Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
i dla wszystkich uczestników wystawy " tych lokatowych,i bez lokaty":cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

GRATULACJE i pozdrowienia dla wszystkich uczestników wystawy !!!
Niestety nie przewidziałam tego, że bateria w moim aparacie jest na wykończeniu i mocy starczyło jej zaledwie na dwie klasy.

PSY klasa młodzieży:

Human Dogs Leonadro da Vinci

lokata II

Cartman Stawka Większa niż Życie :lol:

lokata IV - piesek z Port Erin

ostatni piesek bez lokaty

PSY - klasa otwarta
lokata I - Szado

lokata II

lokata III

a to debiut wystawowy Dokera :lol:

i wspólne zdjęcie:

Posted

GRATULACJE dla zwyciezcow !!!
Ja ze swojej strony przepraszam tych, ktorzy liczyli na wygrana Lindy, ale na ringu to ja sie pozbierac nie moge myslac tylko, zeby panna grubcia stala, zeby byl kontakt itp.
Dla porownania:
Linda ze mna w ringu - czyli styl zmeczona ciapa

Linda ustawiona przez P. Mirka Janasza - ogromnie dziekujemy za przybycie !!! :)

przemiana z ciapy w zwarta babe - taka se malutka roznica, no tyci tyci :loveu::loveu::loveu:

Zreszta w ogole grubcia odpoczywa po trudnym i meczacym tygodniu durnego ganiania po lasach na obozie, lekkiego skzolenia i 2 wystawach :)

Posted

Dla tych co nie byli - sedzia wymacal psy (w tym i Lindzika) od nosa i migdalki po koniec ogona. Linde sobie dodatkowo poprzytulal :)

Mamy to na zdjeciach - niestety tylko Linde

no to zaczynamy - rzut ogolny i lecimy od karku

taaaak, mamy wszystkie zeby, wszystkie migdalki i nie mamy perforacji przelyku i zoladka ;-)

po koniec ogona :)

i jeszcze ostatni rzut oka :)

i na lokacie

Posted

Staffikomaniacy .. dziękuję za uznanie :oops: Fotki mam ,jak obiecałam ,tym co obiecałam to podeślę.. jak i coś wstawie jak mi sie uda .. :roll:

Pełne wyniki SBT :

PSY

Klasa Szczeniat ..
1. ? FIDEL Brysia ( Sirius CHARLIE ; GRENA Kabri)

Klasa MŁ. (5)
1.ZW.MŁ.NJwR Human Dogs FCI LEONARDO DA VINCI
2.ANUBIS El-Hor ( LADY KILLER Senator ; BIG STAR Tak Wiele Miłości)
3.CARTMAN Stawka Większa Niż Życie
4.X FACTOR DARK KING Port Erin
Sirus KUMAK ( SANCZO Komisarz ; Sirius CESARIA EVORA)

Klasa Otw. (3)
1.CWC XANTARRIAN QADŻISS GRANDSTAFF Staff-Ka FCI
2.LARES z Hambalek Busin ( RANDAL Hanvoj ; ANGELIKA z Krajc Vina)
3.MISTER MAN MERY Mariatos

Klasa Ch. (3)
1.CWC,CACIB,NDPwR,BOB STAFFKAR
2.Res.CACIB JACOB ze Smiricke Zahrady ( Higgins Hanvoj ; Gejsa R.A.C.Popelka)
3.WWW KNIGHT ERRANT Port Erin

SUKI

Klasa Szcz.
1.Wo.AMERETTA POLES APART

Klasa MŁ.(3)
1.Zw.MŁ.CANTINNI Dynastia Bulli
2.Human Dogs FCI LINDA EVANGELISTA
3.AISHA Inter Stafford ( Mister Man Mery Mariatos ; Saba Dynastia Bulli)

Klasa Pos.(2)
1.CWC,CACIB,NDSwR QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI
2.DEW Tak Wiele Miłości

Klasa Otw.(4)
1.CWC MERCEDES Sylw-Staff (CRANK Sylw-Staff ; CONNY Miken CS)
- pozostałe niestety nie znam lokat ..
DESERT ROSE Berserker
DUCHESS Na Przykład (VICTORY MARCH Pullera ; ARENGA Moluki)
ELIS Gazeno ( BEN z Hambalek ; BULA DE PRESA Awangarda )

Klasa Ch.(3)
1.CWC,Res.CACIB NOVA ERA Pullera ( Jehtro Tull D.Y ; DOLL TOY Pullera)
2.DARKLADY ( Moosskel Goget Ehm ; Little Heroes Affair )
3.BELLA BLACK Sortis

No i to na tyle..wszystkie zgłoszone psiaki dopisały..

WIELGACHNE BRAVA dla KANCIAKA i "mojego" ukochanego SZADOWSKIEGO ..za pozamykanie.. ;) .. "ważnych spraw" :multi: ..nio i dla ZOŁZISZONA ... się dziewczyny spisały ... :razz:

Duże BRAVA dla pozostałych ZWYCIĘZCÓW .. :multi::multi: i lokatowców.. :cool3:

Do finału GRUPY III dostały sie trzy bullowate : Am'staffka - BIU ,Staffik - STAFFKAR i Minibull - SPIKE .. i jak sie dostały to tak zostały..sobie ;) .. ,ale miło,ze sędzia NAS wyróznił.. :multi::multi:

Przesyłam UŚCISKI Wszystkim..z którymi było mi bardzo miło porozmawiać..podyskutować.. posmiać sie ..powygłupiac na maxa ,a szczególne ucałowania dla mojej niezastapionej,nieziemsko zaufanej osoby: "Big Cyca" :evil_lol::evil_lol: :multi:

I jeszcze ...
OGROMNE GRATULACJE dla Diamant .. i Biutiny.. Strzałeczka.. dla Artiego :diabloti: Będąc na ringu "czarnych diabłow" (jak Diamant określa hihi) .. słyszałam tylko okrzyki radości.. super !!!

:loveu::loveu:

- hihihi obiecałam PRZEDŁUŻACZ ... przywiozłam zgodnie z obietnica..

Posted

dzieki Kasia za pełne wyniki.;)
Tak wystawa moim zdaniem bardzo udana. fantastyczna atmosfera.
Pozdrawiam wszytskich starych jak równiez i tych nowych znajomych.
Tak jak Kasia to napisała swietne było to że mozna było pogac posmiac sie i podyskutowac. To dobry omen dla staffikowców:cool3:
Kasiu prosze Cie nie przesadzaj hihihi:oops: :oops: :evil_lol: wreszcie miałysmy wiecej czasu na pogawędki :cool3: no i z Justussem wreszcie poplotkowałam :lol:
Chciałabym jeszcze raz oficjalnie pogratulowac zwycięzkiemu Staffkarowi, Szadusiowi, Zołziszonce, Kanciakowi i Frodziowi. wielkie brava !!!!!:multi:
wielkie gratulacje dla Agniesi i Artiego a własciwie ich przepieknych Astów Biu -za zamkniecie tytułu Inter aoraz Vodzie za res-a oeaz dla Gina który po raz kolejny był doskonały,Aga dziękuje;)

dziekuje baaaardzoooo mojej "siostrze "Dzascie za wielka pomoc nie tylko na wystawie !!!!! i za serducho :)
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje że spotkamy sie w Lesznie...( mam nadzieje że nie pokrzyzują mi sie plany:roll: ale czasami trzeba z czegoś zrezygnowac .........:evil_lol: )

Przedłużacz siwetna sprawa,,,wiedziałam że jestes słowna Katarzyno!!!!!! heheh:loveu:

Posted

No Kacha, ale nawymiatały te Twoje dzieciaki - gratuluję! szkoda, że nie mogłam być z Wami i pooglądać.... ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie okazja ... :loveu:

Gratuli równiez dla wszystkich pozostałych lokatowców! Tak trzymać!

Posted

ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie okazja ...

- ojjj na pewno Monisiu ..z reszta z Toba to jest dopiero zabawa przednia :cool3::cool3:

No Kacha, ale nawymiatały te Twoje dzieciaki - gratuluję!

- bardzo Ci dziękuję , eee :oops::oops:..tak jakoś sie złozyło .. Ja osobiście bardzo ciesze sie z "moich" podopiecznych Szadowskiego i Zołziszona ..to tacy moi skromni faworyci :p

I narazie kilka fotek - PSY MŁODZIEŻ :

Human Dogs FCI LEONARDO DA VINCI

ANUBIS EL-Hor

CARTMAN Stawka Większa Niż Życie

X FACTOR DARK KING Port Erin

Sirius KUMAK

C.d.n.

Pozdrówki.. ;)