Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaa, bitwa niezła....

Przed chwilą zajrzałam na allegro, a tam:

10 obserwatorów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

i ponad 4,6 tys. wyświetleń, a do końca występów Chica ma jeszcze 4 dni...;)

Posted

Wczoraj ok 22 jeszcze miałam tel z łodzi:)

Z tego co wiem wczoraj pani z radziejowa rozmawiała z panem jakubem-dzis maja jeszcze do siebie dzwonic....na razie wszystko powoli posuwa sie na przód. No cóz tak na prawde to właścicielka chiki bedzie w wiekszości decydowac-ja moge jej jedynie podsyłac ludzi, którym jakos tam zaufam.....i byc dobrej mysli:)

Posted

Czarusi zrobię nowe allegro ;)
Dopóki Chica nie ma domku, nie skasuję jej ogłoszeń ;)

A tak na marginesie, Chica ma już 11 obserwatorów! Szok!
Lubią ludziska tę rasę, lubią...

Posted

Jak Pani nie chce zawieźć suni do Warszawy, bo za daleko, to nie mów mi Aniu, że ją kiedykolwiek kochała (bo tutaj o tej miłości kiedyś mówiłyśmy).:cool1: :mad:

Posted

Yona masz w zupelnosci racje , niestety. Wlos mi sie zjezyl na glowie jak to mi Ania powiedziala. To ja jechalam z nie swoja amstaffaka prawie 400km w jedna strone ,a tutaj kobiecie jest za daleko 200. Śmiechu warte i sie nie miesci w glowie:shake: :shake: :shake: My tracimy czas i pieniadze na polaczenia telefoniczne i smsy , znadujemy potencjalne domki , a wlascicielce jest za daleko.:mad: :mad: :mad:

Posted

Oj ciotki ciotki :shake:
Jak mi pracę za godziwe pieniażki załatwicie to sunię biorę od razu! :loveu:
Poważnie. I jeszcze coś -też poważnie. Adoptowałam Mokusię 24 marca (to się pamięta:multi:), zaraz po tym dostałam pisemko o ustaniu obowiazku alimentacyjnego (uczyłam sie to i pieniażki co miesiac były -nadal sie uczę,ale mniejsza z tym) i po prostu nie stać mnie na dwa psiorki w domu :-(:-(:-(, a naprawdę wzięłabym z wszelkimi konsekwencjami (mężczyzna mój juz wspominał,ze skończę jak Viola Villas).
Takze trzymamy kciuki (i łapki) ,albo załtwiajcie pracę :eviltong: (żeby nie było,ze sama nie szukam-ostatnie 2 dni zaniosłam 10 CV,żeby moje maleństwo miało jak najlepiej :), bo tu gdzie teraz pracuje mam "całe" 5 zł na godzinę:mad:)
Buziaki

AAa i jechałam po Nią cały dzień do Łodzi (pobudka 6 rano sobota) i z Nią pociagiem +przesiadka na autobus i w domku byłysmy dopiero o 1 w nocy następnego dnia! A też pani miała mi Mokkę przywieźć za zwrot kosztów i sprawdzić dom! Tymczasem pojechałam,psa wydała i koniec!

Posted

A wiec tak...
Pan Jakub niestety nie da rady po sunie jechać...tak więc ten dom odpada. A ,że jest to porządny człowiek świadczy fakt, ze wspomoże nas chociaż finansowo na jakaś sterylke...:)
Dzwoiniła dzis do mnie pani co mieszka koło granicy z niemcami-bardzo w porzadku-pierwsze co to rozmowa o sterylce i to z jej inicjatywy. Mieszka w bloku ..ze zwierzat ma rybkę:)Ma jutro do mnie dzwonic, więc podam jej numer do pani z radziejowa...tylko znowu ciekawe jak z tym transportem....