Poker Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 to nie Twój komputer tylko dogo oszalała od kilku dni i wycina przeróżne numery Quote
basiagk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Marta16j chce chyba wziąc każdego asta na forum. Ciekawe dlaczego? Iskra 73 Napisałam do ciebie PW. Quote
Poker Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 nadal wcina posty,li cho bierze.I co z propozycją Marty?bierzecie ją pod uwagę? Quote
martasuwałki Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Jaka biedna sunia, aż się chce ryczeć.... Podnoszę - Astka szuka domu!!! Quote
Ada-jeje Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Oj kochana piekna sunia i ja sie przylaczam do szukania dla niej odpowiedzialnego domku, napewno znajdzie bo jest poprostu sliczna. Quote
basiagk Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Nie widzę nowych postów a wiem ze są ale to też dobry powód żeby podniesc watek. Quote
Ada-jeje Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Jaka szansa? Blagamy o nowe wiesci. To nieladnie tak trzymac ludzi w niepewnosci. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Jak byłam w londynie to miałam 2 telefony-podejrzewam,ze chodziło o astkę....kazałam wszystkim kontaktować sie o soboty-zobaczymy. Co do tymczasu Marty....tez zauwazyłam,że kazdemu astowi proponuje tymczas tylko jakos nic z tego nie wychodzi...więc nie traktuje tego powaznie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Włąśnie dzwoniła do mnie pani z Elblaga w sprawie adopcji suczki....napisała maila do osoby, która wystawiła ja na allegro-to bardzo prosze o podanie mi maila zwrotnego..... Ma juz jednego astka-suczke roczna, może sama po nia pojechać....wydawała sie bardzo ok przez tel. Jeszcze chce ja o pare rzeczy wypytać, ale to przez mail, bo za długo przez tel:) Quote
Recommended Posts