Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha i Yona prosze zmień ten opis na allegro na troche łagodniejszy, bo ja nie wiem do końca czy ona tam sama w kojcu jest czy jej dogladaja czy nie no i ,ze nie była nigdy kochana- nie przesadzajmy...bo jak babka wypatrzy to na allegro to mi powie,ze ja wymylsam jakies chore historie i robie z niej kata.I wyda psa byle gdzie.
Moje zdanie na temat zostawiania psa z powodu wyjazdu jest oczywiste, ale nie pisze o tym tutaj bo to i tak nie ma sensu.
A i jak bys mogła dopisac ,ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suki....
Sorry za takie zmiany.

Posted

Marta weź mnie nie wk..........
Od jakiegos miesiąca jak nie więcej piszesz na każdym watku z astami,ze dasz tymczas i nikomu nie dałas- dlaczego?-miałas tyle ofert i żadnego nie wybrałaś tylko głowe i nadzieje ludziom robiłas, więc sie nie dziw....
A z reszta mam dosc nerwów.... własnych....

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Acha i Yona prosze zmień ten opis na allegro na troche łagodniejszy, bo ja nie wiem do końca czy ona tam sama w kojcu jest czy jej dogladaja czy nie no i ,ze nie była nigdy kochana- nie przesadzajmy...bo jak babka wypatrzy to na allegro to mi powie,ze ja wymylsam jakies chore historie i robie z niej kata.I wyda psa byle gdzie.
Moje zdanie na temat zostawiania psa z powodu wyjazdu jest oczywiste, ale nie pisze o tym tutaj bo to i tak nie ma sensu.
A i jak bys mogła dopisac ,ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suki....
Sorry za takie zmiany.

Możecie mi podać link do Allegro z sunią ,to wkleję jej ogłoszenie do Alegratki jeszcze(o ile nie ma).

Posted

Nie było mnie przez kilka dni, a tutaj dwa pytania o Chicę z allegro:

"Treść wiadomości:
Witam.Mam pare pytan dotyczacych tego amstafa.Jaka jest cena jej?Bardzo lubie takie psy sam posiadam w domu rotweilera suke i jest mozna powiedziec czlonkiem naszej rodziny wszystko rozumie jest bardzo posluszna jest chowana w domu od malego ma duzy taraz oraz duza dzialke obok domu jest karmiona dobra karma oraz koscmi wiec podejrzewam ze ta amstafka by miala naprawde dobrze w moim domu.Bardzo mnie urzekl los biednej amstafki bo takich ludzi absolutnie nie znosze ktorzy nie licza sie z uczuciami zwierzat i traktuja je bardzo przedmiotowo jak zabawki.Prosze odpisac cene jej oraz cos wiecej o niej czy jest duza ?"

"Treść wiadomości:
Oczywiscie nie musze wspominac ze moj rotweiler jest bardzo przyjacielsko nastawiony do domownikow oraz do psow wiec nie bylo by problemu zebym nowym domownikiem stał sie amstaf a w zasadzie amstafka "

I druga:

"Treść wiadomości:
Witam!
Mamy w domu amstawke i chetnie zajelibysmy sie Chica, az serce sciska.... Problem z dojechaniem, jestesmy z Elblaga.Czy bylaby mozliwosc przywiezienia psa? "

Poprosiłam obu Panów o kontakt z Anią.

Posted

Niestety chyba Pozan nie wypali. Dzis w koncu uslyszalam syganl polaczenia, ale 2 sygnaly i poczta glosowa. Podejrzewam , ze ktos zrzucil polaczenie.To bylo doslownie przed chwila.