Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 lady_m napisał(a): ...piekny ogrod z mala fontanna w stylu japonskim (musice zobaczyc to oczami wyobrazni :lol: ). ale niesamowity, a te kwiatki :loveu: :loveu: :loveu: to wiśnia???? :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agappe napisał(a):ale niesamowity, a te kwiatki :loveu: :loveu: :loveu: to wiśnia???? :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: No wspaniały ogród... Może nas zaprosisz kiedyś? :cool3: Quote
Samturia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale super będziecie mieli domek! Akita Inu jest sto rzy ładniejsza od amerykańskiej :jupi: Quote
Bewarka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wcześniej jak mało znałam się na psach to myślałam, że Akite właściciele tak ciągną do góry za ringówke, że aż sie dusi...bo to tak właśnie wyglądało....a to tylko sierść tak wygląda po prostu :lol: piękne zwierzaki...:loveu: a fretka-nie gryzie Cię? :lol: Quote
lady_m Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 W zadnym wypadku nie dusimy naszych psiakow :lol: Ale faktycznie jak podciagamy, by wyeksponowac glowe to ktos z boku moze stwierdzic, ze pies jest duszony... :lol: Mi sie tez na poczatku tak wydawalo :lol: A fretka nie gryzie. Raczej lekko lapie w zabawie ale nigdy nie mocno. Zanim sie oswoil to ugryzl mnie z 2 razy do krwi, ale to nie bylo w zlosci. Byl maly i jeszcze nie znal wlasnych mozliwosci. Raz ugryzl mojego tate bardzo powaznie... :roll: Tata wczesniej przygotowywal mieso do pieczenia i jak wzial Zdzicha na rece to on poczul to mieso no i cos mu sie pomylilo i sami wiecie... :roll: No ale wtedy tez byl jeszcze maly i byl u nas stosunkowo krotko. Teraz juz nie mamy takich przypadkow. Czasami lekko uszczypnie w zabawie albo ugryzie mnie w stope, bo sie chce bawic :loveu: Quote
lady_m Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Troche zdjec... Ruski pies Lisek "Daj truskawke..." Pan Obrazony Pan Zdegustowany Pan Zdzich Quote
olekg89 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale boska freta .Marzenie.Mocno hałasuje w nocy i czy duzo broi w domu?? Quote
Akitka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='lady_m']Troche zdjec... Ruski pies Piękny ruski pies... :cool3: Quote
Bewarka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 To zdjęcie wygląda jakby ze zdjęcia z gazety....:roflt: Quote
Loona Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='lady_m'] Słodkie zdjęcie :):loveu: [quote name='lady_m'] Fajny ma hamak :) Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :loveu::loveu::loveu: Ahh:loveu:Śliczne! A fretka boska :loveu: Ile kosztuje takie maleństwo? :loveu: Quote
lady_m Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 olekg18 moj Zdzichu, jak juz mowilam nie broi. Nie gryzie kabli, nie kopie w donicach, nie gryzie w poscieli... Jest raczej grzeczny. Ewentualne szkody to, jak cos zzrzuci z polki np, ale to nie sa az takie duze szkody. Czy halasuje? Srednio. Mialam kiedys chomika, ktory halasowal wiecej jezdzac o 3 w nocy na kolowrotku :evil_lol: Czasami tylko budzi sie o 5 czy 6 i domaga sie nasypania jedzenia do miseczki :loveu: ß@$!@ ciezko mi powiedziec :niewiem: Ja placilam cos ponad 300 zl za fretke. Ale tp bylo 3 lata temu gdzies okolo... Na allegro mozna kupic za nieduze pieniadze fretke... Nawet nie kupic, a zaadoptowac taka, ktorej ktos chce sie pozbyc. Ludzie oddaja fretki, bo np sa uczuleni, bo fretki smierdza, nie moga sie nimi zajmowac, czy po prostu mieli mylne wyobrazenia o tym zwierzatku :-( Quote
lady_m Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Uwaga, uwaga! Dla wszytkich swoich fanow Zdzichu postanowil zagrac az w 5 filmach! :multi: http://www.youtube.com/watch?v=C3yJNWOFvwA http://www.youtube.com/watch?v=o4Ian2tNMMQ http://www.youtube.com/watch?v=DQzVGrW3bZA http://www.youtube.com/watch?v=IjqCamCe5tM http://www.youtube.com/watch?v=BFwsKjgRndM p.s. Chociaz niektore wygladaja groznie zapewniam, ze w trakcie krecenia filmikow zaden Zdzichu nie zostal ranny ;) Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Filmiki świetne, a Pan Zdzich nieziemski... :cool3: Quote
Bewarka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 O Matko jakie świetne :loveu: ja też chce FREEte :lol: Quote
cavallo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witam serdecznie! Zdzich jest nieziemski!! Cudne z niego zwierzatko, a Akita....Eh, marzenie:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hej, wreszcie dotarłam do Was. Pan Zdzich mnie oczarował! Te fotki z kąpieli, gonitwy, minki i portreciki... Aż się chce go dotknąć! A jak on znosi kąpanie? A kitka-akitka - troche mało fotek. Ale wydaje mi się super przedstawicielką rasy! Pzdr. Quote
lady_m Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asiaczku inne fretki lubia plywac ale moj Pan Zdzich srednio... :roll: Ale znosi wszystko spokojnie- obcinanie pazurkow, czesanie, kapanie, suszenie (czasami i suszarka)... Dzielny Zdzich! :multi: Mam zdjecia! Po weekendzie pelno energi wiec i fotki swiezutkie ;) Zdzich Moje jedzonko... ...zasypiamy... ...znowu jemy... ...dalej jemy... ...skryjowa... ...pokazujemy jezyk... ...i cos jeszcze :evil_lol: Oshi Oshi ciekawa... ...Oshi zainteresowana... ...Oshi zachwycona... ...Pancia kocha Oszinaja :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No, proszę! Pochwalic, to od razu nowe fotki dają...SUPER!!!:loveu: Pzdr. Quote
lady_m Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asiaczek napisał(a):No, proszę! Pochwalic, to od razu nowe fotki dają...SUPER!!!:loveu: Pzdr. Bo ja to jestem porzadna blogowiczka :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Trzymam za słowo i życze miłego dnia.:lol: Pzdr. Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zdjęcia super... Masz świetne zwierzaki!!! :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts