lady_m Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Zeby nie bylo, ze faworyzuje tylko Oshinke ;) Fretkowy skok Pierwsza wizyta Pana Zdzicha w ogrodzie... Jak widac byl lekko zszokowany... Asiaczku znajac moja milosc do zwierzat w takim wypadku polozylabym sie na ziemi :lol: Caly czas zaluje, ze nie moglam przyjrzec sie Twoim baskom blizej w Bialymstoku :-( Quote
Asiaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='lady_m'] Asiaczku znajac moja milosc do zwierzat w takim wypadku polozylabym sie na ziemi :lol: Caly czas zaluje, ze nie moglam przyjrzec sie Twoim baskom blizej w Bialymstoku :-( A ja"wężowym ruchem" wślizguję się pod kołdrę i... wszyscy sie mieścimy.:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Dzisiaj przedstawie wam historie o leniuchowaniu... Mozna leniuchowac z otwartymi oczami... ...z zamknietymi... ...na oparciu kanapy... ...albo we dwojke... ...ale jak tu nie leniuchowac, jak w kominku pali sie mily plomien... ...a za oknem rozciagaja sie piekne krajobrazy... ...czy nie warto czasem troche poleniuchowac? ;) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Podpisuję sie obiema rękami pod stwierdzeniem, ze czasami warto poleniuchować!:lol: Nawet jak sie nie ma tak pięknych widoczków za oknem...:placz: Pzdr. Quote
lady_m Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Halo... Czy ktos tu jeszcze zaglada? :-( Mam psie-fotki... Psie-fotki z zabawy... Tutaj juz ja wzielam udzial w zabawie :evil_lol: Wyczerpana Oshi... I to juz koniec...prawie ;) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Super ujęcie! http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1424.jpg Łapki na zgodę? http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1421.jpg Pzdr. Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 heeeej :loveu: to ja się wproszę :eviltong: śliczne zwierzaczki :loveu: ja chyba niedługo będę miała fretę :] Quote
lady_m Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Zeby nie bylo, ze zaraz zamkna mi temat, bo sie nic nie dzieje... :diabloti: Troszke "pozamiejskich" klimatow... Co jest w kamyczkach... Okiem psa... Nie patrze! Co tam masz? Quote
lolka75 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witamy sie niesmialo:oops::cool3::p. Piekny psiesio, cudny fret....piekne okolice pozazdroscic wszystkiego;). Chyba bedziemy do Was zagladac:p...jesli mozemy:oops::cool3:... Quote
basia bonnie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1469.jpg ale sie fajniutko patrzy :loveu: Quote
lady_m Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 lolka75 napisał(a):Chyba bedziemy do Was zagladac:p...jesli mozemy:oops::cool3:... Alez oczywiscie! :multi: Zawsze chetnie i goraco zapraszamy w nasze skromne progi ;) Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ach! co za świetna zwierzakowa para! a zdjęcia rewelacja! Quote
lolka75 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a Kitka nie ma czasem morderczych zamyslow kontem freta??:cool3: Quote
lady_m Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 lolka75 napisał(a):a Kitka nie ma czasem morderczych zamyslow kontem freta??:cool3: Alez skad! Ale przy kazdym ich spotkaniu trzymam reke na pulsie... Quote
Matagi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sześć Paulina!:lol:Co tam dobrego u Was słychować?:loveu:Dwa tygodnie temu gościłam przez tydzień u siebie panią fretkową,szukałam dla niej nowego domku.Niestety,musiałam ja trzymać na dole:p zgadnij dlaczemu?:roll:Pani mieszka teraz u moich znajomych w hurtowni psiego niamkuniamku i pilnuje tam porządku-myszki się migiem wyprowadziły:evil_lol: Quote
lady_m Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 A w ogole nic fajnego :-( Szkola co weekend, duzo roboty itd :-( No i te futrzaki co sie chyba zmowily zeby liniec jednoczesnie :diabloti: Quote
lady_m Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Nikt do nas juz nie zaglada... :angryy: Musze was chyba jakos zachecic- zdjecia :diabloti: Na co sie tak przygladamy? Czyzby nowy piesek? Trzeba dobrze sprawe obwachac... ...i sprobowac :lol: Oshi kanapowiec :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1490.jpg kumple :evil_lol: :loveu: a masz jakieś fotki fretki? :loveu: Quote
lady_m Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Jutro bedzie fotografowanie Zdzicha, wiec moze jutro... ;) Quote
lady_m Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Obiecane fotki Zdzicha...i nie tylko ;) Co tam mowisz Oshi? Tylko nie podgladaj! Obrazony, jak... I Pan Zdzich... Droga w dol... Jakie mamy piekne futerko... Mordo ty moja! No i moje dwa zwierzaki... :loveu: Quote
cavallo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To tutaj też się z Wami przywitam! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akegata Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zdzichu jest bezkonkurencyjny:loveu: a Oshii na zielonej poscieli z tym pluszakiem slodziutka:loveu: Paulinka czekamy az ugoscisz sie na naszych kanapach, moze po Poznaniu? Quote
basia bonnie Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1521.jpg jaaaki ten Zdzich jest kochany :loveu: :loveu: :loveu: ja chce fretke! :loveu: Quote
lady_m Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Akegata napisał(a): Paulinka czekamy az ugoscisz sie na naszych kanapach, moze po Poznaniu? Pati bardzo chetnie! Mysle, ze bedziemy mialy okazje w najblizszym zasie pogadac to ustalimy co i jak ;) Quote
Recommended Posts