Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anouk dobre i 2 tygodnie. Może się przeciez wszystko zmienic z dnia na dzień! ja doskonale cie rozumiem bo sama przezywałam "zwrot" suczki z tymczasu! Trzymam kciuki - musi byc dobrze!!!!!!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepsi w obecnym domu może zostać do soboty.
Ale cały czas będzie na balkonie.

Pani chciała ją oddać jakiejś rodzinie na wieś do budy:crazyeye: ona się nie nadaje - w lato ok ale nie w zime - to jest sunia na kolanka, do kochania...

POMOCY co z nią dalej będzie!!!

Posted

hey Anouk!! m,atko zero ruchu na dogo.. ale to chyba przez te problemy z serwerem ..czy czymś.. tam.. choroba.. sobota jutro.. PEPSI.. do góryna pierwsza.. kto moze malenka suncie kolankowa piesszczoche przygarnąc choc na tymczas.....???!!!! prosimy O DT dla malenkiej pepsi ,która mieszka na zamknieta balkonie !!!!jej obecna pani boi sie jej dotknąć z powodu alergii na psa!!!!pomóżcie!!

Posted

Pespi biedaczku może ktoś Cię jeszcze wypatrzy!

Mam nowe zdjęcia ale nie mam kabelka - będą później.
Pepsi troszkę przytyła po sterylce więc przydalaby się jej mała dietka - ale najpierw szukamy domku!!!

Posted

Przeciez XXXX52 zaproponowala swjoa pomoc nie odpowiedzialas jej na wszystkie pytania. Naturalnie zaznaczyla ze na ewentualna jej pomoc mozna liczyc dopiero na poczatku czerwca jak rowniez ze sunia musi znalezc sie w Poznaniu lub okolicach Poznania.

Posted

przepraszam,ze sie wczesniej nie meldowalam,ale mialam notebook u reperacji.Nie jestem na bierzaco .Jedno jest pewne przyjezdzam w czerwcu do Poznania .mam nadzeieje ,ze suczynka znajdzie dobry domek .W przypadku problemow wynikajacych z adopcja moge panienke zabrac ze soba w daleka droge.mam jednak ogromna prosbe ,prosze przekazac mnie czy suczka jest wykastrowana,czy jest zaszczepiona min.30 dni przed wyjazdem p/wscieklizny,i min.14dni p/wirusowkom.
Czy panienka zgadza sie z suczkami ,pieskami ,kotami?Ile cm ma do grzbietu(wazne jest w przypadku doboru boksu)jezeli uda mnie sie ,to moze wyjedzie wczesniej z innymi kolezankami z org.

Posted

xxxx52 napisał(a):
przepraszam,ze sie wczesniej nie meldowalam,ale mialam notebook u reperacji.Nie jestem na bierzaco .Jedno jest pewne przyjezdzam w czerwcu do Poznania .mam nadzeieje ,ze suczynka znajdzie dobry domek .W przypadku problemow wynikajacych z adopcja moge panienke zabrac ze soba w daleka droge.mam jednak ogromna prosbe ,prosze przekazac mnie czy suczka jest wykastrowana,czy jest zaszczepiona min.30 dni przed wyjazdem p/wscieklizny,i min.14dni p/wirusowkom.
Czy panienka zgadza sie z suczkami ,pieskami ,kotami?Ile cm ma do grzbietu(wazne jest w przypadku doboru boksu)jezeli uda mnie sie ,to moze wyjedzie wczesniej z innymi kolezankami z org.

Pepsi jest wysterylizowana.
Na wściekliznę była szczepiona 27 kwietnia.
Na wirusy będzie szczepiona w tę środę.

Pepsi zgadza się ze wszystkimi.
Na spacerkach bardzo lubi towarzystwo innych psiaków.
jeśli chodzi o koty to ona została wyrzucona z 6 miesięcznym kotkiem i się nim opiekowała - kotek znalazł już nowy domek.

Pepsi ma ok. 40 cm od ziemi do czubka głowy - tak na oko bo jej nie mierzyłam. Jest tylko odrobinę wyższa od jamnika.
Waży 10 kg - ale przynajmiej o 3 kg za dużo - bardzo przytyła po sterylizacji i ma bardzo mało ruchu - przyda jej się dietka.

XXXX52 proszę napisz mi co się będzie z Pepsi działo po tym jak już będzie u Ciebie lub u Tundry - tundra mi odpisała i nie wiem czy wy działacie razem czy osobno.