Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znowu się wczoraj nie udało mi ich zabrać pomimo całego dnia w schronisku wypadły inne sprawy... było wielkie zamieszanie... i inny pies wymagający natychmiastowej interwencji będzie na fb to zobaczycie dlaczego... wczoraj trochę opadłam z sił i ooo.

Ale była ładna pogoda wczoraj i "moje staruszki' czuły się całkiem dobrze wygrzewały się na słoneczku...bardzo proszę o ogłoszenia dla nich mógłby ktoś zrobić?

Posted

Hałabajówka napisał(a):
I znowu się wczoraj nie udało mi ich zabrać pomimo całego dnia w schronisku wypadły inne sprawy... było wielkie zamieszanie... i inny pies wymagający natychmiastowej interwencji będzie na fb to zobaczycie dlaczego... wczoraj trochę opadłam z sił i ooo.

Ale była ładna pogoda wczoraj i "moje staruszki' czuły się całkiem dobrze wygrzewały się na słoneczku...bardzo proszę o ogłoszenia dla nich mógłby ktoś zrobić?

Ja już nie dam rady - skupię się na tych, które już ogłaszam. Przepraszam :(

Posted

Link się robi jak będzie to wstawię.
Bardzo dziękuję za pomoc bardzo dużo dziewczyny robicie.

Teraz muszę lecieć pokarmić ale wieczorkiem coś o nich napiszę.

Posted

[quote name='cancer43']Tu jest wydarzenie staruszków

https://www.facebook.com/events/361743023945748/?context=create
Chyba nie ma sensu robić następnego,tylko prosiłam już żeby ktos został współadminem ,ja jestem na FB od przypadku do przypadku,mało ludzi jest na wydarzeniu.
Hałabajówka,może wstawisz link do FB w pierwszym poście,żeby się nie zgubił

Zrobione.
Nikt się nie interesuje psiaczkami ;(

Posted

W końcu mam internet jupii

Dzisiaj zabrałam Rodzynka ze schroniska zaraz tłumaczę skąd zmiana.... a stąd że był w najgorszym stanie z całej trójki.. kaszle i się trzęsie mimo tego ze jest ciepło. Jutro jedziemy do weta na przegląd. Był na kwarantannie i obawiałam się że trafi do kojca zbiorowego gdzie go psy nie zaakceptują z racji jakiegoś tam upośledzenia fizycznego. Balbinka i Cyprys są razem w kojcu szukam im cały czas jakiegoś lokum ale jest ciężko :(

A tu obiecany link do fb...https://www.facebook.com/media/set/?set=a.624685054226871.1073741928.191664287528952&type=1 czyli akcja z soboty.

Posted

pozwolę sobie zacytować

[quote name='Hałabajówka']Witam,
wszystkich bardzo ciepło i bardzo dziękuję za zainteresowanie maluchami...cały czas intensywnie myślę gdzie by je tu dać... może się ktoś jeszcze skusi i da DT...

Każda nawet najmniejsza pomoc jest bardzo potrzebna.
[FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT]
[FONT=Verdana]Strzelec 8
78-200 Białogard [/FONT]

[FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][FONT=Verdana]
w tytule koniecznie - [/FONT]
darowizna (imię zwierzaka) i nick z dogo