sugarr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Yona napisał(a):Dopisałam suńce w ogłoszeniu, że do nowego domu wprowadzają się właśnie nowi właściciele i sytuacja jej robi się nieciekawa :-( Tzn suni potrzebne to DT czy nie? Quote
Iskra73 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 sugarr, wiec tak; Sytuacja suni jest ogolnie nieciekawa, poniewaz jej obecna wlascicielka nigdzie nie chce jej zawiezc. Nawet jesli dalybysmy ja na DT , to nie wiem kto za to bedzie placic, bo jak mniemam obecna pani nawet nie da zlotowki. Nie wiem co kobieta sobie mysli, byc moze to, ze ma najpieknieszego psa na swiecie i ludzie powinni ja po rekach calowac , ze w ogole chce go oddac. Tak duzo ofert domow, jak dla Chici nie mialysmy jeszcze dla zadnego pieska, ale sunia juz wisi na allegro drugi raz i jak dotad wlascicielka na nikogo sie nie zdecydowala. W zasadzie wychodzi na to , ze najbardziej to tutaj, na dogo ludzie przejmuja sie losem Chici. Byc moze teraz w ten weeken pani , ktora chce pieska zorganizuje jakis transport z Elblaga i zabierze Chice. Jednak nie jest to pewne na 100%. Zal mi Chici , ze trafila na takich ludzi , jak ma obecnie. Gdybym, ja miala oddac psa to zawiozla bym go na koniec swiata, a na pewno chcialabym koniecznie zobaczyc , gdzie bedzie mieszkal. Nie rozumiem tej kobiety i wybaczcie , ale nie zrozumiem . Moge zrozumiec , ze nie moze lub nie chce zabrac za granice swojego psa. Roznie w zyciiu bywa, ale z tym transprem przesadza. No to sobie ulzylam .. Quote
sugarr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to wszystko jasne :) Przepraszam za takie wypytywanie, ale aż do Twojego postu Iskra nie wiedziałam w czym właściwie problem... Quote
Tengusia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Az nie powiem jakie slowa cisna sie na usta jak czlowiek czyta o takich ludziach :angryy: Trzymam kciuki zeby sunia znalazla normalny domek :laola: Quote
oliva64 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 rozmawialam dzis z wlascicielka i na jestem na dobraj drodze by wziac sunie . mamy dokladnie dzis sie dogadac gdzie mam po nai podjechac i jade !!!! Quote
Iskra73 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Swietnie:) Mam nadzieje , ze sie dogadacie w koncu.;) Bardzo ucieszylysmy sie z Ania jak Ania dostala sms-a. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Własnie miałam ci Oliva wysyłac pw abys sie odezwała na wątku:) Ciesze sie,że się dogadałyscie, bo przynajmniej Chica trafi w dobre ręce:)No i mam nadzieje będą relacje na dogo z nowego domu...:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Tak czekamy wszyscy...rozmawiałam z pania z radziejowa i jest gotowa podwiesc sunie do płocka, a to juz nie jest tak daleko do wawy...mam nadzieje,że Aga zgodzi sie na takie załatwienie sprawy:) Trzymam mocno kciuki!!!!!!! Quote
Tengusia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 I my rowniez z moimi potforkami trzymamy mocno kciuki :thumbs: Quote
Tengusia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czekamy i podnosimy tak na wszelki wypadek :laola: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Agnieszka odezwij sie jak sytuacja!!!!???? Quote
Yona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Takiej treści wiadomość dostałam dzisiaj. Co mam odpowiedzieć, Ciocie? :roll: "Treść wiadomości: Witam, dzwoniłam w sprawie suki jakis czas temu. Czy znalazła już domek? Bo ktoś miał po nią przyjechać w weekend. Pozdrawiam," Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Hmmmm...nie wiem co masz odpisać...a kto to jest-skad? Postaram się skontaktowac z Aga telefonicznie po południu....mam nadzieje,że cos konkretnego się dowiem-juz mnie powoli meczy ta sytuacja , bo ciagle nie wiem na czym stoję.... Quote
Yona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niestety, nie mam pojęcia skąd i kto. Może to po prostu jakiś zwykły ciekawski... W takim razie zaczekam z odpowiedzią. Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Tylu ludzi ją obejrzało, tylu obserwowało, tylu zadzwoniło... a ona nadal bezdomna... Quote
dariaopole Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Podnoszę póki nie wiem że grzeje doopcię w nowym domku !! Quote
basiagk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Yona napisał(a):Tylu ludzi ją obejrzało, tylu obserwowało, tylu zadzwoniło... a ona nadal bezdomna... Dlatego wskakujemy na pierwszą!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dostałam wiadomośc od pani z radziejowa,że znalazła dom dla Chici niedaleko siebie i w środe sunia jedzie do nowego domu. Niestety od 3 dni Aga sie nie odzywała.....więc nie było wyboru. Szkoda, bo nie mam pojęcia gdzie pies trafi.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Yona możesz likwidowac allegro-podmień jakas inna biedę czy jakos tak...:) Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ciekawe, co to za domek... A na allegro znowu szał...Teraz ma 11 obserwatorów :cool1: Szkoda, że żadna z osób, które można byłoby sprawdzić nie zdecydowała się. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pani mówi,ze dom bardzo dobry..... Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tak, ale skoro Pani, która Chicę oddaje nie jest dobra, więc skąd wie, jak wygląda dobry człowiek?... Quote
Iskra73 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tak Yona , masz racje. Jednak my nic wiecej nie mozemy zrobic, niestety. Quote
andzia69 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 szkoda,ze nie wiadomo co to za domek i szkoda,ze olivia7 sie nie odezwała....:shake: Quote
Recommended Posts