Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz dzisiejsze fotencje z wizyty nad stawem :loveu:
Oshi miala atrakcje, bo po raz pierwszy miala do czynienia z taka dziura z woda wieksza od kaluzy :evil_lol:

Pancia z Oszynajem:loveu:

"Co to za jeden ten Staw?"

Dwoma nogami w wodzie

"A co moze byc glebiej?"

Oshi sobie czegos szuka w szuwarach :lol:

Nie widac dokladnie ale te szuwary byly podmokle i Oshi lezakujac w trawach miala brzuszek zamoczony w wodzie :lol:

Pijemy sobie

Wpatrujemy sie w ton

"Jak mi dobrze..."

Wsrod szuwarow

I trzy z serii "Jestem slodka":

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie odwazyla sie cala wejsc do wody :cool3:
Ale podwozie bardzo chetnie sobie moczyla w stawiku... Miala troche atrakcji wczoraj i dzis... Tylko staw mamy obfocony, a byla jeszcze przygoda z krowa :lol:

Posted

Oooo, jaka szkoda. Fotka pt. "Mokra akitka" byłaby chyba sensacją Galerii...

A jaka to przygoda z krową? Chociaz opisz ją, jak już nie chciało Ci się zrobić fotek.:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A jaka to przygoda z krową? Chociaz opisz ją, jak już nie chciało Ci się zrobić fotek.:evil_lol:

Zaraz, ze mi sie nie chcialo... Po prostu biorac mala juz poznym wieczorem na przechadzke nie sadzilam, ze co takiego nas spotka :evil_lol: Idziemy a tam na polu stoi krowa (uwiazana)... Jak nas zobaczyla to sie ruszyla... Oshi rozpusciala ogon i szczeka, szczeka, szczeka. Usiadla, zrobila osiolka (zaparla sie w miejscu) i nie chciala isc :lol: Musialam ja bokiem transportowac na przelaj po polach, bo nawet nei chciala podjesc blizej do krowy zeby ja obejrzec :roll: Jak juz ominelysmy pierwsza to zauwazyla, ze w krzakach lezy druga :evil_lol: Mala naszczekala sie tego wieczora calkiem sporo na krowy... Jak wracalysmy ta sama trasa to juz predziutenko ale juz odwazniej je omijala... A jak wrocilysmy do domu to od razu padla spac- taka byla wymeczona wrazeniami ;)

Posted

Mogę sobie wyobrazić taką sytuację... Basenji też czasami mają troche wspólnego z osiołkami...:evil_lol: Ale nie szczekają, nawet na krowy...
Miłego dnia.
Pzdr.

Posted

Lady_m, śliczne zdjęcia ślicznej suni :) Dopiero trafiłam do Waszej galerii, nawet nie wiedziałam, że tylu akiciarzy prezentuje swoje zdjęcia poza galerią akit :)

olekg18, akitki wracają na wołanie, choć nie zawsze od razu - tak niby przypadkiem zmienią kierunek na ten w twoją stronę, żeby nie było, że to na wołanie :evil_lol: One w większości przypadków (wszystkich mi znanych) trzymają się właściciela, choć w sporej odległości :)

Posted

[quote name='weihaiwej'] One w większości przypadków (wszystkich mi znanych) trzymają się właściciela, choć w sporej odległości :)

No ale jakby zobaczyla taka akita sarenke czy cos innego i by pognala jak szalona to moglaby nie zareagowac na wolanie... Oshi biega tylko na sprawdzonych terenach- strzezonego Pan Bog streze ;)

Przy okazji witam Cie weihaiwej u siebie! :multi:

Posted

Iru też biega tylko na terenach sprawdzonych lub takich, gdzie mogą ją mieć na oku nawet z dużej odległości i oczywiście z dala od dróg itd., w lesie jest niestety na smyczy, bo sarenki Irusia uwielbia :diabloti:

Lady_m, bardzo się cieszę, że do Ciebie trafiłam :)

Posted

Ja się boję i wolę mieć Ambrę na 10 m lince - zwłaszcza, że często biega na terenach łąk przy stawach, a tam dużo ptactwa, które przecież mus jest pogonić... :diabloti: + jakieś pieski się pojawiają, a Ambra już weszła w ten wiek, że nie każdego pieseczka trzeba lubić. :p

Posted

Paulinaaaaaaaa!:lol: Ale żeś stworzyła fotobloga!!!!Fiuuuuuu Fiuuuuuuuu!!!:roll: :roll: :roll: Tyle zdjęć,tyle FANTASTYCZNYCH zdjęć !:roll: :roll: :roll: Podziwiam i ...zazdraszczam!:lol: Będę musiała sie poprawić w Akitach Babowych:oops: :oops: :oops:
Jak bardzo się Oshinka zmieniła:roll: Niby tak niedawno widziałam jej fotki,a tu taka przemiana:roll: Ona zaczyna mi z buźki przypominac taką jedną ulubiona Pania Akitkową ,ale cóz sie dziwić,maja tą sama mamusię:lol: Oby Oshince się wiodło wystawowo tak,jak jej starszej połsiostrze!:loveu: :lol: :multi:
Cóż moge napisać o Zdzichu?:roll: :lol: Jest FANTASTCZNYM FRETEM!!!!:multi: :lol: Obejrzałam filmiki,obejrzałam zdjęcia -Zdzichu powala na kolana!:lol: Niesamowity gość z niego!:lol:
Czy już pakujesz walizke na sierpniowa wystawe w Białymstoku?:eviltong: Zrób tam miejsce dla Zdzicha,please..........;)

Posted

Matagi napisał(a):

Jak bardzo się Oshinka zmieniła:roll: Niby tak niedawno widziałam jej fotki,a tu taka przemiana:roll: Ona zaczyna mi z buźki przypominac taką jedną ulubiona Pania Akitkową ,ale cóz sie dziwić,maja tą sama mamusię:lol: Oby Oshince się wiodło wystawowo tak,jak jej starszej połsiostrze!:loveu: :lol: :multi:

Mala bardzo sie zmienia... Mysle, ze mozesz doznac malego szoku, jak ja zobaczysz w koncu :lol:

Matagi napisał(a):
Czy już pakujesz walizke na sierpniowa wystawe w Białymstoku?:eviltong: Zrób tam miejsce dla Zdzicha,please..........;)

Narazie pakuje na Szczecinska :roll: Trzymaj kciuki, bo to nasza pierwsza dorosla- chcemy sie ladnie zaprezentowac ;)

Posted

Juz jutro przerwa do poniedzialku z internetem wiec na otarcie lez foteczki Oshi :loveu:

Drzemeczka :loveu:

Pancia Wampirzyca :diabloti:

Pancia Kochana :loveu:

Oshinajkowy Nosek - bardzo lubie go fotografowac ale malo ktore zdjecie nos mi wychodzi :roll:

I trzymajcie za nas kciukasy w niedziele! ;)

Posted

lady_m napisał(a):
Mala bardzo sie zmienia... Mysle, ze mozesz doznac malego szoku, jak ja zobaczysz w koncu :lol:

Narazie pakuje na Szczecinska :roll: Trzymaj kciuki, bo to nasza pierwsza dorosla- chcemy sie ladnie zaprezentowac ;)

Ja ją chcę zobaczyć w końcu!:lol: Przeca widziałam ja ostatnio na żywca jak ....miała kilka dni;) :lol: .

Za Szczecińskie występy oczywiście,że będe zaciskała kciukasy-będę trzymała ja i cały mój inwentarz/ptaszyska tyż-a co!:p /.Ile tych kciuków będzie nie policzę-ja ......tuman matematyczny...:oops: :diabloti: .
O Białymstoku myśl,i rób miejsce w walizce......;) :lol: !

Posted

[quote name='lady_m']Juz jutro przerwa do poniedzialku z internetem wiec na otarcie lez foteczki Oshi :loveu:

Oshinajkowy Nosek - bardzo lubie go fotografowac ale malo ktore zdjecie nos mi wychodzi :roll:

Poza do spania, nosek - super fotki!!!

I moooocno trzymamy kciuki za Szczecin! Rozumiem, że ze Szczecina, opróćz wspaniałych fotek, przywozisz... (wpisz, co chcesz). Życzę Ci tego!
Pzdr.

Posted

[quote name='lady_m']Juz jutro przerwa do poniedzialku z internetem wiec na otarcie lez foteczki Oshi :loveu:

(...)

Jejku... Jaka przewspaniała poza Oshi. :loveu: My również przyłączamy się do trzymania kciuków za wystawę w Szczecinie... :cool3: :kciuki:

Posted

Nooooo,nasze kcuki poskutkowały!!!!:lol: :eviltong:

WIELKIE GRATULACJE DLA PAULINY
I DLA DEBIUTUJĄCEJ W MŁODZIEŻY
OSHINKI!!!!
ZWYCIĘSTWO MŁODZIEŻY I NAJLEPSZY JUNIOR W RASIE!!!!!!!!!!!!!!!
i tak macie trzymać!!!:multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:

Posted

[quote name='Matagi']Nooooo,nasze kcuki poskutkowały!!!!:lol: :eviltong:

OSHINKI!!!!

Dokladnie tak jak napisala Lilka :multi:

Dziekujemy bardzo wszystkim za kciuki!!!!!!!!!!! Przydaly nam sie bardzo i jak poskutkowaly! :multi:

!DZIEKUJEMY BARDZO!
:laola:

Zdjec narazie nie mam, bo sama nie robilam, ale powinna jakies dostac za jakis czas ;)

Posted

[quote name='Matagi']Nooooo,nasze kcuki poskutkowały!!!!:lol: :eviltong:

OSHINKI!!!!

Wow... Super.... :laola: