MaDi Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Nie mają wydarzenia zapraszamy na profil: Fundacja lubelska Straż Ochrony Zwierząt Samiec pojechał wczoraj do podwórkowego DT potrzebna nam buda lub sponsor na nią. Dalej potrzebuje kroplówek i diety. Quote
DONnka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='MaDi']Może być na adres ten co dla Mony z tym białkiem nie ma co przesadzać ważne aby to było coś lekkiego na wątrobę bo Aza ma apetyt i wcina wszystko więc z nią będzie łatwiej. Mamy nadzieję,że jej po drodze nic nie wyskoczy i szybko wróci do formy. Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną Jak okaże się odpowiednia, to zamówimy jeszcze jeden worek :) [FONT=times new roman]Karmy Optiness - innowacyjne pożywienie bez kukurydzy, pszenicy i soi, za to z lekko strawnym ryżem i wypełniaczem z jęczmienia. Zdrowe ziemniaki i delikatna jagnięcina czynią Optiness szczególnie smaczną i zdrową. Zredukowane białka odciążają przemianę materii, wątrobę i nerki. Kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 dbają o zdrowy wygląd skóry i lśniącą sierść. Josera Emotion Optiness - jest właściwą karmą dla psów o normalnej aktywności, które szczególnie lubią delikatne pożywienie.[/FONT] Quote
MaDi Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='DONnka']Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną Jak okaże się odpowiednia, to zamówimy jeszcze jeden worek :) [FONT=times new roman]Karmy Optiness - innowacyjne pożywienie bez kukurydzy, pszenicy i soi, za to z lekko strawnym ryżem i wypełniaczem z jęczmienia. Zdrowe ziemniaki i delikatna jagnięcina czynią Optiness szczególnie smaczną i zdrową. Zredukowane białka odciążają przemianę materii, wątrobę i nerki. Kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 dbają o zdrowy wygląd skóry i lśniącą sierść. Josera Emotion Optiness - jest właściwą karmą dla psów o normalnej aktywności, które szczególnie lubią delikatne pożywienie.[/FONT] Dziękujemy :) Quote
gosiaczek1984 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Madi gdzie można zgłosić tą sprawę,bo schronisko w ogóle nie pomaga tym psom http://www.dogomania.pl/forum/threads/243077-Dwa-staruszki-w-legnickim-schronie-pomocy-nie-przy%C5%BCyj%C4%85-bez-niej%21%21%21%21 Quote
MaDi Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Madi gdzie można zgłosić tą sprawę,bo schronisko w ogóle nie pomaga tym psom http://www.dogomania.pl/forum/threads/243077-Dwa-staruszki-w-legnickim-schronie-pomocy-nie-przyżyją-bez-niej!!!! Masz już informację na PW. Quote
MaDi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Amfi ;) ma DT ale wciąż potrzebuje budy. https://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ Quote
gosiaczek1984 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 wysłałąm trochę zaproszeń,może ktoś pomoże sfinansować budę i opłacić leczenie Quote
Hope2 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):wysłałąm trochę zaproszeń,może ktoś pomoże sfinansować budę i opłacić leczeniem melduję się na zaproszenie,pomyślę jak pomóc...z kasą krucho...ale może bazarek? Quote
gosiaczek1984 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Hope2 napisał(a):m melduję się na zaproszenie,pomyślę jak pomóc...z kasą krucho...ale może bazarek? każda pomoc na wagę złota Quote
warsawmoo Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='DONnka']Skoro tak, to zamówiłam na pierwszy rzut 15 kg JOSERY Optiness z ziemniakami i jagnięciną Jak okaże się odpowiednia, to zamówimy jeszcze jeden worek :) [FONT=times new roman]Karmy Optiness - innowacyjne pożywienie bez kukurydzy, pszenicy i soi, za to z lekko strawnym ryżem i wypełniaczem z jęczmienia. Zdrowe ziemniaki i delikatna jagnięcina czynią Optiness szczególnie smaczną i zdrową. Zredukowane białka odciążają przemianę materii, wątrobę i nerki. Kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 dbają o zdrowy wygląd skóry i lśniącą sierść. Josera Emotion Optiness - jest właściwą karmą dla psów o normalnej aktywności, które szczególnie lubią delikatne pożywienie.[/FONT] Karma dotarła. Dziękujemy serdecznie! Quote
piescofajnyjest Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 gosiaczek1984 mnie zaprosila! jaka mamy sytuacje? Quote
gosiaczek1984 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 piescofajnyjest napisał(a):gosiaczek1984 mnie zaprosila! jaka mamy sytuacje? Pies jest w dt na dworze,ale buda potrzebna Quote
gosiaczek1984 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) Może wspólnymi siłąmi uzbieramy na budę,może ktoś ma używaną budę??? Edited May 10, 2013 by gosiaczek1984 Quote
piescofajnyjest Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 potem pomysle, kto cos by moze wiedzial na temat budy....hmmmmm.....moze wolf by cos wiedzial? Quote
DONnka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 warsawmoo napisał(a):Karma dotarła. Dziękujemy serdecznie! Super :) Niech wyjdzie na zdrowie :) Jakby był potrzebny jeszcze jeden worek, to krzyczcie ;) Quote
gosiaczek1984 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 A owczarkowa skarpeta nie mogłaby zasponsorować budy? Quote
piescofajnyjest Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 napisalam do wolfa.....moze sie odezwie! Quote
DONnka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):A owczarkowa skarpeta nie mogłaby zasponsorować budy? Chyba troszkę przeceniasz nasze możliwości finansowe :oops: Poza tym nie mamy takiej opcji w regulaminie :roll: Dofinansowujemy koszty związane z leczeniem, hotelowaniem oraz kupujemy karmę Inna pomoc jest dopuszczalna tylko w nagłych wypadkach a nie wiem czy zakup budy można do nich zaliczyć :roll: Quote
gosiaczek1984 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 DONnka napisał(a):Chyba troszkę przeceniasz nasze możliwości finansowe :oops: Poza tym nie mamy takiej opcji w regulaminie :roll: Dofinansowujemy koszty związane z leczeniem, hotelowaniem oraz kupujemy karmę Inna pomoc jest dopuszczalna tylko w nagłych wypadkach a nie wiem czy zakup budy można do nich zaliczyć :roll: he he ,a miałam nadzieję...:) Quote
gosiaczek1984 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 piescofajnyjest napisał(a):napisalam do wolfa.....moze sie odezwie! ja wysłałam mu zaproszenie:) Quote
gosiaczek1984 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 zapraszamy na bazarekk http://www.dogomania.pl/forum/threads/243328-na-POMOC-3-SUCZEK-!!-ciuszki-bi%C5%BCuteria-akcesoria-do-domu-i-zwierzaka-19-05-g-23?p=20841468#post20841468 Quote
warsawmoo Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 DONnka napisał(a):Super :) Niech wyjdzie na zdrowie :) Jakby był potrzebny jeszcze jeden worek, to krzyczcie ;) Będziemy krzyczeć ;). Quote
Recommended Posts