Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 maryg22 napisał(a):Nie batem a pałką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie chce znowu wyjść na zboczoną hahahah :diabloti::evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Nie chce znowu wyjść na zboczoną hahahah :diabloti::evil_lol: I tak już wszyscy o tym wiedzą :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 maryg22 napisał(a):I tak już wszyscy o tym wiedzą :evil_lol: Ciiiii:diabloti: Nie płosz mi ofiar hahahah :evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Ciiiii:diabloti: Nie płosz mi ofiar hahahah :evil_lol: hahaha, a kogo sobie upatrzyłaś??? :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 maryg22 napisał(a):hahaha, a kogo sobie upatrzyłaś??? :evil_lol: Hmm Ciebie w pierwszej kolejności :diabloti: Majeczkę to oszczędzę :loveu: i jeszcze sobie kogoś upatrzę :evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Hmm Ciebie w pierwszej kolejności :diabloti: Majeczkę to oszczędzę :loveu: i jeszcze sobie kogoś upatrzę :evil_lol: to ja może jednak pojade z przesiadkami :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 hahahah Majeczka zaraz będzie żałować że zatęskniła za naszą obecnością :diabloti: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (:Buńka:) napisał(a):hahahah Majeczka zaraz będzie żałować że zatęskniła za naszą obecnością :diabloti: No, ale sama chciała :evil_lol: Mały spamik nie zaszkodzi xD Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 maryg22 napisał(a):to ja może jednak pojade z przesiadkami :evil_lol: Ale spokojnie jakoś Cię upchniemy w bagażniku:evil_lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 maryg22 napisał(a):No, ale sama chciała :evil_lol: Mały spamik nie zaszkodzi xD LUBIĘ TO :evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (:Buńka:) napisał(a):LUBIĘ TO :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe kiedy nas stąd wywali... :hmmmm: :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 hahahah jutro będzie miała co nadrabiać.... :diabloti: Quote
gops Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Kinia rośnie co zdjęcia :) A Walduś ma najdłuższy jęzor jaki widziałam :lol: Quote
Buńka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 marikeł staraj się bardziej :p spam, spam ,spam Quote
angineuuka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 zachciało mi sie do Krakowa :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='maryg22']Nie batem a pałką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie teksty to w red room'ie :diabloti: [quote name='Angi']no ja mogę, ale bez psa hahaha Chyba bez suki :eviltong: Quote
Robokalipsa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ho ho kota nie ma to myszy harcują :D Quote
angineuuka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 no to ja mogę, ale bez moich paskudnych suk :grins: Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Nie chce znowu wyjść na zboczoną hahahah :diabloti::evil_lol:W yjdziesz tak czy siak ;) Cokolwiek powiesz będzie to odwrócone przeciwko Tobie ;)A odnośnie pałek to zacytuję ostatni tekst mojej mamy, bo uważam że jest doskonały (zresztą, wszystko co ona powie jest doskonałe :evil_lol:) : Siedzimy wszyscy przy stole i ja pykam sobie e-papieroska TŻta. Moja mama zerka zerka aż zakapowała że ja PALĘ! Zrobiłam na niej dość duże wrażenie bo przecież ja jestem taką dobrą i grzeczną dziewczynką która nigdy nie paliła i nie piła:diabloti: Więc rzuca do mnie tekst: "Dlaczego ssiesz jego fajeczkę!!?". Omalżeśmy z TŻ nie padli, ale zrobiłam mega poważną minę i równie stosownie odpowiedziałam " bo lubię :)" :lol: (:Buńka:) napisał(a):Hmm Ciebie w pierwszej kolejności :diabloti: Majeczkę to oszczędzę :loveu: i jeszcze sobie kogoś upatrzę :evil_lol: Mnie być nie tknęła, ćwiczyłam przez jakieś 7 lat taekwondoo :cool3: Zresztą mnie nie tak łatwo tknąć ;) Tak pozatym nie przeszkadzacie mi ;) Najważniejsze że się dobrze bawicie:eviltong: Ja właśnie nawdychałam się oparów z wątróbki bo Warchlinie piekę ciasteczka i mało tego - udały mi się (średnio bo średnio ale zaliczyłam pierwszy raz ;)) Teraz punkt kolejny programu to wypróbować ich moc szkoleniową. Nóż widelec faktycznie są magiczne i nagle Warchl się odmieni:razz: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Majkowska'] Ja właśnie nawdychałam się oparów z wątróbki bo Warchlinie piekę ciasteczka i mało tego - udały mi się (średnio bo średnio ale zaliczyłam pierwszy raz ;)) Teraz punkt kolejny programu to wypróbować ich moc szkoleniową. Nóż widelec faktycznie są magiczne i nagle Warchl się odmieni:razz: Dopiero teraz? To jakim cudem masz półroczną córeczkę? :evil_lol: Quote
qmu Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ooo to ja czekam na info jak ciasteczkowa moc, mam przepis ale sie za nie zabrac cos nie moge, ale jesli faktycznie beda skuteczne to tez swojej suczy zrobie :) Quote
Recommended Posts