lady_m Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witam wszystkich! W ten pogodny dzien postanowilam stworzyc swoje miejsce na Dogomanii :) A moze nie tyle moje co moich kochanych zwierzakow :multi: Nie wdajac sie poczatkowo w zbedne rozwazania przedstawiam pierwszego bohatera: Zdzichu, Tchorzofretka; Wiek ok. 3 lat (Pamietam kiedy go kupilam ale trudno mi orzec dokladnie w jakim wieku wtedy byl...). Mysle, ze jego zjdec bedzie najmniej, bo to psotnik i uciekinier i ciezko go jakkolwiek uchwycic... :shake: Poza uciekaniem i podgryzaniem nog uwielbia szperac po roznych dziurach, torbach i szczelinach... A oto druga bohaterka: Amayadori's Oshinai Dogutti; Akita; Wiek: 8 miesiecy. Jej rodzice to Yuu Go Shun'You Kensha oraz Natsume Tammy Tefhre. Wspolnie z Oszinajkiem zaczynam kariere wystawowa ;) Suczka jest bardzo ciekawska, zywa i wesola. Zawsze chetnie czlapie za kims z czlonkow rodizny, by podpatrzec czy aby nic ciekawego jej nie omija... Zapraszam wszystkich serdecznie w nasze skromne progi! :laola: Quote
Matagi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dziń dybry!:lol: Już wpisałam Was do ulubionych!:lol: Będe tu zaglądać ....i to ...często!:evil_lol: :eviltong: A teraz wracam do garów-obiad gotuję:p .Prosze o duuuuuuużo zdjęć !:lol: Quote
lady_m Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Lilka, jako pierwszemu odwiedzajacemu nalezy Ci sie gozdzik! :Rose: (albo cos podobnego :eviltong:) Obiecuje, ze wieczorem bedzie kilka zdjec- moze nawet jakies wspolne Oshi i Zdzicha ;) Quote
Iza. Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Śliczne foteczki :) Tylko strasznie mało ;) czekamy na następne :D Quote
lady_m Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Troche zamarlam na samym poczatku mojej galerii :evil_lol: Ale to mulace Dogo itd :roll: Poza tym zzarla mnie radosc, ze nareszcie po 9 probach zdalam egzamin na prawo jazdy :multi::multi::multi::multi: A teraz fotki z Dnia Gospodarczego i kapieli Zdzicha ;) Otrzasanie... ...niezadowolenie... ...szukanie wyjscia... ...rozgladanie sie... ...blagalny wzrok. Quote
lady_m Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Potem bylo osuszanie zwierzecia, czym zainteresowala sie Oshi: A kiedy pancia zaczela rozmontowywac Zdzichowy domek, w celu umycia go, Ruda Potwora ruszyla na resztke fretkowego jedzenia : Quote
Anashar Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Super psina :) I frecior tez :) Ale czekamy na wiecej zdjec ;) Quote
Ania-shira Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fotki są super a psiak przepiekny bardzo mi sie Akity podobają. Pozdrawiamy i na więcej fotek czekamy Quote
Kati Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bardzo fajne masz zwierzaki. Akity to piękne psy (chociaż charakterek mają nie w moim typie). Fretka w kąpieli swietnie wygląda, taka rozczochrana. :lol: Quote
lady_m Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Pokaze wam malutkiego Oszinaja, ktorego juz dawno obiecalam.... Tutaj z braciszkiem: Ktorego zreszta uwielbiala: A teraz moje futrzaki razem... Kiedys: I dzis: No i moze jeszcze cos... Nos Oshi: Quote
Ania-shira Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 te fotki jak był mały z braciszkiem bomba małe żywe maskotki :lol: Quote
Akitka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Lady_M nieładnie, nieładnie... :mad: Galerią własną się nie pochwalić wcześniej? :evil_lol: Liczę na szybką poprawę z Twojej strony! (czyli na więcej zdjęć!!!) :cool3: Piękna Oshi! :loveu: Quote
olekg89 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aaaa fretek! Moje marzenie znów bede miał świra na punkcie fretki.:) Quote
lady_m Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ludzie co to sie wyrabia... Grudzien mi zakwitl :crazyeye::crazyeye: Quote
lady_m Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ania-shira maskotki maskotkami ale jaka mialy sile niszczaca :lol::lol: Akitka bije sie w piers(i) i obiecuje poprawe ;) Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 lady_m napisał(a):Ania-shira maskotki maskotkami ale jaka mialy sile niszczaca :lol::lol: Akitka bije sie w piers(i) i obiecuje poprawe ;) Oby poprawa była szybka... :cool3: Quote
lady_m Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dzisiejsze fotki poswiecam Zdzichowi ;) Idziemy.... ...nie idziemy... ...znajdz mnie... ...jabluszko... ...akrobacja... ..."czego?"... ...lezakowanie... ...portret. Quote
Agappe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 śliczne zdjecia!!!!! :) a w szczególności to mi sie podoba: lady_m napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem ciekawa czy fretka i kitka się bawią razem??? kiedyś oglądałam filmik z zabaw akity i tchorzofretki.. wyglądało to niesamowicie!!!!! i zanim tego nie zobaczyłam nie chciałam uwierzyć, że taka zabawa jest możliwa :oops: :oops: :oops: ps.gratuluje również zdania prawka.. też niedawno przez to przechodziłam :lol: Quote
lady_m Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agappe napisał(a): jestem ciekawa czy fretka i kitka się bawią razem??? kiedyś oglądałam filmik z zabaw akity i tchorzofretki.. wyglądało to niesamowicie!!!!! i zanim tego nie zobaczyłam nie chciałam uwierzyć, że taka zabawa jest możliwa :oops: :oops: :oops: ps.gratuluje również zdania prawka.. też niedawno przez to przechodziłam :lol: Trudno to nazwac zabawa... :roll: Zdzich od razu ucieka w pierwsza lepsza dziure, a Mala nie jest w stanie go dosiagnac wiec sie kladzie i podszczekuje. Ale jak Zdzich ma dobry dzien to przelatuje z jednej kryjowki w druga tak jak podczas zabawy ze mna, wiec podejrzewam, ze jakas chec do zabawy to on ma ale na jakies plasy wspolne to za wczesnie... Zreszta kiedys w ogole chowal sie i nie wychodzil dopoki nie zabralam psa. Moze na wspolna prawdziwa zabawe przyjdzie jeszcze czas ;) Dziekuej za gratulacje :multi: Jeszcze sama nie moge uwierzyc , ze mam to za soba :lol::lol: Quote
Agappe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 lady_m napisał(a):Trudno to nazwac zabawa... :roll: Zdzich od razu ucieka w pierwsza lepsza dziure, a Mala nie jest w stanie go dosiagnac wiec sie kladzie i podszczekuje. Ale jak Zdzich ma dobry dzien to przelatuje z jednej kryjowki w druga tak jak podczas zabawy ze mna, wiec podejrzewam, ze jakas chec do zabawy to on ma ale na jakies plasy wspolne to za wczesnie... Zreszta kiedys w ogole chowal sie i nie wychodzil dopoki nie zabralam psa. Moze na wspolna prawdziwa zabawe przyjdzie jeszcze czas ;) Dziekuej za gratulacje :multi: Jeszcze sama nie moge uwierzyc , ze mam to za soba :lol::lol: to ja widziałam na filmiku jak np.tchorzofretka atakuje akite i gryzie ją w policzek :evil_lol: :evil_lol: wyglądało to niesamowicie!!!!!! a filmik był made by Ineczka :cool3: Tylko, żebys teraz jeszcze jeździła samochodem.. ja niestety przegrałam tą walkę z rodzicami :shake: :shake: mimo iż prawko zdałam za pierwszym razem - teorie i praktyke jednego dnia.. (musiałam się pochwalić :evil_lol: ) Quote
lady_m Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Agappe napisał(a): Tylko, żebys teraz jeszcze jeździła samochodem.. ja niestety przegrałam tą walkę z rodzicami :shake: :shake: Przykra sprawa :razz: Na mnie juz samochod czeka - moj wlasny ;) Tylko czekam na "kartonik" :multi: Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 lady_m napisał(a):Przykra sprawa :razz: Na mnie juz samochod czeka - moj wlasny ;) Tylko czekam na "kartonik" :multi: I bardzo dobrze, że samochód czeka... Najlepiej od razu po zdaniu prawka sobie już swobodnie jeździć, żeby się przyzwyczajać. Ja miałam podobnie i nie narzekam. W przeciwieństwie do niektórych moich znajomych nie straszne mi są duże obce miasta, zima, zaspy, itd. ;) Powodzenia na drodze... :cool3: Quote
Samturia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ale piękne te Twoje xzwierzaki... zawze chciałam mieć fretke, ale jakoś to nie wyszło... fretki są dosć drogie, a klatki jeszcze droższe więc cóż... na razie mam moją Łape i świniaka morskiego ;) PzDr.. ;) Quote
lady_m Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Samturia napisał(a):fretki są dosć drogie, a klatki jeszcze droższe więc cóż... No tak... Ale fretka moze zyc nawet 10 lat, wiec koszty jej zakupy itd. mozna przyrownac do kosztow zakupu i posiadania psa ;) Quote
lady_m Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Zdjecia z wyprawy do naszego budujacego sie domu! :multi: Przed domem... ...w salonie... ..."A co jest tam?"... ...na tarasie patrzac na.... ...piekny ogrod z mala fontanna w stylu japonskim (musice zobaczyc to oczami wyobrazni :lol: ). A Zdzich? Zdzich spal... Quote
Recommended Posts