toyota Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 (edited) Cudny domek. Państwo ją niuniają jak córeczkę ;). Edited July 22, 2013 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Tak Beata jakiś czas temu mi napisała, zacytuję te urywki z wiadomości bo są śliczne :) "nasze szczęście jest wesołe i szczęśliwe", "dziś już nie wyobrażamy sobie życia bez tej iskierki". Quote
Gabi79 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Tak Beata jakiś czas temu mi napisała, zacytuję te urywki z wiadomości bo są śliczne :) "nasze szczęście jest wesołe i szczęśliwe", "dziś już nie wyobrażamy sobie życia bez tej iskierki".[/QUOTE] No i znowu mam mokre oczy!!! Gdyby tak dało się Państwa sklonować...... A Maleńka jaka wpatrzona w SWOICH LUDZI:loveu: Quote
Evelynkaa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Wszystkiego najlepszego dla malutkiej a tu taka niemiła sytuacja jakby komuś coś wpadło w oko: 7 letnia westka zaginęła w Krakowie: [FONT=Verdana]Witam, jest to mój.pierwszy post na tym forum i niestety na tak przykry temat. 20 lipca ok. godziny 16 przy Mcdonaldzie i stacji benzynowej na osiedlu Krowodrza Górka mój ojciec zgubił naszą suczkę Sambę.. Niestety mimo wielu godzin poszukiwań i rozwieszonych plakatów otrzymałem do tej pory dwie sprzeczne odpowiedzi - pierwsza, że pies był widziany w okolicy działek przy sklepie Kaufland, druga - park przy basenie Clepardia. Oba rejony zjeździłem bardzo dokładnie, ale bez nawet minimalnego sukcesu [/FONT][FONT=Verdana] Mamy teraz bardzo upalne dni i boję się, że suczka będzie próbowała napić się wody z rzeki. Oczywiście dałem zgłoszenie do schroniska, co jakiś czas sprawdzam czy nie było zgłoszeń potrąceń, w ciągu dnia przekażę numer tatuażu do weterynarzy. Jednak oprócz tego kompletnie nie mam pomysłu co robić dlatego proszę o choćby minimalną pomoc. Piesek był krótko ścięty oprócz główki (miała problemy z sierścią), bardzo brązowe łapki, różową obrożę, wiek 7 lat. Gdyby ktoś chciał się skontaktować mój numer telefonu 666 306 826. Z góry dziękuję za pomoc.[/FONT] Quote
Recommended Posts