lady_m Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy te gratulacje to za jakieś dzisiejsze wyczyny, czy zaległe? Pzdr. Dzisiejsze, dzisiejsze :lol: Zamiast siadac na laurach ciagle sie wystawiamy :evil_lol: ;) Quote
Asiaczek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Już wiem!!! I bardzo mocno gratuluję!!! Oshi - burza na ringach!!! [SIZE=2]Pzdr. Quote
lady_m Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Chcialam wam pokazac dzisiaj fotki z Gdyni ale mimo iz bardzo sie staralam to niestety nie udalo mi sie ich sciagnac z poczty :-( Ale... Bedzie cos w zamian- moja "Akitowa Kolekcja" ;) Przygotowanie tego posta z tymi czterema zdjeciami tez zajelo mi mnostwo czasu :roll: Ale wazne, ze cos jest ;) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nonono ciekawe akitowe pamiątki... A wódeczka to sake czy jakas "akitówka":lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Jakis likier kakaowo-orzechowy czy jakos tak... Dawali kazdemu w Erfurcie na klubowej ;) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Likier z porządnej akitki... hihihi:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 lady_m napisał(a):Jakis likier kakaowo-orzechowy czy jakos tak... Dawali kazdemu w Erfurcie na klubowej ;) Całkiem dobry pomyślunek te Niemce mieli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Spoić przyjezdnych i wszystko wziąść sobie!:eviltong: :diabloti: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pozdrawiamy serdecznie... :hand: Nadrobiłam zaległości, pooglądałam sobie wszyściutko. ;) Gratuluję sukcesów wystawowych... :cool3: I więcej zdjęć ślicznej Oshi prosimy. :loveu: Quote
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='lady_m']Nareszcie fotki :diabloti: Naczekaliscie sie ale mysle, ze nie jestescie az tacy zli na mnie ;) ...szczesliwy pies u Panci w lozku :loveu: http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1125.jpg http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1124.jpg łózkowa Oshi ślicznie wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a akicie pamiątki SUPER!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ...szczególnie tej wódeczki, co, Agappe?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nudna się robię,bo co weekend piszę to samo: WIELKIE GRATULACJE DLA OSHI I PAULINY ZA KOSZALIN!!! :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: Quote
lady_m Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Matagi']Nudna się robię,bo co weekend piszę to samo: WIELKIE GRATULACJE DLA OSHI I PAULINY ZA KOSZALIN!!! :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: Spokojnie na przyszly weekend daje Ci wolne :cool3: :lol: Dziekujemy za gratulacje... Quote
Matagi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 lady_m napisał(a):Spokojnie na przyszly weekend daje Ci wolne :cool3: :lol: Dziekujemy za gratulacje... Łaskawco!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Matagi Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pauliiiiiiiiiiiiina!:lol: Co robisz????????????/:roll: Trenujesz przed Sopotem????,że Cie tu nie ma:roll: ;) :lol: :shake: Quote
lady_m Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Matagi napisał(a):Pauliiiiiiiiiiiiina!:lol: Co robisz????????????/:roll: Trenujesz przed Sopotem????,że Cie tu nie ma:roll: ;) :lol: :shake: Myje juz psa, bo od tych wiejskich glin jest tak brudny, ze moze do soboty bedzie jakos wygladal :diabloti: A tak na serio- moj internet jest taki, ze nawet nie mam jak sie pochwalic fotkami... Ale jak wszystko dobrze pojdzie to popstrykam wam jutro jakies fotki i zabiore wszystko do Kuby zeby powstawiac ;) Quote
Asiunia02 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pierwszy raz dzisiaj ty zaglądnełam na fretkowo - psi blok i jestem zachwycona. Zdzicho jest poporstu boski, a ten jeden filmik rozłożył mnie na łopatki :) Paulinko zazdroszcze Ci pieknego ogrodu :p :p :p :p :p :p :p :p Mam nadzieje, że bedziesz cały czas wklejąc takie cudne zdjęcia. Chcemy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No, właśnie. Ja tak delikatnie przypominam, że fotki byłyby pożądane... nie, żebym byla upierdliwa lub coś w tym rodzaju. Nie, nie, nie... Pzdr. Quote
lady_m Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Tak wiem, ze mnie nie bylo sto lat ale nadrabiam zaleglosci! Asiaczku ogromnie zaluje ale nie udalo nam sie spotkac w Bialymstoku :placz: Przechodzilam jednak przez hale i napewno mijalam Twoje baski... Patrzyly sie na mnie przenikliwie wiec chyba mnie poznaly :evil_lol: No a teraz najswiezsze wiesci z mojego domeczku - ogrod zarosniety zielenia, mamy ogrodzonko, Oshi galopuje po trawie :loveu: Quote
Matagi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Noooooooooooo,patrzę ja patrzę,a tam Oshi ma kawałek do pobiegania:roll: Nie to co moje:shake: Tylko biedulka rozrywek :evil_lol: takich jak u mnie to mieć nie będzie,bo teren mniej zaludniony i nie będzie sie na kogo drzeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .A jak ktoś się pojawi na horyzoncie to dopiero będzie oburzenie i krzyk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Fajnie tam masz,Paulina!:lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Teren i działeczka - do pozazdroszczenia! Moje baski tez zazdroszczą!:lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Leniuchowanie... ...ta sama pozycja bokiem... ...pies po przerwanym leniuchowaniu :evil_lol: ... ...czy te oczy moga klamac? ;) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ...chyba nie...:loveu::lol: Jaki słodki zaspaniec! Pzdr. Quote
lady_m Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Asiaczek napisał(a):...chyba nie...:loveu::lol: Jaki słodki zaspaniec! Pzdr. A wczoraj jaki byl slodki,jak ja znalazlam na swoim lozku ;) Musialam bardzo delikatnie wlezc pod koldre zeby sie Niuniusiek nie obudzil :lol: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hahaha, wyobraź sobie tapczanik, a na nim 1 rozciągnięty jak krokodyl basek i 4 kicie; część kici zwinięta w kocie kółeczko, a część porozciągana w pełnym śnie... I gdzie ja biedna mam się położyć, co?:roll: Pzdr. Quote
Recommended Posts