Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Acha i Yona prosze zmień ten opis na allegro na troche łagodniejszy, bo ja nie wiem do końca czy ona tam sama w kojcu jest czy jej dogladaja czy nie no i ,ze nie była nigdy kochana- nie przesadzajmy...bo jak babka wypatrzy to na allegro to mi powie,ze ja wymylsam jakies chore historie i robie z niej kata.I wyda psa byle gdzie. Moje zdanie na temat zostawiania psa z powodu wyjazdu jest oczywiste, ale nie pisze o tym tutaj bo to i tak nie ma sensu. A i jak bys mogła dopisac ,ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suki.... Sorry za takie zmiany. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Marta weź mnie nie wk.......... Od jakiegos miesiąca jak nie więcej piszesz na każdym watku z astami,ze dasz tymczas i nikomu nie dałas- dlaczego?-miałas tyle ofert i żadnego nie wybrałaś tylko głowe i nadzieje ludziom robiłas, więc sie nie dziw.... A z reszta mam dosc nerwów.... własnych.... Quote
MARCHEWA Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Acha i Yona prosze zmień ten opis na allegro na troche łagodniejszy, bo ja nie wiem do końca czy ona tam sama w kojcu jest czy jej dogladaja czy nie no i ,ze nie była nigdy kochana- nie przesadzajmy...bo jak babka wypatrzy to na allegro to mi powie,ze ja wymylsam jakies chore historie i robie z niej kata.I wyda psa byle gdzie. Moje zdanie na temat zostawiania psa z powodu wyjazdu jest oczywiste, ale nie pisze o tym tutaj bo to i tak nie ma sensu. A i jak bys mogła dopisac ,ze warunkiem adopcji jest sterylizacja suki.... Sorry za takie zmiany. Możecie mi podać link do Allegro z sunią ,to wkleję jej ogłoszenie do Alegratki jeszcze(o ile nie ma). Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Allegro jest na 2 stronie watku chyba..... Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Nadzieja to matka glupich! Brzmi to dosc bezczelnie moze w takim razie wyjasnisz nam Marta co tutaj robisz na dogo, komu chcesz pomoc? Quote
MARCHEWA Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ogłosiłam sunię na Alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/558663_piekna_chica_szuka_dobrego_domu.html Quote
Iskra73 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Super , dziekujemy :modla: :modla: :modla: :modla: Jutro bede telefonowac do jednej pani. Moze cos sie uda zdziaalac . Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Iskra trzymam kciuki, a na razie w gore na pierwsza.:roll: Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nie było mnie przez kilka dni, a tutaj dwa pytania o Chicę z allegro: "Treść wiadomości: Witam.Mam pare pytan dotyczacych tego amstafa.Jaka jest cena jej?Bardzo lubie takie psy sam posiadam w domu rotweilera suke i jest mozna powiedziec czlonkiem naszej rodziny wszystko rozumie jest bardzo posluszna jest chowana w domu od malego ma duzy taraz oraz duza dzialke obok domu jest karmiona dobra karma oraz koscmi wiec podejrzewam ze ta amstafka by miala naprawde dobrze w moim domu.Bardzo mnie urzekl los biednej amstafki bo takich ludzi absolutnie nie znosze ktorzy nie licza sie z uczuciami zwierzat i traktuja je bardzo przedmiotowo jak zabawki.Prosze odpisac cene jej oraz cos wiecej o niej czy jest duza ?" "Treść wiadomości: Oczywiscie nie musze wspominac ze moj rotweiler jest bardzo przyjacielsko nastawiony do domownikow oraz do psow wiec nie bylo by problemu zebym nowym domownikiem stał sie amstaf a w zasadzie amstafka " I druga: "Treść wiadomości: Witam! Mamy w domu amstawke i chetnie zajelibysmy sie Chica, az serce sciska.... Problem z dojechaniem, jestesmy z Elblaga.Czy bylaby mozliwosc przywiezienia psa? " Poprosiłam obu Panów o kontakt z Anią. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Ci drudzy juz do mnie dzwonili-prosze podaj mi maila do nich na pw. A co do pierwszego maila, to nie miałam żadnego tel-jeszcze:) Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 To dobrze ze ktos sprawuje kontrole nad adopcja bo az strach myslec do kogo one moga trafic. Ania ty chyba masz dobra reke dlatego jestem spokojniesza. Quote
Macho Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 no to czekam na wiesci co u niej...no i podnosze! :) bede tu wpadala ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Tak przekazała, ale do tej pani z poznania nie mozna sie od 4 dni dodzwonić.....czekamy. Quote
Tengusia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Podnosze mordeczke i mam nadzieje ze domek szybko sie znajdzie :laola: Quote
Iskra73 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jest nastepna chętna osoba z gdańska...napisała maila do Ani Quote
Iskra73 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Niestety chyba Pozan nie wypali. Dzis w koncu uslyszalam syganl polaczenia, ale 2 sygnaly i poczta glosowa. Podejrzewam , ze ktos zrzucil polaczenie.To bylo doslownie przed chwila. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 A ja własnie rozmawiałam z panem z warszawy-bardzo fajny- jako jedyny wspomniał że chice wysterylizuje-sam:)Dam jego numer tel pani z radziejowa) Zreszta pan jakub czyta watek na dogo:) Quote
Recommended Posts