Ania+Milva i Ulver Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 No ja tez wole jak jest sam...dlatego te domu były najpierw brane pod uwagę...jak nie wyjdzie z tą panią od rybki, to jest jeszcze jeden dom w warszawie. Ale muszę tam jeszcze porozmawiac o ewentualnym zabezpieczeniu jej jak bedzię cieczka.... Quote
Yona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Chica mogłaby podzielić się swoją popularnością... Zadziwiające...już 15 obseratowrów... Podoba się kobitka jak nic...:cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ja mam codziennie 2 telefony w jej sprawie:) Ciągle od kogoś nowego..... Ale mam nadzieje,że w końcu wybierzemy domek i wszystko sie uda..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Z pośród wszystkich....oprócz pana jakuba, to sa dwa domy do których chica mogłaby jechać. Dzis jeden bedzie rozmawiał z pania z radziejowa -oczywiście jest problem z transportem. Jak nie wyjdzie to w sobote nastepny....ja przede wszystkim jako rzecz priorytetowa w rozmowach biore pod uwage mozliwość sterylki.... Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A oto waiadomość, jaką dostałam od jednej z allegrowiczek: "Treść wiadomości: Mam nadzieje,że właściciele tez zostana uspieni jak nikomu nie będa juz potzrebni." :diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Tak...ja juz mam powoli dosyć tych telefonów...bateria mi siada:) Ale jak teraz babka będzie cos wymyslać , to nie recze za siebie.... Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ciociu, a to rasowa sunia, czy, że tak się wyrażę, podróbka? :razz: Pytam, bo to jakieś chore, to zainteresowanie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Papierów nie ma:) Ale jest bardzo łądna to pewnie dlatego... Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A co tam, ulżę sobie i jeszcze jedną wiadomośc pokażę: "Treść wiadomości: witam,ladna psinka,tez mam amstafke,chetnie bym ja wziela ale 2 suczki nie dogadaja sie na pewno.Co za ludzie,wyjezdzaja za granice,a psa rzucaja na pastwe losu,ja bym tak nie mogla,nie maja serca!!!tyle czasu pies byl razem z nimi,ale teraz maja w d... za przeproszeniem,az nie moge tego czytac,bo w glowie nie miesci mi sie cos takiego,mam nadzieje ze znajdzie lepszych i bardziej odpowiedzialnych wlascicieli." Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Podnoszę mimo że nasza panienka na zainteresowanie nie narzeka ;) Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Popatrzcie Ciocie. Moja praca robi się powoli niebezpieczna :nerwy: Następna wiadomość od allegrowicza: "Treść wiadomości: Co ważniejsze pies czy wyjazd. Takim ludziom jak ty powinno się zakazać posiadania psa. Kup se pluszaka ty... (..)." I druga wiadomość od tej samej osoby: " Treść wiadomości: Oczywiście to nie do ciebie, przekaż to właścicielowi psa." Zanim dotarłam do tej drugiej, to po prostu, no, z nerw wyszłam :nerwy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :)dobre A ja miałam dzis telefon ze szwecji!!!, gdzie pani -taka wariatka psia jak my:)chciała wyrazic swe oburzenie o tym ,ze babka zostawia psa i jedzie bez niej, bo ona 3 zabrała ze soba:) A co do Chici-jest pani z elblaga, która ja może weźmie-załatwia samochód i może w przyszła niedziele ja zabierze. A sprawa pilna sie zrobiła, bo do tego domu juz sie ktos wprowadził i marudzi...biedna sunieczka:( Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Właśnie skończyło się jej allegro. Wystawiać, czy nie? Jak tam potencjalne domki? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Jak możesz to wystaw jeszcze, ale na tydzien tylko. Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wolę na dwa tygodnie, bo i tak muszę zapłacić około 15zł. za to ogłoszenie. Więc na dłużej, a potem najwyżej podmienię ją inną sierotą. Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jak ktoś się już wprowadził i marudzi, to może to napiszę?... Takie ponaglenia dobrze robią... Niezdecydowani decydują się... Quote
Iskra73 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nosz.. kurna jak mozna zostawic psa , no ja nie moge.:angryy: :angryy: :angryy: No przeciez oni gdzies mieszkaja, to co 1 m kw sie nie znajdzie zeby ten pies sie przespal.:shake: :shake: iWez tu czlowieku nie przeklinaj , no nie da sie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ja to z checią bym takiej rodzinie nogi poprzetrącała:mad::mad::mad: No ale musze swiecic oczami, bo mi babeczka powie sp.....i odda psa dresiarzom:angryy: Quote
Tengusia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hoooopamy do gory po normalny domeczek :laola: Quote
sugarr Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A jak z tym DT dla niej znalazło się? Jeżeli tak, to może zmiana tytułu? Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dopisałam suńce w ogłoszeniu, że do nowego domu wprowadzają się właśnie nowi właściciele i sytuacja jej robi się nieciekawa :-( Quote
Recommended Posts