Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy: Porabało to mało powiedziane...nie wiem o co jej chodzi w ogóle-po prostu mnie zatkało jak zadzwoniła i to powiedziała, bo wczoraj ustalałysmy przyjazd i że przywioze szczepienia-miała ja zachipować, bo akurat bezpłatnie u nich robia i takie tam pierdoły......***** czegoś takiego to jeszcze nie miałam:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Takich akcji to ja w zyciu nie miałam....pani z elbląga bardzo fajna-maja tez młoda sunke amstaffke ma 1, 5 roku-mam nadzieje,że sie dogadaja psinki:)
Ale i tak dopóki jej tam nie zostawię , to nie uwierze, że to koniec tej sytuacji:)

Posted

No wiec moje kochane cioteczki Ania i moj TZwyjechali po Chice dzisiaj o godz. 11:40. Po 14-ej zadzwonilam do nich czy juz dojechali i rozmawialam z Ania. Cos okropnego. Ania powiedziala , ze ta pani miala ja wykapac. Jednak kobieta nie miala czasu i pies smierdzi. Ale jak... Ania mowila ze pies smierdzi gorzej niz psy schroniskowe. Dala szczepienie i nawet nic wody dla psa na droge, juz nie mowiac o tym , ze nawet ich nie poczestowala czyms do picia w ten upal. Pani sie wcale nie przejela tym, ze psa oddaje. Juz sobie wyobrazam, jakie ten pies mial warunki , jak tak smierdzi. Bardzo sie ciesze , ze ja w koncu dostalismy w swoje rece. Pani z Elblaga , ktora zaopiekuje sie Chica bedzie dla niej na pewno lepsza Pania.:multi:

Posted

Gonitwa super, wlasnie dopiero teraz zauwazylam ze jestes z Elblaga :)
Z Chica bylo takie zamiesznaie , jakiego nie przezylam jeszcze z zadnym psem . Chica do ostatniej chwili miala jechac do domu do Gdanska , ale dziewczyna sie rozmysllila, bo podobno boi sie psa:crazyeye: Wiec ostatnia deska ratunku byl jeszcze jeden domek , ktory od dawna wyrazal chec przyjecia suni. Cale szczescie pani sie zgodzila pomimo calych zairowan wziac sunie. Podobno ma jeszcze jedna amstaffke. Mam nadzieje ze sie dogadaja. Mysle , ze teraz to juz tylko wizyta poadopcyjna :) na pewno by nam pomogla.Sprawdzenia domku nie moglysmy przeprowadzic wczesnie poniewaz Elblag wypadl w ostatniej chwili.
Wiec na pewno Ania poda Ci adres obecnego domku Chici :)

Posted

Dokładnie miesiac sie to wszystko mielilo. Juz naprawde bylysmy z Ania troche zmeczone tym bardziej , ze to nie byl piesek schroniskowy. Chcialysmy pomoc z calego serca ,ale wlascicielka to przeszla sama siebie.:angryy: :angryy: :angryy: Co za baba. Ale na szczescie juz po wszystkim :lol:

Posted

Kochani.....Chica to przewspaniała sunia:loveu: Wylizała mnie w tym samochodzie ,ze szok...no i cały czas na kolanku siedziała:lol: Była bardzo grzeczna choc strasznie jej goraco było i dyszała jak smok.....Pani z radziejowa no niestety nie miał czasu na kapiel jej:angryy: Chica była czarna normalnie z brudu....ale szkoda mi czasu na wspominanie tego.
No ale zadzwoniła do mnie 2 razy po drodze czy wszytko dobrze i mi podziekowała....teraz jestem pewna,że ten pies był kupowany dla jej syna aby szpanował a teraz jak wyjeżdza.....
Bardzo sie stresowałam jak sunia zareaguje na nowych właścicieli i ich pieska.....gdy wysiadłam z samochodu oni juz czekali na polance z Deltą ( jejku jaki to słodziak jest:loveu:) Chica pieknie sie zachowała a Delta to zachwycona i tylko lizu lizu cały czas:p Poszlismy do domu. Chica bez problemu zaakceptowała całą sytuacje-państwo maja syna -nie wiem ok. 12 lat może, który się strasznie ucieszył i teraz bedzie spał z dwoma amstaffkami:p W domu Chica widac ,że przejmie dominacje nad mała-no ale ktos musi. Nie warczała na nia ale jej łape na kark kładła ciagle....
Nowi właścicile bardzo fajni-maja dobre podejscie do psiaków. Beda słac zdjęcia i opisy rozwoju sytuacji na maila. Chica zostanie wykapana dzis pewnie....
W sumie to jestem na prawde bardzo spokojna o sunie i ich tam wszystkich-ludziska maja serce do suniek a one do nich i do siebie na wzajem:p Tylko jak zaczna szalec to im dom rozniosą:evil_lol: