Bogusik Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 No i łezka zakręciła się w oku,po obejrzeniu filmików...Piękny szczęśliwy Dżamalek nie może nacieszyć się wolnością :smile: Zdjęcia są bardzo ładne i do ogłoszeń super! Quote
zachary Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ta jego spontaniczna radość z otaczającego świata....warta naprawdę dużoooo!!!! Spacer pośród begonii i róż.... miodzio!!!! Quote
Sara2011 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Nie mogę przestać oglądać fotek i filmików z Dżamalem. Jaki on jest piękny i jaki szczęśliwy!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
zachary Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Marzy mi się taki dom dla Dżamalka jak u WiosnyA:loveu:.....Byłam, widziałam na własne oczy.... Edited July 14, 2013 by zachary Quote
Anula Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 zachary napisał(a):Marzy mi się taki dom dla Dżamalka jak u WiosnyA:loveu:..... Sądzę,że nie tylko Tobie i taki podobny dom musi Dżamal mieć,po tylu latach spędzonych za kratami. Quote
WiosnaA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 zachary napisał(a):Ta jego spontaniczna radość z otaczającego świata....warta naprawdę dużoooo!!!! Spacer pośród begonii i róż.... miodzio!!!! Jakby "upijał" się, dosłownie wszystko go cieszy na zewnątrz. Musimy się sprężyć z ogłoszeniami i znaleźć super domek! Która ciocia napisze fajny tekścik dla Dżamalka?:)...ja nie umiem:shake: Quote
WiosnaA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 zachary napisał(a):Marzy mi się taki dom dla Dżamalka jak u WiosnyA:loveu:.....Byłam, widziałam na własne oczy.... Taaaak...widziałaś mojego "Diabełka" :loveu:... na "szczekająca drogę" może jego sprowadzić:razz:. Dziś chłopaki pierwszy raz super bawili się w berka :multi:. Quote
zachary Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 No tak...Dżamalek byłby szczęśliwy nawet w wersji "szczekającej" :evil_lol:ale pańcia już niekoniecznie;)... Quote
rodzice Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 wiecie co ? Proponuję do ogłoszeń dac linka do tego pierwszego filmiku na trawniku ( rymło mi się :) ) . Tutaj potencjalny domek moze zobaczyc jak piesek jest radosny a zarazem jak spokojnie reaguje na obcych ludzi wokół . To piękny , ułożony pies . Quote
kolejna kobietka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Aniu zdjęcia i filmiki są śliczne!!!! :) jak się turla na trawce rybeczek :loveu: fajnie by było gdyby ktoś pomógł z tekstem do ogłoszeń, ja niestety również nie mam daru, na razie mam po prostu tak: Dżamal - psiak o cudnym charakterze czeka na dom! Dżamal to pies bardzo spragniony dotyku ludzkiej ręki, przemiły i przytulaśny. Ma ok. 6 lat, bardzo pro-ludzki, zorientowany na człowieka i pojętny. Wielkość - zbliżona do sznaucer średni, wykastrowany. Dżamal obecnie przebywa w domu tymczasowym. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna. Zmienię wiek i wstawię nowe zdjęcia, również myślałam o dodaniu linka do filmiku. Quote
kolejna kobietka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Nie no jestem po prostu pod wrażeniem tych zdjęć! teraz nie będę wiedziała jakie wybrać :lol: Quote
Malgoska Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Wiosenko, jak ten piesek się u Ciebie ponownie narodził :) cudnie :) Quote
Anula Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Aniu zdjęcia i filmiki są śliczne!!!! :) jak się turla na trawce rybeczek :loveu: fajnie by było gdyby ktoś pomógł z tekstem do ogłoszeń, ja niestety również nie mam daru, na razie mam po prostu tak: Dżamal - psiak o cudnym charakterze czeka na dom! Dżamal to pies bardzo spragniony dotyku ludzkiej ręki, przemiły i przytulaśny. Ma ok. 6 lat, bardzo pro-ludzki, zorientowany na człowieka i pojętny. Wielkość - zbliżona do sznaucer średni, wykastrowany. Dżamal obecnie przebywa w domu tymczasowym. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna. Zmienię wiek i wstawię nowe zdjęcia, również myślałam o dodaniu linka do filmiku. Może pomieszać te dwa teksty: Dżamal - przepiękny pies w typie sznaucera (teriera) szuka domu. Dżamal jest przemiłym ,szalenie łagodnym,kontaktowym psem.Jest psem ułożonym,bardzo ładnie chodzi na smyczy,zachowuje czystość w domu,nie niszczy nic,kocha człowieka i jest przyjaźnie nastawiona do całego świata.Uwielbia wszelkiego rodzaju zabaweczki i moje psiaki.Nie odstępuje mnie na krok,po prostu Dżamal kocha człowieka i kocha być przy nim.Super zachowuje się podczas jazdy samochodem,pięknie chodzi na smyczy.Jednym słowem cudo! Dżamal przebywa w domu tymczasowym w Białymstoku woj...... posiada książeczkę,ma cały komplet szczepień,chip i jest wykastrowany. Data urodzenia: W kłębie ma 45cm i waży 13kg. Dżamalowi szukamy najlepszego domku na świecie,ponieważ on na taki zasługuje w 100%. Kontakt: (imię nr.tel: ; mail: Quote
toyota Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Wiosenko, ja Ci dziękuję z całego serca za opiekę nad Dżamalkiem i że już nie musi wegetować w tym schronisku ! Quote
Aśka Belkowska Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Piękny pies, rok temu podobnego szukałam, ale ciii bo mój Fidel będzie zazdrosny. :eviltong: Ze też ludziom potrzebne są łopatologiczne zdjęcia i tona kudłów nie pozwala wypatrzeć potencjału cudnego psa. Życze Dżamalowi dobrego domku. Ma inteligencję w oczach. Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ja na razie mam tak: http://tablica.pl/oferta/dzamal-psiak-o-cudnym-charakterze-czeka-na-dom-ID2u707.html najwyżej potem w wolnym czasie coś dopiszę jeszcze z tego co Anula napisałaś :) Quote
Panna Marple Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 jejku, Dżamal po prostu wymiata! Jest wspaniały! Quote
WiosnaA Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='Anula']Może pomieszać te dwa teksty: Dżamal - przepiękny pies w typie sznaucera (teriera) szuka domu. Dżamal jest przemiłym ,szalenie łagodnym,kontaktowym psem.Jest psem ułożonym,bardzo ładnie chodzi na smyczy,zachowuje czystość w domu,nie niszczy nic,kocha człowieka i jest przyjaźnie nastawiona do całego świata.Uwielbia wszelkiego rodzaju zabaweczki i moje psiaki.Nie odstępuje mnie na krok,po prostu Dżamal kocha człowieka i kocha być przy nim.Super zachowuje się podczas jazdy samochodem,pięknie chodzi na smyczy.Jednym słowem cudo! Dżamal przebywa w domu tymczasowym w Białymstoku woj...... posiada książeczkę,ma cały komplet szczepień,chip i jest wykastrowany. Data urodzenia: W kłębie ma 45cm i waży 13kg. Dżamalowi szukamy najlepszego domku na świecie,ponieważ on na taki zasługuje w 100%. Kontakt: (imię nr.tel: ; mail: Może te rzeczy na razie pominąć w ogłoszeniu?.W trakcie rozmowy ew. powiedzieć,że piesek jest po schronisku krótko w dt.Zabawki Dżamalka póki co nie interesują,odsuwa się na bok jak moje psiaki się bawią,a jak Amik mu znosi pluszaki czy jakieś inne i zachęca,to ignoruje.Amik bardzo liczy ;),że to się zmieni. Poza spacerami ogólnie chce mieć spokój i odpoczywa. Kupka w domu się nie zdarzyła,kałuży siku również nigdy nie było,całą nockę ładnie wytrzymuje,w pokoju czysto,ale po domu Dżamalek znaczy.Kilka razy zdarzyło się na moich oczach,wtedy nic nie mówiąc wołałam go od razu na podwórko, jak ze szczeniaczkiem ;).Sam jeszcze nie prosi,wychodzi razem jak któryś z moich prosi,ale może za dużo drzwi jest i trochę się gubi?. W tej kwestii myślę,że trzeba dać mu trochę czasu,to mądry piesek,na pewno zrozumie. Przecież on cztery lata nie wychodził na siku :-(. Przyjaźni póki co między chłopakami nie ma,ale śpią już obok siebie ;). Quote
WiosnaA Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Na moje konto 14.07.13r wpłynęła wpłata dla Dżamalka od mdk8 -20zł :)...Najserdeczniej dziękujemy!!:-) Quote
zachary Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ania,.....tymi zdjęciami Amika z Dżamalem mnie "rozwaliłaś"....Cudneeeee..... Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='WiosnaA']Na moje konto 14.07.13r wpłynęła wpłata dla Dżamalka od mdk8 -20zł :)...Najserdeczniej dziękujemy!!:-) Dziękujemy!!! :) Quote
WiosnaA Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dziś atrakcji za wiele nie było, dzień odpoczynku przed podróżą;)...jutro po południu Dżamalek jedzie na 2-3 dni na wieś..zobaczyć jaka tam jest trawka ;). Będziemy bez netu. Quote
Recommended Posts