Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mają wydarzenia zapraszamy na profil: Fundacja lubelska Straż Ochrony Zwierząt

Samiec pojechał wczoraj do podwórkowego DT potrzebna nam buda lub sponsor na nią. Dalej potrzebuje kroplówek i diety.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Może być na adres ten co dla Mony z tym białkiem nie ma co przesadzać ważne aby to było coś lekkiego na wątrobę bo Aza ma apetyt i wcina wszystko więc z nią będzie łatwiej. Mamy nadzieję,że jej po drodze nic nie wyskoczy i szybko wróci do formy.

Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną
Jak okaże się odpowiednia, to zamówimy jeszcze jeden worek :)

[FONT=times new roman]Karmy Optiness - innowacyjne pożywienie bez kukurydzy, pszenicy i soi, za to z lekko strawnym ryżem i wypełniaczem z jęczmienia. Zdrowe ziemniaki i delikatna jagnięcina czynią Optiness szczególnie smaczną i zdrową. Zredukowane białka odciążają przemianę materii, wątrobę i nerki. Kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 dbają o zdrowy wygląd skóry i lśniącą sierść. Josera Emotion Optiness - jest właściwą karmą dla psów o normalnej aktywności, które szczególnie lubią delikatne pożywienie.[/FONT]

Posted

[quote name='DONnka']Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną

[FONT=times new roman]Karmy Optiness - innowacyjne pożywienie bez kukurydzy, pszenicy i soi, za to z lekko strawnym ryżem i wypełniaczem z jęczmienia. Zdrowe ziemniaki i delikatna jagnięcina czynią Optiness szczególnie smaczną i zdrową. Zredukowane białka odciążają przemianę materii, wątrobę i nerki. Kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 dbają o zdrowy wygląd skóry i lśniącą sierść. Josera Emotion Optiness - jest właściwą karmą dla psów o normalnej aktywności, które szczególnie lubią delikatne pożywienie.[/FONT]
Dziękujemy :)

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
wysłałąm trochę zaproszeń,może ktoś pomoże sfinansować budę i opłacić leczenie
m
melduję się na zaproszenie,pomyślę jak pomóc...z kasą krucho...ale może bazarek?

Posted

[quote name='DONnka']Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną

Karma dotarła. Dziękujemy serdecznie!

Posted

warsawmoo napisał(a):
Karma dotarła. Dziękujemy serdecznie!

Super :)
Niech wyjdzie na zdrowie :)
Jakby był potrzebny jeszcze jeden worek, to krzyczcie ;)

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
A owczarkowa skarpeta nie mogłaby zasponsorować budy?

Chyba troszkę przeceniasz nasze możliwości finansowe :oops:
Poza tym nie mamy takiej opcji w regulaminie :roll:
Dofinansowujemy koszty związane z leczeniem, hotelowaniem oraz kupujemy karmę
Inna pomoc jest dopuszczalna tylko w nagłych wypadkach a nie wiem czy zakup budy można do nich zaliczyć :roll:

Posted

DONnka napisał(a):
Chyba troszkę przeceniasz nasze możliwości finansowe :oops:
Poza tym nie mamy takiej opcji w regulaminie :roll:
Dofinansowujemy koszty związane z leczeniem, hotelowaniem oraz kupujemy karmę
Inna pomoc jest dopuszczalna tylko w nagłych wypadkach a nie wiem czy zakup budy można do nich zaliczyć :roll:

he he ,a miałam nadzieję...:)