Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maryg22 napisał(a):
hahaha, a kogo sobie upatrzyłaś??? :evil_lol:

Hmm Ciebie w pierwszej kolejności :diabloti: Majeczkę to oszczędzę :loveu: i jeszcze sobie kogoś upatrzę :evil_lol:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Hmm Ciebie w pierwszej kolejności :diabloti: Majeczkę to oszczędzę :loveu: i jeszcze sobie kogoś upatrzę :evil_lol:

to ja może jednak pojade z przesiadkami :evil_lol:

Posted

hahahah Majeczka zaraz będzie żałować że zatęskniła za naszą obecnością :diabloti:

No, ale sama chciała :evil_lol: Mały spamik nie zaszkodzi xD

Posted

[quote name='maryg22']Nie batem a pałką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Takie teksty to w red room'ie :diabloti:

[quote name='Angi']no ja mogę, ale bez psa hahaha

Chyba bez suki :eviltong:

Posted

Nie chce znowu wyjść na zboczoną hahahah :diabloti::evil_lol:
W
yjdziesz tak czy siak ;) Cokolwiek powiesz będzie to odwrócone przeciwko Tobie ;)A odnośnie
pałek to zacytuję ostatni tekst mojej mamy, bo uważam że jest doskonały (zresztą, wszystko co ona powie jest doskonałe :evil_lol:) :

Siedzimy wszyscy przy stole i ja pykam sobie e-papieroska TŻta. Moja mama zerka zerka aż zakapowała że ja PALĘ! Zrobiłam na niej dość duże wrażenie bo przecież ja jestem taką dobrą i grzeczną dziewczynką która nigdy nie paliła i nie piła:diabloti: Więc rzuca do mnie tekst:
"Dlaczego ssiesz jego fajeczkę!!?". Omalżeśmy z TŻ nie padli, ale zrobiłam mega poważną minę i równie stosownie odpowiedziałam " bo lubię :)" :lol:

Mnie być nie tknęła, ćwiczyłam przez jakieś 7 lat taekwondoo :cool3:
Zresztą mnie nie tak łatwo tknąć ;)

Tak pozatym nie przeszkadzacie mi ;) Najważniejsze że się dobrze bawicie:eviltong:

Ja właśnie nawdychałam się oparów z wątróbki bo Warchlinie piekę ciasteczka i mało tego - udały mi się (średnio bo średnio ale zaliczyłam pierwszy raz ;))
Teraz punkt kolejny programu to wypróbować ich moc szkoleniową. Nóż widelec faktycznie są magiczne i nagle Warchl się odmieni:razz:

Posted

[quote name='Majkowska']
Ja właśnie nawdychałam się oparów z wątróbki bo Warchlinie piekę ciasteczka i mało tego - udały mi się (średnio bo średnio ale zaliczyłam pierwszy raz ;))
Teraz punkt kolejny programu to wypróbować ich moc szkoleniową. Nóż widelec faktycznie są magiczne i nagle Warchl się odmieni:razz:

Dopiero teraz? To jakim cudem masz półroczną córeczkę? :evil_lol:

Posted

ooo to ja czekam na info jak ciasteczkowa moc, mam przepis ale sie za nie zabrac cos nie moge, ale jesli faktycznie beda skuteczne to tez swojej suczy zrobie :)