Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC-GIBO MA JUŻ NOWY DOM!!!

pomagam pewnej osobie i wstawiam ogłoszenie:

GIBO:
Pies w typie rasy Syberian Husky , rok skończył 17 marca. Wabi się Gibo- jest naprawdę fajny, pogodny i łagodny dla dzieci. Mieszkał z kotem, w ogóle nie jest agresywny, uwielbia wszystkie zwierzęta i ludzi.
Państwo, którzy psa musza oddać, mają ciężką sytuacje rodzinną i musi piesek jak najszybciej znaleźc nowy domek!!!
Pies znajduje się w Rumii –woj.pomorskie.
Kontakt do właścicieli: Pani Monika - numer do niej 668130407, ewentualnie 058 6715086.
e-mail: jaromus@wp.pl
lub ktara@poczta.onet.pl

Zobaczcie, jaki jestem piękny!!!

PROSZĘ!!!POMÓŻCIE SZUKAĆ MU NOWEGO DOMKU!!!
POMÓŻCIE OGŁOSIĆ: CZY JEST JAKIEŚ FORUM HUSKYCH?

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Nie ma za co, szkoda psiaka...

Zobacz komentarz, jaki ktoś wpisał powyżej.. "Odnośnie Gibo"... Kurczaki

Widziałam, wcale się nie dziwie...:shake: Ja też mam na ten temat swoje zdanie, ale nic nie mówię. Szkoda słów...

Posted

Nie, lepiej jej nie wsadzać. Tu chodzi przecież o to, żeby znaleźc domek dla psiaka a potem...można powiedzieć co się myśli.
Taki piękny i te oczy....

Gdzie go moge jeszcze poogłaszać? Żeby nie było za późno???

Posted

Dzwoniłam do tej Pani i może jest szansa na domek. Chętna pani ma juz malamuta, więc znajomośc rasy, no i Gibo miałby towarzystwo ;)

Trzymajcie kciuki, jak coś-dam znać...

Posted

zrobie mu Allegro, na pewno będzie się cieszyć dużym zainteresowaniem więć przestrzegam przed pseudo. Dałam też znać dziewczynie, która ma wielu znajomych wśród miłośników tej rasy(tylko że to śląsk:shake: )

Posted

ja mysle , ze czas jest teraz nienajlepszy bo wszyscy powyjeżdzali i malo osób na dogo zaglada...na pewno jest jakies forum dla milosników psów zaprzegowych i na pewno na dogo są ludzie od husky-trzeba poszperac w wątkach, moze ktos pomoże?A tymczasem do góry-na allegro 2 osoby obserwują-mam nadziję , ze się odezwą