Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz Chica ma jeszcze 7 dni na allegro.

Tak się zastanawiałam, jakiego psiaka wstawić na jej miejsce i uświadomiłam sobie, że z Brodnicy wystawiałam same panny :cool1:
Ciocie, czy Wy tam psów nie macie? :crazyeye:
Może się mylę, ale były: Babe, Holy, Chica, Czarusia, Klara, Sara, Kapi, Dina... a gdzie macie psy? :razz:

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to fakt-nawet rozmawiałysmy o tym z Iskra,że z psów był tylko Ludwik...ja mam takiego swojego ulubieńca ostatnio....jet jeszce na kwarantanie-oddała go jakas babka-psiak młody-jakies 2-3 lata, milutki, lubi ludzi.Jest dosc duzy, ale ma fantastyczne umaszczenie:)Zdjęcia narazaie takie zza krat, bo jeszce go nie mozna było wypuszczać.....
Kapsel:)

Posted

Na tym trzecim zdjęciu wygląda tak, jakby mu łapy ze szczęki wyrastały :crazyeye:

A ten domek Chici jest pewny na 100%?
Można ją zastąpić w ogłoszeniach, czy zaczekać do środy?

Posted

Tak , to prawda. Przez telefon to kazdy chce pieska, ale pozniej to juz tak sie odechciewa. Najlatwiej jest powiedziec "o jakie biedactwo".
Z Chica to byl szczegolny przypadek, niestety zbyt wiele zalezalo od wlascicielki psa, ktora tak naprawde sama dokladnie nie wiedziala czego chce. A z tym transportem to przeszla sama siebie...eh. No ale moze faktycznie poczekajmy do srody.

Posted

Jak się uda z domkiem(dobrze zrozumiałam?) to powiem, że niesamowicie szybko i sprawnie Wam poszło.. Szkoda tylko że naszym dwóm elbląskim astkom się nie chce poszczęścić....

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy:
Trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dostałam wiadomosc ,że sie rozmyslili!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:
I do niedzeli Chica musi odejsc z tamtego domu!!!!!!Pani mysli nawet o hoteliku....boszzz a ja tylu ludzi odesłałam.....
To nie na moje nerwy.....:angryy::angryy::angryy:
No a teraz znowu- niech pani mnie ratuje-ja mam za dobre serce!!!!!!!!!!:shake:

Posted

Jeśli jest domek, to napisz Ciociu w tytule tego wątku prośbę o transport Radziejów, czy Włocławek - Gdańsk. Zawsze wtedy zlatują się ewentualni chętni do pomocy :roll: