aisaK Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Nie tylko ty, Olena, ale ja na te znikające posty już nie mam siły!!! Quote
dzodzo Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 piesio ma juz 7 obserwatorów na aalegro-oby nie tylko obserwowoali.Powodzenia pieseczku!!!! Quote
aisaK Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 W każdym razie, bardzo wam dziekuję. Też nie wiedziałam, że grozi usunięcie konta. Tym bardziej, że to ja was naraziłam. Wybaczcie! Quote
aisaK Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Piesek został adoptowany w okolicach Gdańska, więc pani będzie miał go na oku. Można ściągnąć allegro. Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc.... A wszystkie meile i zapytania o husky przesyłam do Karilka, przeciez ona ma psiaka do adopcji... Quote
dzodzo Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 bardzo się ciesże, kolejne psie życie zacznie się od nowa:)ściagam allegro, jak trzeba wystawic jakiegos psiaka na allegro to sluze pomoca;) Quote
Recommended Posts