Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest juz podana ilosc zgloszonych psow:

psy: 12 - szcz: 1; ml: 5; ot: 3; ch: 3

suki: 13 -
szcz: 1; ml: 3; posr: 4; ot: 4; ch: 3

Przyznawac sie kto jedzie :mad: i czy na pewno ta herbata aktualna ;-)

Posted

czy na pewno ta herbata aktualna

- tylko jak nie ma przeciwwskazań :mad: ?! to czemu nie.. :cool3:

Tak jak zostało wspomniane : Najlepiej z prądem hihi ( ja w takim układzie przywiozę PRZEDŁUŻACZ :evil_lol:)

Do zobaczenia :cool1:

Posted

[quote name='staff-ka']- tylko jak nie ma przeciwwskazań :mad: ?! to czemu nie.. :cool3:

Tak jak zostało wspomniane : Najlepiej z prądem hihi ( ja w takim układzie przywiozę PRZEDŁUŻACZ :evil_lol:)

Do zobaczenia :cool1:

no to trzymam Cię za słowo z tym przedłużaczem heheheh:diabloti:

My równiez przybedziemy : sztuk dwie Tasha i Carbowski

Posted

Bardzo uprzejmie poproszę o informacje o tej wystawie jak dla blondynki :oops: czyli :
- kiedy będą oceniane stafiki /dzień , godzina/
- czy na wystawę wypada " wpaść " ze swoim szczylkiem , który nie wiadomo jak się zachowa i " w ogóle ":cool3:
- czy ocena jest na powietrzu
Mamy zamiar przyjechać i kibicować wszystkim jak leci:lol: :lol: :lol:

Posted

strumyk napisał(a):
hmm, no Justuss nie miala, ale coz ...

- zupełnie nie rozumiem tej odpowiedzi :shake::shake: ,ale cóż... ;)

Carbonarastaff masz jak w banku hehehe :evil_lol::evil_lol:

Staffiki - SOBOTA..Stadion ( nie pamietam nazwy ) na powietrzu ,wystawa zaczyna sie o godz.10 ..

Jeżeli bedzie mocno słoneczny dzien...nie jest wskazane,aby młodziutki szczeniaczek .. był cały czas na terenie wystawy (w odwiedziny może wpaść ..jak Was wpuszcza na teren) ..Chyba ,ze zapewnisz mu dogodne miejsce ( jego własne) w cieniu ..np. w swoim kenneliku ,gdzie bedzie miał mozliwość schronienia sie przed promieniami słońca i wskazanej drzemki ( na ten wiek) .. Staffiki to "twarde sztuki" ,ale dorosłe bardzo żle znoszą upał ,a tym bardziej maluch w takim wieku ..

Pozdrawiam .. :cool3:

Posted

O matko !!!
Dzięki za info , ale jeszcze dalej pytam :oops: Czy ocena stafików zaczyna sie o godz.10 tzn.czy idą dp sędziowania jako pierwsza rasa ? Bo chyba sędzia ma też inne ?
Dlaczego mogą nas nie wpuścić , może sa takie obyczaje ,że oglądaja tylko ludziska , czy może chodzi o szczepienia p/wściekliżnie , moze to "widzimisię" organizatorów ..........
Kwestia ciągania 3-miesięcznego staffika po takiej imprezie przez cały dzień nie podlega dyskusji - odpada , dlatego myślałam o bardzo krótkiej wizycie i ew.konsultacjach na temat ucholi mojej :evil_lol: piranii
Swoją drogą podajcie może jakieś linki dla całkiem " zielonych" , w zamian info na temat kocich wystaw :razz:

Posted

Wyżlica napisał(a):
Bardzo uprzejmie poproszę o informacje o tej wystawie jak dla blondynki :oops: czyli :
- kiedy będą oceniane stafiki /dzień , godzina/

w sobote - godzina bliżej nie określona ( a szkoda bo Opole się postarało i nam napisali że koło 11.20)
- czy na wystawę wypada " wpaść " ze swoim szczylkiem , który nie wiadomo jak się zachowa i " w ogóle ":cool3:

teoretycznie na niektórych wystawach nie wolno, ale dla szczeniaka będzie dobrze jak wpadniecie choćby ze względu na socjalizacje :) że nie wspomne o swoich niecnych zamiarach wymiziania małego :evil_lol:
- czy ocena jest na powietrzu

raczej tak

Posted

My nie jedziemy,ale wszystkim życzę udanej zabawy,no i oczywiście sukcesów
Szkoda że nas nie będzie,też bym się napiła herbatki z prądem.:knajpa: :knajpa:

Family Buldożer

Posted

Klasa młodzieży - psy
1. Human Dogs LEONARDO DA VINCI :multi:
2. ANUBIS EL-HOR
3. CARTMAN Stawka większa niż Życie :)
zdjęcia za chwilkę ;)

Posted

Tak Frodo wygrał dzisiaj i z tego co wiem tym samym spełnił warunki na Mł. Ch :) my za to możemy jechać po wpis na repa ;) tylko kto będzie chciał takiego rozgadanego śledzia :evil_lol:

Posted

Przede wszystkim dziękuje wszystkim za wspaniałą atmosferę i zabawę przy ringu :) MIło było poznać nowych ludzi :):cool2:
i porozmawiać na spokojnie ze wszystkimi starymi znajomymi :lol:
Gratulacje dla teamu Staff-Ki bo pozamiatałyście dziewczyny konkretnie ale należało się Wam bo super psiaki plus super prezentacja to jest to co lubie :cool2: :thumbs:
Graty dla Szadowskiego za ukończenie CH PL i dla jego niedowierzających Państwa :evil_lol: Mówiłam że chłopaczyna pozamiata :thumbs:
Graty dla Frodka i Cantini super psiaki :multi:
Dagamara a Wasz Śledziu się super prezentuje ehhh to jego ciałko super naprawdę :thumbs:
Graty dla Carbo i Taszy bo Carbonarastaff Team jak zwykle pokazali klase :thumbs:
P.S: Siostra naprawde super handling :thumbs:i super potforki nie ma to tamto :thumbs:
Wielkie Graty dla Aguś super się dziewczyny pokazały i wielkie graty za ukończenie Intera Biu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz troche fotasków może nie najlepszej jakości ale zawsze są :)

Dziewczyny z przedłużaczem :lol: Kasia zawsze jest słowna :evil_lol:

Psy klasa młodzieży
Port Erinek

Cartmanek

I zwycięzca młodzieży i zarazem NJwR Leonardo Da Vinci vel Pan Frodo

Posted

Dla wszystkich serdeczne gratulki:multi: :multi: :multi:
staff-ka jak zwykle niezawodna w pozytywnym :lol: :lol: :lol: sensie oczywiście poszła po całości:cool2: Super psiaki ładnie pokazane:painting: Taszeńka również nic dodać nic ująć:ylsuper:
Szadowski :cool2:
A Kanciak na wczorajszej wystawie zakończyła Mł.Ch.Pl:B-fly: :B-fly:
Zdjęć niestety nie posiadam liczę na Justynę i Kasię

Posted

Witam
dla mnie wystawa swietna, z ktorej niewatpliwie jestem zadowolona (w koncu :lol: :lol: :wink: ) Frodziszon zw.ml , NJwR, no i ... zostal wytypowany do finalowej trojki gr III na wyborze BIS Junior - Boszzzzz , dalej w to nie wierze :D
Gratulacje dla wygranych - w koncu na spokojnie doczekalam do konca oceny AST oraz SBT.
Wyniki w SBT jak najbardzie sluszne :cool3: choc ...przyko, ze... Carbo na III - hmmmm :( :( - gartulacje dla Staff-ki za rase oraz CACIBa no i dla tej Pani, ktora nie chciala przyjechac do Lodzi , a "wziela" cala reszte :P :D

AST- doskonaly wystep BIU - GRATULUJE :thumbs: cieszy mnie sukces Cyca- Brawo!!! BRAWA rowniez dla mojej ulubionej suczki Jesabell - w koncu zasluzony tytul :thumbs: :thumbs: Gratulacje dla Tomka i Sajmona !!Gratulacje dla pozostalych lokatowcow :thumbs:

Towarzystwo na wystawie doborowe - swietna zabawa, mila atmosfera!!! Milo bylo w koncu poznac Justynke (Carbowska) - swietna babka :D :thumbs: jak i Justynke (Dzezikowska) :thumbs: :thumbs: Przemila rywalizaja (jak zawsze) z Cartmanem i jego Pania :multi: :multi:

Gartulacje dla P.Marka za zwyciestwo Spike'a!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich
KSA

aaaaa i mala zagadka ... "zgadnij kto to???"
"Tanczaca z Kabanosami"

:lol: :lol:

ps2
Pani Dzasta i Pani Cartman - czy moge skrasc fotki do swojej kolekcji??:oops: :oops: