Asiaczek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jak na początek tygodnia to jestem usatysfakcjonowana fotkami!AA i fretka... nonono, kto by pomyślał, że tak ładnie na fotkach wyglądają...:loveu::loveu: Pzdr. Quote
lady_m Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Halo :diabloti: Wpadam zeby nie bylo :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No wiesz, co? Wpadasz po miesięcznej nieobecności i tylko 2 fotki wstawiasz?!?!?! Wstydu nie masz...:cool1: Proszę się szybciutko poprawić!!!:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 wpadła jak widać tylko na chwilke :mad: hmmm tak sie zastanawiam co Oshi trzyma w pysku???:roll: Quote
Natasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Piękny psiak!!! Fretka słodziutka :loveu: Quote
lady_m Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Agappe napisał(a): hmmm tak sie zastanawiam co Oshi trzyma w pysku???:roll: To jest rozciamkana kosc :diabloti: Pani Profesor Oshinai Turlacz Zdzich Panna Leniuszka I obrazek z Pępowa ;) Quote
Agappe Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a czegoż to Pani Profesor Oshinai uczy? :roll: :evil_lol: Quote
lady_m Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 No ja kto co? Jak zdrowo mieszkac! :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witam fretkowo-psi FB! Powoli nadrabiamy zaległosci... pzdr. Quote
lady_m Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Nie ma znowu co tak nadrabiac ;) Zreszta dzieki tym Twoim rozkosznym trzykolorowym pieknoscia (x4) Ci wybaczam :loveu: Quote
lady_m Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Pytanie: Gdzie lubia sypiac akitki? Odpowiedz: W najciasniejszym kacie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 lady_m napisał(a):Nie ma znowu co tak nadrabiac ;) Zreszta dzieki tym Twoim rozkosznym trzykolorowym pieknoscia (x4) Ci wybaczam :loveu: O, troche mnie tym stwierdzeniem zawstydziłaś, bo mam fotki Maluchów, ale nie mam kiedy ich wstawic...:oops: Moze dzisiaj wieczorem uda mi się pokonac przeciwności losu...:lol: A miejsce spania akitki - super! "w oleandrach" najlepiej... Pzdr. Quote
lady_m Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Asiaczek napisał(a):O, troche mnie tym stwierdzeniem zawstydziłaś, bo mam fotki Maluchów, ale nie mam kiedy ich wstawic...:oops: Ja i tak jestem w miare na biezaco dzieki "innym" zrodlom ;) Quote
Agappe Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='lady_m']Pytanie: Gdzie lubia sypiac akitki? Odpowiedz: W najciasniejszym kacie :diabloti: http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT0394.jpg haha śliczne ujęcie :)) moja Anatka ostatnio próbuje spać pod lóżkiem rodziców, które jest 18cm nad podłogą, więc sami rozumiecie, że łatwe to to nie jest ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ciekawa jestem, czy uda Wam sie spotkać z Sajdunią, gdzies na spacerku... Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Ciekawa jestem, czy uda Wam sie spotkać z Sajdunią, gdzies na spacerku...Pzdr. Mam nadzieję :lol:, a tak w ogóle to witanko :multi: Przejrzałam już cały FB :crazyeye:, ależ tu piękne zdjęcia słodkiej akitki :loveu: i przystojnego Zdzicha :loveu:. Też zastanawiałam sie nad tchórzofretką, ale ze względów zapachowych nie zdecydowaliśmy się, ale może kiedyś?;) To jak lady_m masz ochotę na wspólny spacerek z moją Gryzeldą?:evil_lol: Quote
lady_m Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 jamnicze napisał(a): To jak lady_m masz ochotę na wspólny spacerek z moją Gryzeldą?:evil_lol: Pewno ze mam ochote :multi: Dam Ci jeszcze znavc w najblizszym czasie, bo chwilowo jakos terminow mi brak :shake: Ale to tylko chwilowe ;) Quote
lady_m Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A u nas snieznie.... Oshi ma radoche :multi: Quote
jamnicze Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jak ona tu ślicznie wyszła :) http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT0615.jpg Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie nabierzesz mnie, ten snieg to pewnie sztuczny...:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Specjalnie dla Asiaczka, bo narzekala, ze nie ma zdjec Oshi ;) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dzieki! A tutaj qunik się przewrócił kopytkami do góry...!!!:loveu: http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/jeden/PICT0033.jpg Mam kilka Twoich fotek z Erką z Bydgoszczy, to może jutro/pojutrze wstawię je tutaj, co? Pzdr. Quote
Recommended Posts