kolejna kobietka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='WiosnaA']Toyota do mnie jeszcze nie dzwoniła, a ja nie chcę przeszkadzać,może goście dłużej zabawili ;). W każdym razie u siebie wszystkie sprawy przeorganizowałam i mogę jechać nawet jutro.Skoro się zdecydowałam,to im szybciej będzie w domku tym lepiej:) :multi: teraz to już nie zasnę z wrażenia, chyba do czasu wyjścia Dżamalka ze schronu :lol: Quote
Kauri Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Cieszę się, że akcja wyciągania Dżamala ze schronu jest już na tym etapie. Oczywiście nie mogę doczekać się zdjęć jak już wyjdzie na wolność:) Serdecznie pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w sprawę:))))))) Quote
WiosnaA Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 We wtorek toyota zajrzy do w schroniska i być może we środę pojedziemy po Dżamalka ;). Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Super! oby z tą środą się udało, bo już nie mogę się doczekać! :lol: Quote
Bogusik Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Super! oby z tą środą się udało, bo już nie mogę się doczekać! :lol: Zatem czekamy niecierpliwie do środy i oczywiście mocno zaciskamy...:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Na koncie kolejna wpłata: WPŁATY na fb (konto fundacyjne): 1. 20,00 zł Izabela Wolicka-Radomska, Szczecin (Kauri-dogo, stała deklaracja) 2. 150,00 zł Joanna Polecka Razem: 170,00 zł Quote
paula_t Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jestem na zaproszenie Ciotki Gabi, później poczytam :) Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Dziękujemy nowe ciocie za obecność u Dżamalka!!! :) Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Na koncie kolejna wpłata: WPŁATY na fb (konto fundacyjne): 1. 20,00 zł Izabela Wolicka-Radomska, Szczecin (Kauri-dogo, stała deklaracja) 2. 150,00 zł Joanna Polecka 3. 10,00 zł Elvira Świniarska Razem: 180,00 zł Quote
toyota Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Wstępnie przez telefon ustaliłam, że Dżamal oczywiście jest, ale jutro pojadę to potwierdzić i go zarezerwuję. Nie znam jego numeru schroniskowego, dlatego informacja nie jest na 100 %. W sobotę schronisko wystawiało psy do adopcji na jakimś placu, tym razem nie byłam obecna i zaoszczędziłam sobie nerwów. Finał był taki jak ostatnio, czyli żaden pies nie znalazł domu. Jeden facet chciał wymienić swojego psa i to nie był żart :angryy:. Quote
anett Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jestem na zaproszenie Gabi:lol: Dżamal już się pakuje do DT? Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 toyota napisał(a):Wstępnie przez telefon ustaliłam, że Dżamal oczywiście jest, ale jutro pojadę to potwierdzić i go zarezerwuję. Nie znam jego numeru schroniskowego, dlatego informacja nie jest na 100 %. W sobotę schronisko wystawiało psy do adopcji na jakimś placu, tym razem nie byłam obecna i zaoszczędziłam sobie nerwów. Finał był taki jak ostatnio, czyli żaden pies nie znalazł domu. Jeden facet chciał wymienić swojego psa i to nie był żart :angryy:. porobili zdjęcia tym psom? Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Panna Marple napisał(a):Stawiam się na wezwanie Gabi:lol: anett napisał(a):Jestem na zaproszenie Gabi:lol: Dżamal już się pakuje do DT? Dziękujemy!!! :) Quote
toyota Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 kolejna kobietka napisał(a):porobili zdjęcia tym psom? Raczej nie. Quote
Kauri Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Mam pytanie nie związane z Dżamalem. O soboty jest u mnie na tymczasie mikro sunia ze schroniska w Słupsku. Chciałabym ją ogłosić na dobrych / sprawdzonych portalach. Czy ktoś z Was mógłby mi podać kilka nazw takich stron. Ja niestety ostatni raz ogłaszałam trzy lata temu i dlatego nie jestem na bieżąco. Z góry dziękuję za pomoc. Oczywiście zapraszam na wątek Mimi http://www.dogomania.pl/forum/threads/244966-Mimi-3-kg-mikro-sunia-szuka-domu-Słupsk?p=21036848#post21036848 Edited July 2, 2013 by Kauri Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kauri napisał(a):Mam pytanie nie związane z Dżamalem. O soboty jest u mnie na tymczasie mikro sunia ze schroniska w Słupsku. Chciałabym ją ogłosić na dobrych / sprawdzonych portalach. Czy ktoś z Was mógłby mi podać kilka nazw takich stron. Ja niestety ostatni raz ogłaszałam trzy lata temu i dlatego nie jestem na bieżąco. Z góry dziękuję za pomoc. Oczywiście zapraszam na wątek Mimi http://www.dogomania.pl/forum/threads/244966-Mimi-3-kg-mikro-sunia-szuka-domu-Słupsk?p=21036848#post21036848 tablica, morusek, gumtree zerknij sobie Izka tutaj na jakich jeszcze stronkach można: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244530-Bazarek-ogłoszeniowy-na-podopiecznych-SPZ-Łapa-do-07-07-2013-r-g-21-00 Quote
Kauri Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Dzięki za odpowiedź Aśka:) Mąż dzisiaj wydrukował ogłoszenie, jak wróci z pracy porozwieszam w okolicy + oczywiście Internet. Masz racje co do zdjęć, wstawię takie jak stoi koło nogi. Dziękuję za odzew i pozdrawiam Quote
toyota Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Dżamal jest nadal w schronisku. Trafił do schronu 13.11.2009 r., a więc jest starszy niż myślałam. Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 biedulinek :sad: i jutro wychodzi? czy to już pewne? WPŁATY na konto fundacyjne: 1. 20,00 zł Izabela Wolicka-Radomska (Kauri-dogo, stała deklaracja) 2. 150,00 zł Joanna Polecka 3. 10,00 zł Elvira Świniarska 4. 20,00 zł Monika Bednarczyk Razem: 200,00 zł Quote
WiosnaA Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kolejna kobietka napisał(a):biedulinek :sad: i jutro wychodzi? czy to już pewne? ..... Jutro rano wyjeżdżamy po Dżamalka. Trzymajcie kciuki!:kciuki: Quote
beataczl Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 WiosnaA napisał(a):Jutro rano wyjeżdżamy po Dżamalka. Trzymajcie kciuki!:kciuki: wspaniala wiadomosc!! trzymamy wiec mocno!!:) Quote
Recommended Posts