średnim wyglądzie, swojego czasu robiłam strony znajomym lub coś graficznie działałam , ale przeważnie za darmo, względnie jak ktoś się upierał to kasa szła na psy ;) Nawet teraz pomyślałam żeby wenę wykorzystać i zrobić jakiś bazarek bannerkowy, ale chyba nie mozna ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Dla 4Łapki stworzyłam takie coś :

Dziękuję :loveu: Zaraz wstawię do sygnaturki. Próbowałam coś sama sklecić w GIMPie, ale niezdara ze mnie :oops:

Pomysł z bazarkiem banerkowym mi się podoba.

Posted

[quote name='gops']Chcę bannerek nadal ! Agnesowa też miała mi zrobić i w jajo sobie leci , najwyżej będę miała dwa :lol:[/QUOTE]
To mi przypomnij jak to leciało ;)
A agnesowej nie wierz, ona nie umie robić bannerków, tylko mnie kopiuje i udaje że potrafi , bo to ksero jest :diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']To mi przypomnij jak to leciało ;)
A agnesowej nie wierz, ona nie umie robić bannerków, tylko mnie kopiuje i udaje że potrafi , bo to ksero jest :diabloti:[/QUOTE]
Hhaha ok :p
No to jakiś ciemny , czarny czy ciemno szary coś w ten deseń i może być tylko jedno zdjęcie cos jak Waldka w Twoim , może być sam ryj , obojętnie . Jak się zmieści napis to daj tam " Clay" a wielkość jak Twój .
Dzięki!

Posted

[quote name='Majkowska']Może i da radę ;)

Usatysfakcjonowałam? :D

Drugiego nie przerobiłam ,więc jeszcze mi możesz powiedzieć czy na nim napisać Gandi czy Ghandi ;)

wooow i to bardzo :loveu: zaraz wstawię ;)

Raczej mi to jest obojętne, jak Ci wygodniej, jak dla mnie może być Gandi ;)

Posted

To teraz Clay :

Nie wiem na ile to ładne i na ile się różnią te dwie wersje, ale takie coś wymodziłam.
Pewnie będzie reklamacja, bo miało być Clay a ja znowu zły napis wstawiłam, bom zagalopowała :roll:

Szczerze to nie wiem jak sprawa bazarku by wyglądała , szczególnie że ja bym np musiała zrobić limit, czyli np 20 bannerów.

Heheh tak sama się do siebie śmiałam że mogę sobie na pierwszej zrobić galerię moich dzieł :lol:

Posted

No wiesz Kosmity banerki w Twoim wykonaniu są bajeczne, wrzuciłam nawet na fb :D i mnie pytano skąd takie cudo :D i gratulowano umiętności. Z żalem odpowiedziałam, że ja tak nie potrafię, że to prezent od zdolnej graficzki :D:D:D:D Twoje dzieła jako reklama bazarku jak najbardziej!! A dogomaniaków, którzy zupełnie nie potrafią, a chcieliby jest sporo, a takich co by chcieli dla jakies bidy też się pewnie znajdzie trochę ;)

Posted

Jeśli znacie psiaki w potrzebie którym potrzeba bannerków czy jakichkolwiek grafik to możecie je tu przysłać.
Mam bardzo skromne umiejętności i wstyd mi się wychylać (bo nawet na bazarkowym wątku widziałam że proszą o grafikę) ale zrobię co w mojej mocy.

Tyle że u mnie to praca "dorywcza" - raz zrobię, a raz nie...