Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Niespodzianka!:loveu:

"Spóźnione serdeczne życzenia świąteczne przesyła Dżamal z rodziną ;)
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, Dżamal nie sprawia żadnych kłopotów. Wręcz przeciwnie, jest samą naszą radością :) jest zdrowy, ma śliczne, puszyste i delikatne foterko. Ma dobry apetyt, nie choruje. Nie poluje na swoje koty, a na obce a i owszem :) na działce szczeka na obcych. Jest CUDOWNY i owinął sobie nas wokół palca :D a w zasadzie wokół serca ;)
Pozdrawiamy serdecznie! "

Dżamalka miłość do spacerków została... i ma ich do woli ze swoim Panem:multi:.
Kochany Dżamulek!:loveu:

[video=youtube;LAivuDUNBKY]https://www.youtube.com/watch?v=LAivuDUNBKY[/video]

Posted

[quote name='toyota']Jaki zadbany :loveu:!

Ciągle mam w pamięci jaki był zdredziały i śmierdzący i leżał w kojcu zrezygnowany...[/QUOTE]

I ja dokładnie tak samo :-(....jak on tę trawkę pamiętam "całował",jak się cieszył pierwszymi spacerkami...zaciska w sercu :-(.
Na szczęście dredy już mu nigdy więcej nie będą uwierać :smile:.

• 11 months later...
Posted

Halo,halo...czy ktoś pamięta jeszcze Dżamalka?

Zobaczcie,kto do nas tu leci,

wqx9fm.jpg

3r56x.jpg

2qizgar.jpg

i kilka podskoków przesłane telefonem,

https://www.youtube.com/watch?v=qqMOKrgNBYo&feature=youtu.be

Wczoraj dostałam meila z Domku Dżamalka,

"Dzień dobry :-)

Dżamalek ma się świetnie. Przytył i w końcu wygląda jak pies, a nie skóra i kości , bardzo dobrze się dogaduje z kotami, ładnie je. Mimo spędzania czasu wolnego na dworze towarzysząc swojemu Panu, bardzo się cieszy, jak tata bierze klucze do ręki, bo to oznacza spacerek ;-) a spacerki uwielbia! Wtedy zaczyna się szaleństwo i piruety w powietrzu i na trawie :-D jest bardzo posłuszny. Razem z chłopakami (kotami) pilnuje działki szczekając na obcych. W tatę jest wpatrzony jak w święty obrazek. Jest pod stałą opieką weterynarza :-) (uprzedzając pytanie jest zdrowy jak ryba). Uwielbia być czesany ;-) a my? My nie mogliśmy wybrać wspanialszego psa, towarzysza i członka rodziny :-)

Rodzice z przyjemnością zapraszają Panią na działkę :-) będzie Pani mogła zobaczyć tego radosnego, pełnego energii psa :-)

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy
Dżamalek z rodziną Sz...... :-) "

• Upvote 1
  • 2 years later...
Posted

Czas szybko leci i ciągle jego brakuje zwłaszcza na dogo,ale od czasu do czasu mam oczywiście kontakt  z Domkiem Dżamalka.

Dziś rozmawiałam i choć dwa słowa Wam napiszę.

Dżamiś cały i zdrowy.Spacerki wciąż kocha i ma ich dużo.Z kotkami pełna zgoda (jeden jest już ślepy).Z jedzonkiem nic się nie zmieniło,jest dalej wybredny,ale Państwo mu dogadzają i je to co lubi.Pani Elżbieta wychwala  pod niebiosa jaki z Dżamalka mądry i grzeczny psiak,jakie to cudo.Są przeszczęśliwi,że dane im było Go spotkać,móc adoptować i dzielić wspólnie życie.Pozdrawiają wszystkich,którzy kiedyś pomogli Dżamalkowi opuścić kraty.

Ja też jestem szczęśliwa.

Świeżutkie dzisiejsze zdjęcie,

i5wzeo.jpg

Posted

Dżamalek nadal jest pięknym psem.

Właśnie podczytywałam jego wątek i myślałam co u niego.

A tutaj taka niespodzianka,chłopak zdrowy i szczęśliwy.

Dziękujemy za dobre wieści i prosimy za jakiś czas o parę słów o piesku.