Ewusek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ARKA napisał(a):Nie wiem co napisac. Ryczeć mi sie chce Ewusek. Faldka wyglada tak jaby w Waszym stadzie byla od zawsze, wiadac, ze dziewczyna bardzo sie stara, zero problemow jak wynika a tu hotel ja czeka?:placz: :placz: :placz: Arka - hotel napewno na 2 tygodnie - 18 wyjezdzamy na wczasy, ktore wykupilismy w styczniu. W naszym mieszkaniu zostana moi rodzice i umawialismy sie z nimi na opieke nad 1 psem i 2 kotami, w tym momencie sa 3 psy i 3 koty, w tym jeden polamany... To sa starsi ludzie wiec Faldka bylaby dla nich wielkim klopotem :-( Po powrocie, zobaczymy... Ja sie w niej zakochalam po uszy, bede urabiac meza, urabiac i urabiac... Bardzo bym chciala, zeby zostala u nas... Zaczelam nawet szukac jakiegos siedliska do 100 km od Wawy.... ARKA napisał(a): Ewusek tak bardzo, bardzo duzo dałas jej dobrego, najlepszego od Siebie, w najgorszych jej chwilach zycia, jak ona przezyje rozstanie z Toba, jak obie to przezyjecie:placz: :placz: :placz: Dlaczego zycie jest tak zafajdane:placz: na razie to tylko 2 tygodnie... tam dokad jade nie moge jej zabrac, niestety... ARKA napisał(a): Ewusek czy mi sie wydaje,ze te miejsca wygolone straaasznie wolno jej zarastaja? Czy ona ma jeszcze ten guzek na boku? guzka nie ma, prawdopodobnie to byl jakis krwiak powstaly przy uderzeniu, miejsca rzeczywiscie wolno jej zarastaja ale to normalne u MN ARKA napisał(a): No sama jestem ciekawa jaki bedzie rachunek, na SGGW, za Fałdke:angryy: nawet boje sie o tym myslec... Quote
AniaB Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 ewusek - ja dodam w pierwszym poscie ten komunikat, tylko na razie nie moge edytowac swoich postów :mad: (nie wiem dlaczego:shake: ) Quote
ARKA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ;) aaaa czyli tak zle nie jest. Ja myslam,ze hotel az do momentu jak nowy domek sie nie znajdzie a tu moze byc nowy-ostatni domek;) No to jedź na ten urlop i bądź miła dla męża;) Ja kiedys adoptowalam kocura, doroslego, i tez ulop mialam zaplanowany ale nie bylo zaplanowane, ze nowy kot zacznie strasznie wyrzucac z domu kota rezydenta.:shake: :shake: Nie moglam wiec calego towarzystwa kocio-psiego,w tym kota strasznie zestresowango zostawic pod opieka syna, nie opanowal by sytuacji a najprawdopodobniej nowy kot skutecznie przepedzilby rezydenta, strasznie na niego "polował':shake: :shake: Nie bylo wyjscia, Antos, poszedl na czas naszego wyjazdu do hotelu. Jak wrocilam,to tak byl obrazony, ze widac bylo, ze nie chce do domu wrocic. Dwa dni chodzil naburmuszony. Tam, w hotelu, byla kotka, w ktorej sie zakochal kastracik;) Quote
Ewusek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 moj maz ma na imie Kuba... możecie cioteczki tutaj napisac do nigo kilka miłych słow w sprawie Fałdki :-) Quote
Bodziulka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kubo, Jakubie, Kubusiu ;) Jak patrzę na ostatnie fotki Fałdki od Was z domu, to widzę w jej oczach energię do życia, której na pewno nie miała na sggw - chyba nie chcesz, aby ta energia uleciała w kosmos? Quote
malagos Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kubo, Jakubie, Kubusiu! Ta Fałdka czekała na Was...Los ja postawił na Waszwj drodze...Masz, chłopie, wielkie serce, wspaniałą rodzinę to i to biedne psie nieszczęście ogrzeje sie w cieple Twego i Ewci serca! Tylko daj jej szansę! Quote
papudraczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hej!!! widać Ewusku, że Fałdka jest w Tobie zakochana po uszy!! Tyle jej już dałaś!!! I zapewne światnie się czuje z całą Waszą rodziną!! Kuba!!! w sobotę i w twoich oczkach widziałam małe iskierki jak patrzyłeś na te piękne pomarszczone zwierze!!??!!:evil_lol: Sam też widziałeś ile Ewusek się wycierpiała jak nie mogła się z nią zobaczyć!! Nie chcesz chyba żeby żona cierpiała:diabloti: !! Nie chcę zbytnio naciskać :mad: ha!!! ale obie sunie wyglądają uroczo w Waszym ogródku!!!! Ewusek obiecuję że jak pojedziesz na urlop i jak będzie możliwość odwiedzania Fałdki w hotelu, będę to robiła regularnie i zdawała Ci smsowe relacje z odwiedzin!!! Jeżeli oczywiście będziesz sobie tego życzyła:lol: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ewusek jestes wspaniala :loveu: dzieki tTobie dobrze zaczynam dzień. ZŁOTY MEDAL DOGO DLA EWUSKA I JEJ MĘZA KUBY:thumbs: Quote
Ewusek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie mogo sie zebrac, zeby zadzoenic do hotelu... Asiu, czy miejsce na pewno jest ? zadzwonie jutro bo dzisiaj nie mam juz sily... odwioze ja tam w czwartek albo w sobote... Quote
papudraczek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Aga mówiła że po długim weekendzie będzie miejsce dla Fałdki u hoteliku!! Także mam nadzieję że czeka tam na nią!! Quote
Ewusek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dzisiaj do niej dzwonilam, ale nie odbierala, nagralam sie na sekretarke i zadzwonie wieczorem. A Faldka - no coz to sama slodycz :-) Quote
Lemoniada Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A co tam u Jakuba słychać? Przekonany?:evil_lol: Quote
Ewusek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 na razie nic na ten temat nie mowimy, ale mowi, ze ma złote serce i ze świecą takiego faceta szukać - fakt potwierdzam :-) Quote
Patia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ewusku a jak Ty sobie dajesz radę ? Tyle zwierzaków i dzieciaczki też przecież małe jeszcze , dużo pracy przy nich. Zdradź nam gdzie jedziecie , moje koleżanka wróciła znad morza , woda bardzo ciepła , niebo bezchmurne ... Rozmarzyłam się ... Quote
Ewusek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 jedziemy do Karwii - bardzo lubimy tam jezdzic, blisko morza, dobra knajpa, w ktorej sa za*** kotlety goralskie :-) w zeszlym roku tez mielismy tam jechac ale wypadl mi niespodziewany pobyt na patologii ciazy i ginka zabronila sie oddalac od Wawy... teraz sobie to zrekompensujemy :-) We wrzesniu wstepnie moj M zaprosil mnie do Egiptu na nurkowanie, tam sobie obejdziemy nasza 5 rocznice slubu :-) A co do dzieci - Grzes w przedszkolu a z Tomkiem czasami siezi moja mama na dzialeczce, no... prawie codziennie... Dobrze, ze teraz nie pracuje, to moge sobie pozwolic na takie hulancze zycie, bo w innym wypadku nie dalabym rady.... Cale szczescie, ze odpadly mi codzienne wizyty na SGGW... mimo, ze to ok 20 km w jedna strone, zazwyczaj wpadalam w korki i moglam jechac godzine, oczywiscie w jedna strone... Quote
Ewusek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 w sobote Faldka jedzie do hetelu, doba kosztuje 30 zl i trzeba przywiesc swoja karme. Zamowilam dwa worki, mysle, ze dzisiaj grande cane mi przywiezie, najpozniej jutro. A Faldka, jest taka sprytna, ze otwiera sobie drzwi wskakujac na klamke... Quote
Ewusek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dobre wiesci :-) dzisiaj dostalam liste wplywow na rzecz Faldki :-) 3600 :-) plus konto Malibu 960 :-) razem 4540 :-) :multi::multi::multi: wszystkim wplacajacym bardzo dziekujemy :-)))) Quote
papudraczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Smutno pewnie będzie Fałduni w hoteliku!! ale mam nadzieję że szybko znajdzie nowych przyjaciół:lol: !! Superancko że tyle pieniążków się zebrało!!! Są jednak dobrzy ludzie na tym świecie!!! Quote
Lemoniada Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 papudraczek napisał(a):Smutno pewnie będzie Fałduni w hoteliku!! ale mam nadzieję że szybko znajdzie nowych przyjaciół:lol: !! No jak to? Przeca już znalazła:p Niech tylko Jakub wymówi magiczne słowo... Quote
ARKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ewusek napisał(a):na razie nic na ten temat nie mowimy, ale mowi, ze ma złote serce i ze świecą takiego faceta szukać - fakt potwierdzam :-) A moze by go sklonować?:p Quote
ARKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ewusek napisał(a):dobre wiesci :-) dzisiaj dostalam liste wplywow na rzecz Faldki :-) 3600 :-) plus konto Malibu 960 :-) razem 4540 :-) :multi::multi::multi: wszystkim wplacajacym bardzo dziekujemy :-)))) :multi: :multi: :multi: a rachunek na SGGW juz oplacony? Quote
Ewusek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 chyba nie... nawet nie wiem jakiej jest wysokosci... Quote
Ewusek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Faldka juz jest w hotelu... wszystko ok. Bylo mi bardzo smutno rozstajac sie z nia... mam nadzieje, ze nie na dlugo.... bede dzwonic i sie dowiadywac Quote
Malibu Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Saldo Fałdki na koncie Forum DDB na dzień 16.06.br. wynosi 1080,00 zł Quote
Recommended Posts