Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yona napisał(a):
Dopisałam suńce w ogłoszeniu, że do nowego domu wprowadzają się właśnie nowi właściciele i sytuacja jej robi się nieciekawa :-(

Tzn suni potrzebne to DT czy nie?

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sugarr, wiec tak; Sytuacja suni jest ogolnie nieciekawa, poniewaz jej obecna wlascicielka nigdzie nie chce jej zawiezc. Nawet jesli dalybysmy ja na DT , to nie wiem kto za to bedzie placic, bo jak mniemam obecna pani nawet nie da zlotowki. Nie wiem co kobieta sobie mysli, byc moze to, ze ma najpieknieszego psa na swiecie i ludzie powinni ja po rekach calowac , ze w ogole chce go oddac. Tak duzo ofert domow, jak dla Chici nie mialysmy jeszcze dla zadnego pieska, ale sunia juz wisi na allegro drugi raz i jak dotad wlascicielka na nikogo sie nie zdecydowala. W zasadzie wychodzi na to , ze najbardziej to tutaj, na dogo ludzie przejmuja sie losem Chici. Byc moze teraz w ten weeken pani , ktora chce pieska zorganizuje jakis transport z Elblaga i zabierze Chice. Jednak nie jest to pewne na 100%. Zal mi Chici , ze trafila na takich ludzi , jak ma obecnie. Gdybym, ja miala oddac psa to zawiozla bym go na koniec swiata, a na pewno chcialabym koniecznie zobaczyc , gdzie bedzie mieszkal. Nie rozumiem tej kobiety i wybaczcie , ale nie zrozumiem . Moge zrozumiec , ze nie moze lub nie chce zabrac za granice swojego psa. Roznie w zyciiu bywa, ale z tym transprem przesadza.
No to sobie ulzylam ..

Posted

Takiej treści wiadomość dostałam dzisiaj. Co mam odpowiedzieć, Ciocie? :roll:

"Treść wiadomości:
Witam,

dzwoniłam w sprawie suki jakis czas temu.

Czy znalazła już domek? Bo ktoś miał po nią przyjechać w weekend.

Pozdrawiam,"

Posted

Hmmmm...nie wiem co masz odpisać...a kto to jest-skad?
Postaram się skontaktowac z Aga telefonicznie po południu....mam nadzieje,że cos konkretnego się dowiem-juz mnie powoli meczy ta sytuacja , bo ciagle nie wiem na czym stoję....

Posted

Dostałam wiadomośc od pani z radziejowa,że znalazła dom dla Chici niedaleko siebie i w środe sunia jedzie do nowego domu.
Niestety od 3 dni Aga sie nie odzywała.....więc nie było wyboru. Szkoda, bo nie mam pojęcia gdzie pies trafi....

Posted

Ciekawe, co to za domek...

A na allegro znowu szał...Teraz ma 11 obserwatorów :cool1:
Szkoda, że żadna z osób, które można byłoby sprawdzić nie zdecydowała się.