Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WiosnaA']Toyota do mnie jeszcze nie dzwoniła, a ja nie chcę przeszkadzać,może goście dłużej zabawili ;).
W każdym razie u siebie wszystkie sprawy przeorganizowałam i mogę jechać nawet jutro.Skoro się zdecydowałam,to im szybciej będzie w domku tym lepiej:)

:multi: teraz to już nie zasnę z wrażenia, chyba do czasu wyjścia Dżamalka ze schronu :lol:

Posted

Cieszę się, że akcja wyciągania Dżamala ze schronu jest już na tym etapie. Oczywiście nie mogę doczekać się zdjęć jak już wyjdzie na wolność:)
Serdecznie pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w sprawę:)))))))

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Super! oby z tą środą się udało, bo już nie mogę się doczekać! :lol:

Zatem czekamy niecierpliwie do środy i oczywiście mocno zaciskamy...:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Wstępnie przez telefon ustaliłam, że Dżamal oczywiście jest, ale jutro pojadę to potwierdzić i go zarezerwuję. Nie znam jego numeru schroniskowego, dlatego informacja nie jest na 100 %.

W sobotę schronisko wystawiało psy do adopcji na jakimś placu, tym razem nie byłam obecna i zaoszczędziłam sobie nerwów. Finał był taki jak ostatnio, czyli żaden pies nie znalazł domu. Jeden facet chciał wymienić swojego psa i to nie był żart :angryy:.

Posted

toyota napisał(a):
Wstępnie przez telefon ustaliłam, że Dżamal oczywiście jest, ale jutro pojadę to potwierdzić i go zarezerwuję. Nie znam jego numeru schroniskowego, dlatego informacja nie jest na 100 %.

W sobotę schronisko wystawiało psy do adopcji na jakimś placu, tym razem nie byłam obecna i zaoszczędziłam sobie nerwów. Finał był taki jak ostatnio, czyli żaden pies nie znalazł domu. Jeden facet chciał wymienić swojego psa i to nie był żart :angryy:.

porobili zdjęcia tym psom?

Posted (edited)

Mam pytanie nie związane z Dżamalem. O soboty jest u mnie na tymczasie mikro sunia ze schroniska w Słupsku. Chciałabym ją ogłosić na dobrych / sprawdzonych portalach. Czy ktoś z Was mógłby mi podać kilka nazw takich stron. Ja niestety ostatni raz ogłaszałam trzy lata temu i dlatego nie jestem na bieżąco. Z góry dziękuję za pomoc.
Oczywiście zapraszam na wątek Mimi
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244966-Mimi-3-kg-mikro-sunia-szuka-domu-Słupsk?p=21036848#post21036848

Edited by Kauri
Posted

Kauri napisał(a):
Mam pytanie nie związane z Dżamalem. O soboty jest u mnie na tymczasie mikro sunia ze schroniska w Słupsku. Chciałabym ją ogłosić na dobrych / sprawdzonych portalach. Czy ktoś z Was mógłby mi podać kilka nazw takich stron. Ja niestety ostatni raz ogłaszałam trzy lata temu i dlatego nie jestem na bieżąco. Z góry dziękuję za pomoc.
Oczywiście zapraszam na wątek Mimi
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244966-Mimi-3-kg-mikro-sunia-szuka-domu-Słupsk?p=21036848#post21036848

tablica, morusek, gumtree
zerknij sobie Izka tutaj na jakich jeszcze stronkach można:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244530-Bazarek-ogłoszeniowy-na-podopiecznych-SPZ-Łapa-do-07-07-2013-r-g-21-00

Posted

Dzięki za odpowiedź Aśka:) Mąż dzisiaj wydrukował ogłoszenie, jak wróci z pracy porozwieszam w okolicy + oczywiście Internet. Masz racje co do zdjęć, wstawię takie jak stoi koło nogi. Dziękuję za odzew i pozdrawiam

Posted

biedulinek :sad: i jutro wychodzi? czy to już pewne?

WPŁATY na konto fundacyjne:
1. 20,00 zł Izabela Wolicka-Radomska (Kauri-dogo, stała deklaracja)
2. 150,00 zł Joanna Polecka
3. 10,00 zł Elvira Świniarska
4. 20,00 zł Monika Bednarczyk
Razem:
200,00 zł