Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buda nie musi być ładna tylko trwała, ale mamy większy problem...
Dostałam właśnie informację że Amfi za kilka dni musi opuścić dom tymczasowy bo udało sie im go sprzedac :( Masakrajakaś nie miałam o tym pojęcia.
Może ktos go poogłasza? Ja nie mam niestety na nic czasu :(
Amfi jest bardzo fajnym psem do ludzi jednak do innych psów wykazuje cechy dominujące i to silnie. Idealnie sprawdzi się jako jedyny pies na podwórku. Ma około 2 lat.
Jeszcze nie jest wykatrowany bo nie chcemy dodatkowo obciażać jego watroby.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Zaraz wkleję bazarek cegiełkowy dla Amfiego !

I mam pytanie: który z nich na zdjęciach to Amfi ?? Chcę użyć jego fotki przy ogłaszaniu bazarku, dajcie namiary który post

Edited by jo ka
Posted

W wypadku bazarków konta udostępnia osoba która go zakłada a po jego zakończeniu całość zebranej kwoty przesyła na konto fundacji. Fundacja potwierdza później na bazarku że otrzymała przelew.To bardzo ważne tak na przyszłość.

Mam dobrą wiadomość jutro o 10 wizyta PA dla Amfiego, trzymajcie kciuki.

Posted (edited)

mdk8 napisał(a):
może zbierać , ewentualnie coś będzie na inne bidy.

to zbieramy dalej,bo nic nigdy do konca nie wiadomo,a gdzie jest sunia i co z tym trzecim psem co tam zostal

Edited by gosiaczek1984
Posted

Oooo późno nocne pozytywne wieści jak widzę... (co by nie zapeszać...) :lol: ale to zbierajmy nadal! bo nigdy nic nie wiadomo, a dwa- mdk8 dobrze mówi- zawsze wtedy z pomocy skorzystają inne potrzebujące zwierzaki

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
to zbieramy dalej,bo nic nigdy do konca nie wiadomo,a gdzie jest sunia i co z tym trzecim psem co tam zostal

Aza w piątek miała sterylizacje i jest w klinice.
Spotkanie przeniesione jest na jutrzejszy wieczór.
Co do trzeciego psa to został na miejscu i raczej nic tego nie zmieni.

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
co z nim będzie jak będzie się musiał wyprowadzić z dotychczasowego dt

Skontaktowałyśmy się z tym domem i jak wszystko dobrze pójdzie jedziemy tam dzisiaj a Amfim. Aza wciaz w klinice i ma mocne problemy z biegunkami, po raz kolejny zmieniliśmy antybiotyk. Nie może być w klinice bo non stop szczeka...masakra jakaś z tymi psiakami. Nie mają biedaki szcześcia:(

Posted

[quote name='MaDi']Skontaktowałyśmy się z tym domem i jak wszystko dobrze pójdzie jedziemy tam dzisiaj a Amfim. Aza wciaz w klinice i ma mocne problemy z biegunkami, po raz kolejny zmieniliśmy antybiotyk. Nie może być w klinice bo non stop szczeka...masakra jakaś z tymi psiakami. Nie mają biedaki szcześcia:([/QUOTE]

to super czekamy na wiadomości,bo cały czas o nim myślę

Posted

Amfi został w nowym domu...takich ludzi ciężko znaleźć :)
Mam nadzieję,że nie rozkręci się za bardzo i spędzą razem wiele długich lat.
W domu jest cała masa zwierząt. Poprzygarniane sunie (wysterylizowane ),piesek, kotka, szynszyle, chomik i ptactwo ;)
oby Amfi docenił to miejsce i nie rozrabiał.