Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła pani do schroniska w Brodnicy z pytaniem czy by przyjęli amstafkę- odmówili, ale dali numer tel do mnie.
Zadzwoniła więc do mnie.....

Pani jest z Radziejowa-50 km od Włocławka. Wyjeżdza za granicę (nie skomentuję tego:angryy:) i jest problem z psem. Maja amstafkę - Chica ma na imię.
Ma 4 lata, sunia wychowywała sie w domu z dziećmi, jest podobno łagodna do innych psów, ale nie lubi kotów. W tej chwili suka jest w kojcu przy domu, który sprzedali i nie długo wprowadzi sie nowy właściciel, więc sprawa pilna.
Maxymalny czas ewentualnego jej pobytu w tym kojcu-do początku wakacji. Schron we Włocławku tez nie chce psa przyjąć -wszyscy każą uśpić-nawet wet. Chica nie jest wysterylizowana-była nawet raz dopuszczana:angryy:, ale nic nie wyszło i szczeniaków nie urodziła na szczęście....
Pilnie potrzebny Dt chociaż, aby mozna było gdzie zrobic sterylke i szukac nowego domu...pani nie che jej usypiać, ale jak nic nie znajdziemy to nie wiem co zrobi.:shake:
Napisałam aby jej nikomu nie wydawała bez uprzedniego kontaktu ze mną...

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za ogłoszenie na wątku amstowym....
Tak-można sie załamać:(
Nagadał tej pani o pseudohodowlach, o walkach-mam nadzieje,że nikomu bez mojej wiedzy jej nie wyda....to sunia w kwiecie wieku -bardzo ładna, zadbana, więc nie wiadomo co potencjalny nowy własciciel chciałby z nia zrobić...

Posted

Boze jaka sliczna :loveu: Marzenie normalnie... Nie no ludzie to mnie poprostu zalamuja, jak tak mozna to cholery no :mad: Nagle im sie kurde o wyjezdzie przypomnialo, a biedna sunie w kojcu zostawiaja... Nie no wogole sobie tego nie wyobrazam, ludzie sa bez serca normalnie. Pieknosci szybciutko musimy ci jaksi domek znalesc...

Posted

Dostałam na PW wiadomość od kogoś, kto chce dać tymczas. Niestety nie pisze o którego psa chodzi, ale wydaje mi się, że o tę właśnie psinę. Mam nadzieję, że o tę...

Posted

A czy obecni właściciele,którzy chcą oddać sunię nie mogą jej przed wyjazdem wysterylizować,aby mieć pewność,że nie trafi do jakiegoś pseudo-hodowcy???
Chociaż tyle by mogli dla niej zrobić!

Posted

Wiecie byl kiedys taki kawal jak przechodzil murzyn przez pasy dla pieszych i mowil: pojawiam sie i znikam ... to zupelnie jak nasze dogo ostatnio :lol: :lol: :lol:

Podnosze sunie :laola: