Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lady_m napisał(a):
A - psa też jeszcze mam. Tu się bawi sztucznym kotem :evil_lol:
[video]http://s179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/video/?action=view&current=PICT0476.flv[/video]

a już miałam Cie ochrzanić, że nie ma zdjeć Oshi :mad::mad: ale filmik też daje rade ;)

heh widze, że Oshi nie do końca jest przekonana do tego kotka - jakiś taki on dziwny :cool3:

Posted

jamnicze, Agappe bo ten kotek to niby sztuczny, a miauczy :evil_lol:
Ale nawet nie wiecie jaka tragedia jest, jak Pańcia chowa kotka... Lata wtedy i szuka gdzie go położyłam :evil_lol:

Posted

Asiaczku ja piszę o problemach w zarządzaniu swojej firmy (tzn firmy w której pracuje) w dobie kryzysu :lol:

Uruwashii mnie akurat też nie było przez pewien czas ;) Witam serdecznie :cool1:

Posted

[quote name='lady_m']Asiaczku ja piszę o problemach w zarządzaniu swojej firmy (tzn firmy w której pracuje) w dobie kryzysu :lol:

Paulina a co Ty studiujesz?? widze, że coś podobego do jednego z moich kierunków..
praca magisterska - nawet nie chce myśleć o swojej..

Posted

Lubiłam przedmiot o nazwie "organizacja i zarządzanie", ale itak zaciskam kciukasy, abys szybciutko skończyła pisać pracę... Tak trudno się zebrac i potem tak trudno w tym wytrwać;)

pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
..........Czasami też zajmuję się fotografowaniem. Ostatnio zgłębiam sztukę rozpoznawania ptaków- o proszę tu szpak:

Moje szpaki balkonowe już z budki wyglądają - także lada chwila i wyfruną - także drżyjcie hodowcy czereśni. :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:
Pzdr

Posted

Agappe ja obecnie robię (a w zasadzie jestem już u kresu :evil_lol:) magisterki z zarządzania. Specjalność Psychologia pracy, jako, że wcześniej kończyłam pedagogikę. Tylko, że w tym zarządzaniu jakoś się lepiej czuje...

Asiaczku strasznie trudno wytrwać :shake: Wczoraj pisałam sobie jeden rozdział i po tym wszystkim mam ochotę uciekać od mojej pracy jak najdalej :evil_lol:

bety dobrze, że nie mam czereśni, bo powiem Ci, że się wystraszyłam :evil_lol:

Posted

[quote name='lady_m']Agappe ja obecnie robię (a w zasadzie jestem już u kresu :evil_lol:) magisterki z zarządzania. Specjalność Psychologia pracy, jako, że wcześniej kończyłam pedagogikę. Tylko, że w tym zarządzaniu jakoś się lepiej czuje...

a widzisz ja też jestem u kresu - również wytrzymałości :oops: ale niestety moja praca magisterska leży odłogiem i nie mam czasu się nią zająć, a teoretycznie powinnam ją kończyć.. w lipcu to ja pewnie zacznę ją pisać, a obrona zakładam będzie późną jesienią.. psychologia pracy -ciekawie, u mnie nie było tego typu specjalizacji - u mnie standarcik: bankowość, ubezpieczenia i rynki finansowe

Posted

Jak dobrze że magisterkę mam już za sobą :) Ale też były przeboje, chciałam się bronić we wrześniu, a tu nagle promotor mówi, że zaklepał nam już termin w lipcu, bo we wrześniu go nie będzie i mamy się streszczać, a nie marudzić - no i się zdało w lipcu ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Jak dobrze że magisterkę mam już za sobą :) Ale też były przeboje, chciałam się bronić we wrześniu, a tu nagle promotor mówi, że zaklepał nam już termin w lipcu, bo we wrześniu go nie będzie i mamy się streszczać, a nie marudzić - no i się zdało w lipcu ;)

aaaaa jamnicze nie stresuj mnie!!!

Posted

jamnicze napisał(a):

Ja miałam podobnie - powiedzieli nam, że mamy na napisanie pracy rok, a po pół roku zaczęli wyznaczać nam terminy obrony.
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale gdyby Was tak nie cisneli, to pewnie do dzisiaj co poniektórzy by nie obronili prac... hahaha

Pzdr.

Eeeeeee u mnie to by nie było tak źle, tylko przez to moja praca nie zawierała wszystkiego co bym chciała. Dużo materiału musiałam odrzucić, bo 90% miałam w obcych językach i najzwyczajniej w świecie nie dałam rady z przetłumaczeniem wszystkiego. :shake:
Pzdr

• 4 months later...
Posted

Przykro mi, że wracam do Was z takimi wiadomościami... W zeszłym tygodniu musiałam pożegnać mojego przyjaciela, który odszedł za Tęczowy Most...

Poza tym dużo zmian- jestem mężatką, nie jestem jeszcze Panią Magister, przeprowadziłam się i mam kolejnego kotka....

Posted

[quote name='lady_m']Przykro mi, że wracam do Was z takimi wiadomościami... W zeszłym tygodniu musiałam pożegnać mojego przyjaciela, który odszedł za Tęczowy Most...

Poza tym dużo zmian- jestem mężatką, nie jestem jeszcze Panią Magister, przeprowadziłam się i mam kolejnego kotka....[/QUOTE]
Oj....
dla Zdziśka ["]

Gratuluję jednoczesnie Młodej Mężatce, pokaz kotka, gdzie mieszkacie...

Pzdr.