Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja tez wole jak jest sam...dlatego te domu były najpierw brane pod uwagę...jak nie wyjdzie z tą panią od rybki, to jest jeszcze jeden dom w warszawie.
Ale muszę tam jeszcze porozmawiac o ewentualnym zabezpieczeniu jej jak bedzię cieczka....

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chica mogłaby podzielić się swoją popularnością... Zadziwiające...już 15 obseratowrów... Podoba się kobitka jak nic...:cool1:

Posted

Z pośród wszystkich....oprócz pana jakuba, to sa dwa domy do których chica mogłaby jechać. Dzis jeden bedzie rozmawiał z pania z radziejowa -oczywiście jest problem z transportem. Jak nie wyjdzie to w sobote nastepny....ja przede wszystkim jako rzecz priorytetowa w rozmowach biore pod uwage mozliwość sterylki....

Posted

A oto waiadomość, jaką dostałam od jednej z allegrowiczek:

"Treść wiadomości:
Mam nadzieje,że właściciele tez zostana uspieni jak nikomu nie będa juz potzrebni."

:diabloti:

Posted

A co tam, ulżę sobie i jeszcze jedną wiadomośc pokażę:

"Treść wiadomości:
witam,ladna psinka,tez mam amstafke,chetnie bym ja wziela ale 2 suczki nie dogadaja sie na pewno.Co za ludzie,wyjezdzaja za granice,a psa rzucaja na pastwe losu,ja bym tak nie mogla,nie maja serca!!!tyle czasu pies byl razem z nimi,ale teraz maja w d... za przeproszeniem,az nie moge tego czytac,bo w glowie nie miesci mi sie cos takiego,mam nadzieje ze znajdzie lepszych i bardziej odpowiedzialnych wlascicieli."

Posted

Popatrzcie Ciocie. Moja praca robi się powoli niebezpieczna :nerwy:

Następna wiadomość od allegrowicza:

"Treść wiadomości:
Co ważniejsze pies czy wyjazd. Takim ludziom jak ty powinno się zakazać posiadania psa. Kup se pluszaka ty... (..)."

I druga wiadomość od tej samej osoby:
"
Treść wiadomości:
Oczywiście to nie do ciebie, przekaż to właścicielowi psa."

Zanim dotarłam do tej drugiej, to po prostu, no, z nerw wyszłam :nerwy:

Posted

:)dobre
A ja miałam dzis telefon ze szwecji!!!, gdzie pani -taka wariatka psia jak my:)chciała wyrazic swe oburzenie o tym ,ze babka zostawia psa i jedzie bez niej, bo ona 3 zabrała ze soba:)

A co do Chici-jest pani z elblaga, która ja może weźmie-załatwia samochód i może w przyszła niedziele ja zabierze. A sprawa pilna sie zrobiła, bo do tego domu juz sie ktos wprowadził i marudzi...biedna sunieczka:(

Posted

Wolę na dwa tygodnie, bo i tak muszę zapłacić około 15zł. za to ogłoszenie. Więc na dłużej, a potem najwyżej podmienię ją inną sierotą.

Posted

Jak ktoś się już wprowadził i marudzi, to może to napiszę?...

Takie ponaglenia dobrze robią...
Niezdecydowani decydują się...

Posted

Nosz.. kurna jak mozna zostawic psa , no ja nie moge.:angryy: :angryy: :angryy: No przeciez oni gdzies mieszkaja, to co 1 m kw sie nie znajdzie zeby ten pies sie przespal.:shake: :shake: iWez tu czlowieku nie przeklinaj , no nie da sie...

Posted

Dopisałam suńce w ogłoszeniu, że do nowego domu wprowadzają się właśnie nowi właściciele i sytuacja jej robi się nieciekawa :-(