Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='lady_m']Juz jutro przerwa do poniedzialku z internetem wiec na otarcie lez foteczki Oshi :loveu: Drzemeczka :loveu: hahaha co za pozycja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Za fotki chcialam serdecznie podziekowac hodowli Spruśkowe Stado i Kapitanowi LOBO. AITE Spruśkowe Stado Akita u Izis (FCI) YORITO AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Tycon EMI GO KENSHA z Robertowej Chatki AKATORA Porażynianka (na pierwszym palnie), KENSHA i EMI GO NAMI-GO Matagiinu PL i BADZI Bieżynaki INAZUMA OF AMAYADORI KEN i SASHIMI Sfora z Krasnego Boru I jedna gratisowa Oshi ;) Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nic dziwnego, że Oshi wygrała... Jest śliczna. :loveu: Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Akitka napisał(a):Nic dziwnego, że Oshi wygrała... Jest śliczna. :loveu: Nawet gdyby nie wygrala dla mnie zawsze bedzie najsliczniejsza ze wszystkich psow :loveu: Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Troche fotek z Europejskiej (beda sie pojawiac partiami) [SIZE=2]Zw.Rasy, Zw.Europy TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres KOIKUMI Shun'You Kensha (suki, klasa mlodziezy, lokata 2) Quote
Agappe Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='lady_m'] I jedna gratisowa Oshi ;) jej jaka intensywnie czerwona!!!! :loveu: :loveu: GRATULUJE jeszcze raz!!! lady_m a nie dałoby się tych fotek też do wystaw wstawić??:roll: Quote
lady_m Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 No to moze jakies fotki Zdzicha skoro ostatnie dni byly posiwecone Oshi i innym akitkom ;) Dla wszystkich, ktorym podobal sie ogrod mojego nowego domu :lol: Pierwsze kwiaty w naszym ogrodzie! Słupek wyznacza granice (w zasadzie rog) dzialki Zdzichu Eksplorator Jakby to dobrac sie do lakoci? :hmmmm: Zabawa w dominacje :evil_lol: Chwila na przekaske Samoobsluga :loveu: Bardzo ladne zdjecia Zdzicha (pomimo kratek) autorstwa mojego TZta: Paulinka i Zdzich (zdjecie autorstwa TZta) No i jako bonusik: Moi mezczyzni :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Teraz sobie uświadomiłam, jak bardzo brakowało mi Zdzicha na fotkach...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
lady_m Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Widzial ktos kiedys akite cierpiaca na nostalgie? Lezaca nostalgia... Zaraz sie poplacze... Nostalgia twarzowo-frontowa... Siedzaca nostalgia Pol-siedzaca nostalgia Kapitulacja... Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='lady_m']Widzial ktos kiedys akite cierpiaca na nostalgie? Zaraz sie poplacze... Nie mogę! Przy tej fotce ja też SKAPITULOWAłAM...:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :multi: Hahaha!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wy się nic a nic nie znacie:shake: :shake: :shake: !!!! To nie żadna nostalgia !!!!Oshi obmyślała tu strategię na wystawę w Olsztynie!!!!:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: GRATULACJE DLA PAULINY I MAŁOLATY OSHI!!!!!!!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Niecałe 11 miesięcy i....BOB !!!!+ ZW.MŁ,NJWR!!!! :lol: :multi: :lol: :multi: Quote
lady_m Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Matagi'] GRATULACJE DLA PAULINY I MAŁOLATY OSHI!!!!!!!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Niecałe 11 miesięcy i....BOB !!!!+ ZW.MŁ,NJWR!!!! :lol: :multi: :lol: :multi: Matagi jestes szybsza niz strzala z tymi informacjami :oops: :eviltong: Ja jestem lekko w rozsypce, bo prosto z wystawy wrocilysmy do nowego domu :evil_lol: Sami rozumiecie... :mad: Trudno sie polapac co gdzie lezy :roll: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jeszcze raz gratulacje dla Oshi!!! Oj, zaszalała Malutka, zaszalała... Oby tak dalej!:loveu: Pzdr. Quote
Ania-shira Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja równiez gratuluje Oshi a Zdchu jest świetnym numerantem lubi kombinować :lol: :multi: Quote
cavallo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Co u Was słychać Dziewczyny i Chłopaki? Dawno Was nie było!!!:mad: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
lady_m Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No... Pojawiam sie, bo uznacie mnie za zaginiona w akcji :lol: Jutro beda fotki, bo bede miala mozliwosci techniczne... Czesc z was wie, ze jestem tuz po przeprowadzce i mam pewne problemy natury lokalizacyjnej (wszystko w kartonach) i komunikacyjnej (internet :mad: ).... Ale jutro sie wybieram w miejsce, gdzie internet jest bardzo szybki wiec skorzystam z okazji i wstawie fotki :multi: Quote
lady_m Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Nareszcie fotki :diabloti: Naczekaliscie sie ale mysle, ze nie jestescie az tacy zli na mnie ;) Wiejskie widoczki Oshi w salonie... ...z babcia... ...na nowym super miejscu do spania :evil_lol: ... ...szczesliwy pies u Panci w lozku :loveu: Zdzich oglada klateczke psia... ...oglada moje lozko... ...zasypia ;) Pokaze wam jeszcze jaki fajny gratis dostalismy do fretkowej karmy- puszeczke z fretka :multi: Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/PICT1089.jpg cos male te poslanko :evil_lol: Super pucha! A czemu frecior na smyczy? Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dla takich fotek to ja mogę poczekać. A teraz wołam: jeszcze, jeszcze, jeszcze... Pzdr. Quote
lady_m Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 anetta napisał(a): A czemu frecior na smyczy? Bo nie zna jeszcze nowego domku, a poza tym wkolo jeszcze mnostwo niebezpiecznych przedmiotow jak dla takiego tchorzofretka... :roll: Quote
Matagi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA NJWR!!!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: OSHI LECI JAK BURZA PRZEZ TE WYSTAWY!!!!!:painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: CO WYSTAWA,TO SUKCES!!!!:lol: :Cool!: i TAK TRZYMAJ,PAULINA!!!!:ylsuper: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Czy te gratulacje to za jakieś dzisiejsze wyczyny, czy zaległe? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy te gratulacje to za jakieś dzisiejsze wyczyny, czy zaległe? Pzdr. Za dzisiejsza Gdynię!!!!:lol: :multi: Może jeszcze coś na BIS Junior nawyczynia przebojowa Oshinka....;) :lol: Quote
Recommended Posts